Θα ήθελα κι εγώ αν δεν είναι δύσκολο Βασίλη. Μια δυο τουφεκιές σε τσίχλες. Έτσι για να δω πόσο είναι αυτό που θεωρώ εγώ πολυ μακριά...Μπορείς να υπολογίσεις 2 τουφεκιές στο 7:14 και στο 10:50;;
Θα ήθελα κι εγώ αν δεν είναι δύσκολο Βασίλη. Μια δυο τουφεκιές σε τσίχλες. Έτσι για να δω πόσο είναι αυτό που θεωρώ εγώ πολυ μακριά...Μπορείς να υπολογίσεις 2 τουφεκιές στο 7:14 και στο 10:50;;
Αλευρισιες???Μπορείς να υπολογίσεις 2 τουφεκιές στο 7:14 και στο 10:50;;
Περισσότερο έκφραση φόβου είναι φίλε μου. Και με τα παρταλια που έχουμε μπλέξει , κυβέρνηση και ΚΣΕ, ειναι απόλυτα δικαιολογημένος. Έχοντας υποστεί μια επίθεση άνευ προηγουμένου τον χειμώνα ο κόσμος περιμένει τα ίδια ίσως και χειρότερα. Μην ξεχνάς ότι ειμασταν η μοναδική κοινωνική ομάδα που ο βλαμμενος κοντοστουπης ανακοίνωσε έξτρα τιμωρία και ποινές πέρα από το προστιμο για τυχόν παραβίαση της απαγόρευσης μετακίνησης. Άρα απο κάποιον που είναι αποδεδειγμένα εχθρικά διακειμενος απέναντι σου δεν μπορείς παρα να περιμένεις το χειρότερο , ειδικά αν αυτός εχει και το μαχαίρι και το καρπουζι. Οπότε καλά κάνουν οι συνάδελφοι και εκφράζουν τον φόβο και την ανησυχία τους αφου και η σιωπή των κααραφλομουσατων ειναι παρα πολυ ύποπτη.To να αναπαράγουμε εμείς οι ίδιοι τις φnμες περί δήθεν απαγόρευσης του τρυγονιού, με ξεπερνάει! Και καλά η ΚΣΕ, που αν και άριστα γνωρίζει τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί σε ευρωπαικό επίπεδο,δεν μπαίνει στον κόπο να τις διαψεύσει ( τις φήμες) για τους δικούς της ευνόητους λόγους ,αλλά οι άλλοι; Οι Ανεξάρτητοι; Η έντυπη και ηλεκτρονική κυνηγετική Πληροφόρηση;Κανενός το αυτί, δεν έχει ακούσει κάτι;Και κάτι ακόμα.Αυτή η έρμη η Ρυθμιστική,γιατί στα μερη μας καθυστερεί τόσο; Για να μας κρατάνε σε αγωνία;
Όχι τολη ρελιαστο 30 γρ νο9 Αύγουστος είναι ρε φίλε δεν χρειάζεται αλεύρι μια χαρά τρυπάνε τα σκάγια με τη ζέστη!!Αλευρισιες???
Λέγε τώρα και όπλο τσοκ ...Όχι τολη ρελιαστο 30 γρ νο9 Αύγουστος είναι ρε φίλε δεν χρειάζεται αλεύρι μια χαρά τρυπάνε τα σκάγια με τη ζέστη!!
Beretta a350 τσοκ anaconda mid βγαίνει 3,5* σε εμένα φυσίγγι ιδιογομωση 30 γρ νο9Λέγε τώρα και όπλο τσοκ ...
Φυσίγγι δικό σου να υποθέσω ....
Χωρίς να έχω κάνει υπολογισμούς το 9 μου ακούγεται οριακό για τρυγόνι στα 50μ.Beretta a350 τσοκ anaconda mid βγαίνει 3,5* σε εμένα φυσίγγι ιδιογομωση 30 γρ νο9
Για τις δεδομένες καιρικές συνθήκες αν μπορείς να του βάλεις 2-3 σκάγια επειδή έχει ζέστη πέφτει με νο9 γενικά θεωρώ το τρυγόνι θήραμα που δεν κρατάει τραύμα όπως η φασσα ή τα υδρόβια,παίζει ρόλο και το πάντρεμα φυσίγγι κάνη τσοκ αλλιώς δύσκολα να περνάς τα 40 μέτραΧωρίς να έχω κάνει υπολογισμούς το 9 μου ακούγεται οριακό για τρυγόνι στα 50μ.
Ωραίο βίντεο και ωραίες τουφεκιές.
Με τρειαρι γεμιζει ειναι ζαβολιαρης αχαχχααχΧωρίς να έχω κάνει υπολογισμούς το 9 μου ακούγεται οριακό για τρυγόνι στα 50μ.
Ωραίο βίντεο και ωραίες τουφεκιές.
Ε ναι με 3αρι τον Αύγουστο περνώ και ένα κουτί ντεπόν αναβράζοντα για να έρχομαι στα ίσια με τα από 5 τουφεκιές!!Με τρειαρι γεμιζει ειναι ζαβολιαρης αχαχχααχ
Ούτε ο ξάδερφος δεν ρίχνει 3άρια στα τρυγόνια.Με τρειαρι γεμιζει ειναι ζαβολιαρης αχαχχααχ
Κοίτα να δεις που με benelli ρίχνει κ τούτο,κ μας το κρύβει.Ειχες τετοιο θεμα εσυ ρε μακελαρη??
Όχι... Καμία σχέση! Έχει πέσει σε σπάνιο Τοz που διαλέγει φυσίγγια προσφορών.Ετσι και του βάλεις για να καταλάβεις 32γρ με 7€ δεν τα ρίχνειΚοίτα να δεις που με benelli ρίχνει κ τούτο,κ μας το κρύβει.![]()
Μαζί σου !!!Εγώ πάντως των κορακοειδων θα τους πιω το αιμα!!! Μιλάμε για έκρηξη πληθυσμού εδω. Πολύ φοβάμαι σε ενδεχόμενο κόψιμο του τρυγονιου μηπως μας φάνε όλες τις μέρες μέχρι 15 Σεπτέμβρη με πρόφαση την προστασία του από λαθροθηρία και καλα.
Εγω παιρνω panadol extra καψτα φιλε μου ετσιΕ ναι με 3αρι τον Αύγουστο περνώ και ένα κουτί ντεπόν αναβράζοντα για να έρχομαι στα ίσια με τα από 5 τουφεκιές!!![]()
Άντε να τους βάλεις λίγο Barry White να τους φτιάξεις ατμόσφαιρα ρε φίλε μήπως και κάνουν οχτάδυμαΤουρτουρισμα στο φουλ!!! Τα πευκωτα σειονταν σήμερα το πρωι. Πουλιά να πετάνε είδα 4 και ήταν σίγουρα φετειναρια. Άρα τα μεγάλα που γουργουριζουν πανε για δεύτερες γεννες.