Καλημέρες 

Εχω και εγω γατες αλλα με τα κουρτσχααρ εχουμε δυο στρατοπεδαΈχω κ εγώ αδυναμία στις γάτες...δυστυχώς έχω έξω από το σπίτι μου επαρχιακό δρόμο,κ περνάν τα αυτοκίνητα,μαλλιά κουβάρια....κατά καιρούς έχω χάσει πολλές γάτες....
Η τελευταίες, τρελές αδυναμίες μου ήταν αυτοί οι γατούληδες.
View attachment 26720 View attachment 26721
Κ το Gordon δν πάει πίσω...άσε.Εχω και εγω γατες αλλα με τα κουρτσχααρ εχουμε δυο στρατοπεδα
Εχω χωρισει με πλεγμα μισο στρεμα ειδικα για τα σκυλια ,Μια ημερα εκανε ο λαθος η γατα και περασε απο εκει φωνες ο γιος μου ο σκυλος ο μεγαλος την εκανε απορτ ,Ευτηχως ζωντανη ετσι και τα πουλια δεν τα χαλαειΚ το Gordon δν πάει πίσω...άσε.
Όταν την αμολάω στην αυλή κανά πρωί,τη γάτα την ξανά βλέπω πάλι το σούρουπο.
Εμενα κυνηγανε μονο ξενες γατεςΕχω χωρισει με πλεγμα μισο στρεμα ειδικα για τα σκυλια ,Μια ημερα εκανε ο λαθος η γατα και περασε απο εκει φωνες ο γιος μου ο σκυλος ο μεγαλος την εκανε απορτ ,Ευτηχως ζωντανη ετσι και τα πουλια δεν τα χαλαει
Έχουμε τόσο γελοία αντιπολίτευση για να μην γράψω τίποτα χειρότερο που ότι και να κάνει πάλι θα ξαναβγεί παίζει μπάλα μόνος τουΚαλησπέρα σας.Ψαχνω να βρω πωs θα ξεφορτωθουμε αυτον τον " Κερατα " ( μην λετε ονομα ) αν δεν κανει εκλογεs. Aμα τον αφησουν
θα στειρωσει και τα γατια και θα "μπολιασει " και τα κοτσυφια . Ασημενια σφαιρα δεν εχουμε , τουλαχιστον καποιοs να ανοιξει τα παραθυροφυλα εκει που μενει να μπει το φωs τηs ημεραs μεσα μπαs και γινει καπνοs.
Ετσι δεν τα κακαρωνουν " αυτοι " ?
Ρε και μονοs του να παιζει μπαλα αυτοs θα βγουν τα καναλια και θα λενε οτι τον αδικει η διαιτησια.Έχουμε τόσο γελοία αντιπολίτευση για να μην γράψω τίποτα χειρότερο που ότι και να κάνει πάλι θα ξαναβγεί παίζει μπάλα μόνος του