Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είδες όμως τι ανοιχτομάτης που είμαι; .yel.
Το ξέρω ότι τουφέκισες την τσίχλα, εγώ ρώτησα γιατί δεν τουφέκισες και τα περιστέρια. Λες αν τουφέκαγες τα περιστέρια να σε μάλωνα; .big smile. Αφού όμως είναι σπιτικά, δεν κάνει.

Επιστροφή απο περπατητο..Αρκετά κοτσυφια ειδα στα πυκνα αλλα δυστυχώς ελάχιστες τσιχλες..Κατάφερα κ πήρα 9 στο χέρι και 1 χαμένο..
Άριστες εντυπώσεις απο τα rocket junior που θέριζαν..Έκανα κ μια πολυ μακρινηηηη βολή βοήθα Παναγιά. ..:)

adult photo sharing
Ωραίος Τάσο, τα rocket junior δούλεψαν καλά από ότι βλέπω.

Είδες όμως τι ανοιχτομάτης που είμαι; .yel.
Το ξέρω ότι τουφέκισες την τσίχλα, εγώ ρώτησα γιατί δεν τουφέκισες και τα περιστέρια. Λες αν τουφέκαγες τα περιστέρια να σε μάλωνα; .big smile. Αφού όμως είναι σπιτικά, δεν κάνει.
Βρε είχε αρκετά αλλα άσε κ γκρι να είναι μην μπλεξουμε με κάνα ντοπιο
Άντε βάλε και με την δικιά σ κάνα βιντεακι να δούμε ή περιμένεις τα παπάκια

Επιστροφή απο περπατητο..Αρκετά κοτσυφια ειδα στα πυκνα αλλα δυστυχώς ελάχιστες τσιχλες..Κατάφερα κ πήρα 9 στο χέρι και 1 χαμένο..
Άριστες εντυπώσεις απο τα rocket junior που θέριζαν..Έκανα κ μια πολυ μακρινηηηη βολή βοήθα Παναγιά. ..:)

adult photo sharing
ωραίος ο φίλος μου μπαμ με rocket and in the pocket .well done.

Στο 0:38 μετά την τουφεκιά στην τσίχλα, εμφανίζονται ένα με το έδαφος κάτι περιστέρια, διακρίνω όμως και ένα άσπρο μέσα ..., δεν ήταν για τουφεκιά; .xm. Πολλές φορές μέσα στα άγρια βλέπεις και κάνα άσπρο και μου χαλάει όλη την διάθεση για να τα τουφεκίσω :) Επίσης ρε φίλε, τις πορτοκαλιές και τις ποτιστικές ελιές που τις βρήκατε στην Θήβα και δεν τις έχω πάρει είδηση; .xm. .sarcastic. Μήπως έχεις και στυγμιότυπα από Κορινθία; .yel.

Βρε από Δημαινα είναι το βίντεο (αφού τοχα γραψει την Τετάρτη,περπατητο Πελοπόννησο) έχω κ άλλο από Θήβα και δαίμων του τυπογραφείου
ρε παιδί μου πάγωνα συνέχεια την εικόνα κι έλεγα ξέχασα τον τόπο μου;;;; .sarcastic.

Με rocket και με baikal ο Τάσος κυνηγάει και ότι βρεθεί στο διάβα του το χώμα θα το φάει.
respect.respect.respect.respect.respect.respect.Χα χα χα χα!!!!
ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!.well done..congrats.
Γυρνα Ελλάδα να σκαρώσουμε κάνα ποιημα!!
Μπορεί να μην φτάσουμε τον Καββαδία αλλα ένα βιβλίο θα το γράψουμε τι διάολο .sarcastic..sarcastic.

respect.respect.respect.respect.respect.respect.Χα χα χα χα!!!!
ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!.well done..congrats.
Γυρνα Ελλάδα να σκαρώσουμε κάνα ποιημα!!
Μπορεί να μην φτάσουμε τον Καββαδία αλλα ένα βιβλίο θα το γράψουμε τι διάολο .sarcastic..sarcastic.
Που ξέρεις μπορεί να γίνει αναρπαστο κυνηγετικη ποίηση και λογοτεχνία .sarcastic.

adult photo sharing
Ωραίος Τάσο, έκανες καλή τσάντα φίλε σήμερα. Τα rocket junior είναι τα παιδικά .sarcastic. βγαίνουν και για μεγάλους; .goodboy.

Ωραίος Τάσο, έκανες καλή τσάντα φίλε σήμερα. Τα rocket junior είναι τα παιδικά .sarcastic. βγαίνουν και για μεγάλους; .goodboy.
Βγάζει κ τα ροκετ "ΑΣΤΡΑΠΗ"40γρ semi..Για μεγαλύτερα παιδιά...big smile.
ΥΓ περιμένω φωτο κ απο το δικό σου μπαικαλ σε κυνηγι μπεκατσας..:)

Καλησπέρα παρέα! Ένα 3ωρο περπατητό -πιο πολύ για να βάλω στο κλίμα έναν φιλο μου λαγά - μου φτιαξε το κέφι! Ανέλπιστο,αφού κρατούσα καμια 30αρια φυσίγγια,λεω για φόλα παμε...κι ομως!8...μιση τσιχλες στο χέρι μια κ η ...μιση ατυχη ηρθε ρουαγιαλ στα 10 μέτρα κ με 3αρι τσοκ κ άλλη μια χαμένη.εριξε χιονακι ψηλα πριν μερικες μερες κ τα πουλακια κατεβηκαν χαμηλά! Ανυπομονώ για την επόμενη εξοδο! :D

adult photo sharing

Καλησπέρα παρέα! Ένα 3ωρο περπατητό -πιο πολύ για να βάλω στο κλίμα έναν φιλο μου λαγά - μου φτιαξε το κέφι! Ανέλπιστο,αφού κρατούσα καμια 30αρια φυσίγγια,λεω για φόλα παμε...κι ομως!8...μιση τσιχλες στο χέρι μια κ η ...μιση ατυχη ηρθε ρουαγιαλ στα 10 μέτρα κ με 3αρι τσοκ κ άλλη μια χαμένη.εριξε χιονακι ψηλα πριν μερικες μερες κ τα πουλακια κατεβηκαν χαμηλά! Ανυπομονώ για την επόμενη εξοδο! :D

Μπράβο παιδιά, πάντα επιτυχίες. Καλές βόλτες.:)

adult photo sharing
μπραβο ρε τασο.αρχοντας εισαι.μονο με το πλαγιο κυνηγας η το αλλαζεις που και που?

Status
Not open for further replies.
Back