Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βασιλης
-Αγαπη την αλλη βδομαδα φευγω για εναρξη
Γυναικα βασιλη
-Στις 9 θα σαι σπιτι;
Θα παμε για μπανιο
Ακολουθει υσηχια για λιγο......
Μετα.... μπαμ μπουμ μπαμ μπουμ.......
Γυναικα
- τι εγινε καλε!!! Πολεμο εχουμε;
Βασιλης
Οχι αγαπη μου
Απλα αμα ειναι να γυρισω στις 9 αρχισα απο τωρα να ριχνω
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Βασιλης
-Αγαπη την αλλη βδομαδα φευγω για εναρξη
Γυναικα βασιλη
-Στις 9 θα σαι σπιτι;
Θα παμε για μπανιο
Ακολουθει υσηχια για λιγο......
Μετα.... μπαμ μπουμ μπαμ μπουμ.......
Γυναικα
- τι εγινε καλε!!! Πολεμο εχουμε;
Βασιλης
Οχι αγαπη μου
Απλα αμα ειναι να γυρισω στις 9 αρχισα απο τωρα να ριχνω
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
Όχι και έτσι! Έχω παρειά άδεια για 4ημερο φέτος. Δυο χρόνια τωρα μαζεύω εξοδοχαρτα.

Άντε να δούμε αν θα ρίξουμε τίποτα φέτος.

View attachment 28969
Όοοολα αυτά για τρυγόνια?? Κακο σκοπό έχεις χαχα...
Η περιμένεις ΤΑ περασματα....yel.

Καλοριχτα κ ευχομαι να φυγουν όλα κ να μην μείνουν ξεστοκαρισμα για τσίχλες.. .yel.

Τουρτουρισμα στο φουλ!!! Τα πευκωτα σειονταν σήμερα το πρωι. Πουλιά να πετάνε είδα 4 και ήταν σίγουρα φετειναρια. Άρα τα μεγάλα που γουργουριζουν πανε για δεύτερες γεννες.
Και εγώ χθες είδα σε νερό 4 από τα οποία τα 2 ενήλικα και τα άλλα φετεινάρια.received_186353443504445.jpegreceived_353991326068239.jpegreceived_529367651831307.jpegreceived_516364576181594.jpeg

Τέτοια ανεβάζεις και έχεις τον @Dr V σε αναμμένα κάρβουνα.
Τι να το κάνεις Γιάννη εκεί πάνω ανοίγει 15/09 για τους νόμιμους (που έχουν φύγει αυτά ήδη) και 15/08 για τους παράνομους.:mad:
Κάτω στη θάλασσα παίρνουμε μυρωδιές και ακούμε τις τουφεκιές:mad:
Άκουσα αρκετές φέτος το Μάη κιόλας δυστυχώς:mad:.sex hard.

Τι να το κάνεις Γιάννη εκεί πάνω ανοίγει 15/09 για τους νόμιμους (που έχουν φύγει αυτά ήδη) και 15/08 για τους παράνομους.:mad:
Τι να πεις φίλε;:(
Υπάρχουν και αυτοί που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν.

Τέτοια ανεβάζεις και έχεις τον @Dr V σε αναμμένα κάρβουνα.
Στην έναρξη αν βαρήσουμε 1-2 ευχαριστημένοι θα είμαστε.Δυστυχώς, λόγω ζωνών μετά δεν υπάρχει τίποτα και από τους παράνομους που σχεδόν καθημερινά ακούς τουφεκιά.

