Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας.Ψαχνω να βρω πωs θα ξεφορτωθουμε αυτον τον " Κερατα " ( μην λετε ονομα ) αν δεν κανει εκλογεs. Aμα τον αφησουν
θα στειρωσει και τα γατια και θα "μπολιασει " και τα κοτσυφια . Ασημενια σφαιρα δεν εχουμε , τουλαχιστον καποιοs να ανοιξει τα παραθυροφυλα εκει που μενει να μπει το φωs τηs ημεραs μεσα μπαs και γινει καπνοs.
Ετσι δεν τα κακαρωνουν " αυτοι " ?
Είσαι έτοιμος!!!

Αν είχε τσιχλο-περπατημα το σ/κ μετά από κούραση θα πήγαινες ?
Το ερώτημα σου είναι ρητορικό φίλτατε Γιώργο!!! Θα ξεκιναγα απο Καθενους προς μανιτάρια, θα το περπαταγα όλο και μετά θα πήγαινα και από το Γιδιωτικο μια βόλτα και θα τελείωνα με απογευματινό στη Λουτσα! Και Σ και Κ....

Ο φίλος μου στο Αιτωλικό ήταν να κάνει την δευτερη δόση εμβολίου τον πρόλαβε η corona και τον πήρε και αρκετά γερά .Και με πυρετό κλπ.
Και άλλους αρκετούς εκεί γύρω.Την έπληξε την Αιτωλοακαρνανία γερά.
Εύχομαι να γίνουν όλοι καλά .

Ο φίλος μου στο Αιτωλικό ήταν να κάνει την δευτερη δόση εμβολίου τον πρόλαβε η corona και τον πήρε και αρκετά γερά .Και με πυρετό κλπ.
Και άλλους αρκετούς εκεί γύρω.Την έπληξε την Αιτωλοακαρνανία γερά.
Εύχομαι να γίνουν όλοι καλά .
Το Αιτωλικό έχει γονατίσει όντως!!!

Πες μας τι εννοείς γιατί ο καθένας έχει διαφορετικό στο μυαλό του :cool:
Αυτό που φαντάζεσαι! μετά από πρωινό ψαροτούφεκο και μεσημεροαπογευματινό περδικοκυνήγι ... :cool:
Αν αλλάξεις τη σειρά δεν γίνεται! και βασική προυπόθεση να έχεις τόπους κοντά και να είναι Οκτώβρης.

Αυτό που φαντάζεσαι! μετά από πρωινό ψαροτούφεκο και μεσημεροαπογευματινό περδικοκυνήγι ... :cool:
Αν αλλάξεις τη σειρά δεν γίνεται! και βασική προυπόθεση να έχεις τόπους κοντά και να είναι Οκτώβρης.
Είδες...Στο δικό μου μυαλό, ούτε Οκτώβρης πρέπει ναναι,ούτε τόποι κοντά,ούτε καν βγαίνεις από το σπίτι .big smile.

Πες μας τι εννοείς γιατί ο καθένας έχει διαφορετικό στο μυαλό του :cool:
Είδες...Στο δικό μου μυαλό, ούτε Οκτώβρης πρέπει ναναι,ούτε τόποι κοντά,ούτε καν βγαίνεις από το σπίτι .big smile.
Στο δικό μου μυαλό είχε ψάρεμα, κυνήγι και "καταδύσεις" πάντως... Καλά πάμε...

Τατιάνα,Τσβετανα, Σβετλάνα αυστηρά με αλφαβητική σειρά.
Αν κάποια δηλώσει κώλυμα, αναπληρωματική η Ρουσλάνα
Πες τα ντε... Άκου κυνήγι, κατάδυση, ψάρεμα.Αυτο είναι τρόπος ζωής,όχι άθλος.
Τρίαθλο είναι να βγεις ζωντανός και όρθιος από το σπίτι.

Ένα άθλημα δεν είναι τρίαθλο!
Ποιο ένα άθλημα... Όλα τα αθλήματα και οι αερόβιες και αναερόβιες ικανότητες μαζι... Να μιλήσει και ο γιατρός @Dr V να πει του λόγου το αληθές.. Στην μπανιερα, στις σκαλες, σε πάγκο και σου κόβονται τα πόδια, σε πιάνει και λούμπαγκο...

Τατιάνα,Τσβετανα, Σβετλάνα αυστηρά με αλφαβητική σειρά.
Αν κάποια δηλώσει κώλυμα, αναπληρωματική η Ρουσλάνα
Α και το Τσβετάνα τι όνομα είναι αυτό !? ...βάλε τη Ρουσλάνα κατευθείαν και άσε στον πάγκο τη Τσβετάνα :p

Status
Not open for further replies.
Back