Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχω κ εγώ αδυναμία στις γάτες...δυστυχώς έχω έξω από το σπίτι μου επαρχιακό δρόμο,κ περνάν τα αυτοκίνητα,μαλλιά κουβάρια....κατά καιρούς έχω χάσει πολλές γάτες....
Η τελευταίες, τρελές αδυναμίες μου ήταν αυτοί οι γατούληδες.

View attachment 26720 View attachment 26721
Εχω και εγω γατες αλλα με τα κουρτσχααρ εχουμε δυο στρατοπεδα

Κ το Gordon δν πάει πίσω...άσε.
Όταν την αμολάω στην αυλή κανά πρωί,τη γάτα την ξανά βλέπω πάλι το σούρουπο.
Εχω χωρισει με πλεγμα μισο στρεμα ειδικα για τα σκυλια ,Μια ημερα εκανε ο λαθος η γατα και περασε απο εκει φωνες ο γιος μου ο σκυλος ο μεγαλος την εκανε απορτ ,Ευτηχως ζωντανη ετσι και τα πουλια δεν τα χαλαει

Καλες οι γατες Αλλα ποτε μεσα στο σπιτι κατ εμενα

Τις αγαπαω αλλα να ειναι εξω , 1-2 το πολυ για τα φιδια και τα ποντικια να κυνηγανε
Μεχρι εκει

Οι Πολλες γατες κανουν κακο στην πανιδα ενος τοπου αποδεδειγμενα

Αυτη ειναι η ζαχαρωτουλα οπως την ονομασε η κορακλα

Η μανα της ηταν η Κυριακουλα - επειδη ανηκε σε ενα γερακο που τον ελεγαν κυριακο και εφυγε και ηρθε να μεινει μαζι μας .big smile.
Ηταν απο τις 2-3 καλυτερες γατες που ειχα

Μου αρεσουν μονο οταν ειναι καθαρες δεν νιαουριζουν ολη μερα, κυνηγανε και δεν τριβονται στα ποδια σου

Η κυριακουλα εφυγε απο φολα

Η δευτερη ειναι μια ρατσα γατας που θα εβαζα και μεσα στο σπιτι.big smile.

Αλλα νομιζω οτι η γυναικα θα γινοταν ροτβαιλερ - με το δικαιο της- και θα την ειχαμε ασχημα .sarcastic.

Attachments

• 980A5B9B-6F61-4294-AE41-DE8D0E6C7B37.jpeg
    980A5B9B-6F61-4294-AE41-DE8D0E6C7B37.jpeg
    393,8 KB · Προβολές: 22
  • 8B440238-ACF1-414D-B65A-DFA6919BFD83.jpeg
    8B440238-ACF1-414D-B65A-DFA6919BFD83.jpeg
    113,3 KB · Προβολές: 22
Εχω χωρισει με πλεγμα μισο στρεμα ειδικα για τα σκυλια ,Μια ημερα εκανε ο λαθος η γατα και περασε απο εκει φωνες ο γιος μου ο σκυλος ο μεγαλος την εκανε απορτ ,Ευτηχως ζωντανη ετσι και τα πουλια δεν τα χαλαει

Εμενα κυνηγανε μονο ξενες γατες
Τις δικες μας δεν τις πειραζουν
Για καποιο λογο κανουν το διαχωρισμο

Μια φορα η κουρτσχαρινα επιασε ενα νεογενητο που το χε μεταφερει η γατα η κυριακουλα και μου το εφερε
Χωρις να το πειραξει καθολου
Δεν αρεσε καθολου ομως στην γατα που προσπαθησε να κυνηγησει την σκυλα

Καλησπέρα σε όλους. Διπλή γιορτή σήμερα. Γιορτάζουν οι πηγές καθώς είναι της Ζωοδόχου Πηγής και το χωριό στην Κυνουρια λογω του Αγίου Νείλου του Μυροβλητη αφού καταγόταν από το χωριό. Δυστυχώς λόγω πανδημίας αλλά και το ότι συνέπεσε με τους εορτασμούς και την επέτειο για την εθνοσυνελευση στο Άστρος, το χωριό ήταν έρημο...
Όχι όμως και τα βουνά και τα ρεματα από θηραματα όλων των ειδων...Και ζαρκάδι και γουρούνια και λάγους σηκωσαμε μέσα στα ρεματα, ενώ ζευγαράκια φάσες έπαιζαν επίσης.

IMG_20210507_121755.jpg
IMG_20210507_130245.jpg

Δυστυχώς οι πηγές στα χειρότερα τους και τα ποτάμια ξερα... Με το ζόρι να συνδέσουμε να βγει ένα στραγγιδι να πάει στην στέρνα, εκεί που παλιά δεναμε τα λάστιχα στα δέντρα να μην τα πάρει η ορμη του ποταμιου..
IMG_20210507_130821.jpg
IMG_20210507_131541.jpgIMG_20210507_132752.jpg

Καλησπέρα σας.Ψαχνω να βρω πωs θα ξεφορτωθουμε αυτον τον " Κερατα " ( μην λετε ονομα ) αν δεν κανει εκλογεs. Aμα τον αφησουν
θα στειρωσει και τα γατια και θα "μπολιασει " και τα κοτσυφια . Ασημενια σφαιρα δεν εχουμε , τουλαχιστον καποιοs να ανοιξει τα παραθυροφυλα εκει που μενει να μπει το φωs τηs ημεραs μεσα μπαs και γινει καπνοs.
Ετσι δεν τα κακαρωνουν " αυτοι " ?

Καλησπέρα σας.Ψαχνω να βρω πωs θα ξεφορτωθουμε αυτον τον " Κερατα " ( μην λετε ονομα ) αν δεν κανει εκλογεs. Aμα τον αφησουν
θα στειρωσει και τα γατια και θα "μπολιασει " και τα κοτσυφια . Ασημενια σφαιρα δεν εχουμε , τουλαχιστον καποιοs να ανοιξει τα παραθυροφυλα εκει που μενει να μπει το φωs τηs ημεραs μεσα μπαs και γινει καπνοs.
Ετσι δεν τα κακαρωνουν " αυτοι " ?
Έχουμε τόσο γελοία αντιπολίτευση για να μην γράψω τίποτα χειρότερο που ότι και να κάνει πάλι θα ξαναβγεί παίζει μπάλα μόνος του

Έχουμε τόσο γελοία αντιπολίτευση για να μην γράψω τίποτα χειρότερο που ότι και να κάνει πάλι θα ξαναβγεί παίζει μπάλα μόνος του
Ρε και μονοs του να παιζει μπαλα αυτοs θα βγουν τα καναλια και θα λενε οτι τον αδικει η διαιτησια.

Status
Not open for further replies.
Back