Παντού τα ίδια γίνονται Βασιλη. Σε ζώνη που ανοίγει 15/9 κοντά στην έναρξη ένα απόγευμα σε μια καναλια σταματήσαμε να μετράμε στα 50!!!! Ποτάμι με νερό όλο το χρονο κοντά , χερσαδια με αγκάθι και αρκετά θερισμενα σταρια κρατανε τα πουλια. 15/9 λοιπόν το ξημέρωμα ήμασταν παλι εκεί πιστεύοντας πως ολο και μερικα θα έχουν μεινει. Μόλις εφεξε τα δεκάδες φρέσκα φυσίγγια μας έκοψαν την ορεξη. Τηλεφωνησα στον θηροφυλακα και μου είπε δεν μπορούμε να είμαστε παντου. Όταν του είπα ότι οι περιπολίες τους μέχρι τις 15 πρέπει να είναι σε αυτά ακριβώς τα μέρη που είναι απαγορευμενα μου έλεγε αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Είναι εκνευριστικό να κάθεσαι μέσα στο λιοπύρι στο επιτρεπόμενο για να δεις εστω ενα και στα απαγορευμένα να πέφτει τουφεκιδι καργα. Και όλα αυτά με τις ζώνες διάβασης που υπάρχουν από την εποχή του απριλιατικου....

Παντού τα ίδια γίνονται Βασιλη. Σε ζώνη που ανοίγει 15/9 κοντά στην έναρξη ένα απόγευμα σε μια καναλια σταματήσαμε να μετράμε στα 50!!!! Ποτάμι με νερό όλο το χρονο κοντά , χερσαδια με αγκάθι και αρκετά θερισμενα σταρια κρατανε τα πουλια. 15/9 λοιπόν το ξημέρωμα ήμασταν παλι εκεί πιστεύοντας πως ολο και μερικα θα έχουν μεινει. Μόλις εφεξε τα δεκάδες φρέσκα φυσίγγια μας έκοψαν την ορεξη. Τηλεφωνησα στον θηροφυλακα και μου είπε δεν μπορούμε να είμαστε παντου. Όταν του είπα ότι οι περιπολίες τους μέχρι τις 15 πρέπει να είναι σε αυτά ακριβώς τα μέρη που είναι απαγορευμενα μου έλεγε αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Είναι εκνευριστικό να κάθεσαι μέσα στο λιοπύρι στο επιτρεπόμενο για να δεις εστω ενα και στα απαγορευμένα να πέφτει τουφεκιδι καργα. Και όλα αυτά με τις ζώνες διάβασης που υπάρχουν από την εποχή του απριλιατικου....
Εσένα τουλάχιστον ο δικός σου σηκώνει το τηλέφωνο. Γιατί εμάς ο δικός μας ο παιδοβουβαλος όχι. Του έστειλα δύο μηνύματα. Έμειναν όχι στο "διαβάστηκε", αλλά στο "ο συνδρομητής σας έγραψε σταρχιδιατου"
Αυτούς τους κηφήνες λοιπόν εγώ ΔΕΝ τους ξαναπληρωνω

Στην έναρξη αν βαρήσουμε 1-2 ευχαριστημένοι θα είμαστε.Δυστυχώς, λόγω ζωνών μετά δεν υπάρχει τίποτα και από τους παράνομους που σχεδόν καθημερινά ακούς τουφεκιά.
Και μόνο που βρισκόμαστε στο βουνό μετά από τόσο καιρό μας φτάνει.
Το θέμα της λαθροθηρίας δυστυχώς είναι μεγάλη πληγή για το κυνήγι.

Εσένα τουλάχιστον ο δικός σου σηκώνει το τηλέφωνο. Γιατί εμάς ο δικός μας ο παιδοβουβαλος όχι. Του έστειλα δύο μηνύματα. Έμειναν όχι στο "διαβάστηκε", αλλά στο "ο συνδρομητής σας έγραψε σταρχιδιατου"
Αυτούς τους κηφήνες λοιπόν εγώ ΔΕΝ τους ξαναπληρωνω
Και οι δυο της περιοχή εδώ τουλάχιστον προσπαθούν και το έχω ξαναγράψει. Για τον δικό σας το μόνο που ακούω και απο τις δύο τρεις φορές που έχει βρεθεί μπροστά μου είναι μαγκιά κλανια και παπατζηλικι.

Status
Not open for further replies.
Back