Να φανταστείς δεν έχει πιάσει χιόνι πάνω στον σωρό και είχε και τσιχλες και ένα λεφουσι μικροπουλα!!!Πάνε εκεί γιατί έχει μάσα..λαχταριστους και τσαχπινικους σκωληκες....
Μέσα στην κοπριά (γενικά όπου έχει πολύ νεκρό οργανικό υλικό) γίνεται ζύμωση και παράγεται θερμότητα, το αποτέλεσμα να μην πιάνει χιόνι και να προσφέρει τροφή αλλά και καλύτερες συνθήκες στα πουλιά ...Να φανταστείς δεν έχει πιάσει χιόνι πάνω στον σωρό και είχε και τσιχλες και ένα λεφουσι μικροπουλα!!!
Οντως! Να φανταστείς αχνιζε κιολας!!! Θα χωνέψει καλά και θα κάνουμε κάτι ντοματαρες το καλοκαίρι παλι!!!! Τώρα ας τρώνε τα πουλιά γιατί εξω είναι όλα θαμμένα!Μέσα στην κοπριά (γενικά όπου έχει πολύ νεκρό οργανικό υλικό) γίνεται ζύμωση και παράγεται θερμότητα, το αποτέλεσμα να μην πιάνει χιόνι και να προσφέρει τροφή αλλά και καλύτερες συνθήκες στα πουλιά ...
Το αναφέρω γιατί φαγωθηκαμε στα μπασιματα ότι εξαφανίστηκαν οι τσιχλες. Μέχρι και ότι τις σκοτώσαμε όλες το 16-17 έγραφε κάποιος. Τα τσιχλοκοτσυφα λοιπόν είναι εδώ και αν μας αφηναν θα γινόταν καλο παιχνίδι από τις γιορτές και μετα. Αναφορες για αυτα θα βλεπετε απο εμένα μέχρι τέλος Απρίλη!!!! Όσο για το αν θα μας αφήσουν να ξαναπαμε Τάσο θα το δούμε. Δεν είναι και ρόδινα τα πράγματα με τους μλκες που εχουμε μπλέξει.Τι να το κάνεις ρε Δημητριε??
Έχει δεν έχει πουλια ένα κ το αυτό είναι...
Να δουμε πρωτα ο θεος τον Οκτώβρη τι θα γίνει... Θα κυνηγάμε η θα πηγαίνουμε κ θα βλέπουμε μόνο αν περασαν πουλια.....
Αυτό είναι που σκέφτομαι......................
Πήγαμε να δούμε και εμείς τις ελιές για τυχόν ζημιές και από κάθε ρίζα σχεδόν έφευγαν τουλάχιστον 2..(Τσίχλες)Αναφορά από φίλο καλο πριν δέκα λεπτά. Είχε πάει να δει αν έχει κάνει ζημιές το χιόνι στις ελιες και είδε παρά πολλές γερακοτσιχλες. Κοτσύφια και τσιχλες σταθερά πολλά τον τελευταίο καιρο.
Τι δύο φιλε μου! Γαμω την γκαντεμιά μας φέτος γαμω!Πήγαμε να δούμε και εμείς τις ελιές για τυχόν ζημιές και από κάθε ρίζα σχεδόν έφευγαν τουλάχιστον 2..(Τσίχλες)
2-2 φεύγουν από τα δέντρα του σπιτιού μου ρε.........μας δουλεύεις "βραδυνιάτικα"....;;;;Πήγαμε να δούμε και εμείς τις ελιές για τυχόν ζημιές και από κάθε ρίζα σχεδόν έφευγαν τουλάχιστον 2..(Τσίχλες)
Εχουν μπει Xιωτικες τσιχλες?2-2 φεύγουν από τα δέντρα του σπιτιού μου ρε.........μας δουλεύεις "βραδυνιάτικα"....;;;;![]()
![]()
Πριν δυο βδομαδες που γυρισα απο Μαντουδι- Προκόπι την σωστη ωρα για απογευματινό, δυστυχως δεν υπηρχε ψυχη στα καρτερια.. Η μαλακια εκει ειναι οτι περναει πάνω κατω το μπατσικο συχνα, το χω πετυχεο άπειρες φορές Κυριακες απογευμα που γυρναω...Τι θα γίνεται Προκοπι και Μαντούδι από τα μαύρα τωρα στους κισσους??? Εδώ όπου έχει μυρτιές με καρπό φεύγουν δέκα-δέκα από μεσα!!!!
Αυτό το παλιομπενελι σκοτώνει???Άντε και του χρόνου.(Φώτο αρχείου)View attachment 23167View attachment 23168View attachment 23169View attachment 23170