D
dionisis
Έλα ρε φίλε , από Ήπειρο είσαι;;;;;;Λοιπόν ,επειδή είμαι απο την Ηπειρο
Έλα ρε φίλε , από Ήπειρο είσαι;;;;;;Λοιπόν ,επειδή είμαι απο την Ηπειρο
Δεν διαφωνω Μάκη στα αυτονόητα.Απλά πέφτουν πιο νωρίς απο παλιότερα και μάλιστα στις αρχές μόνο τις πολύ πρωινές ώρες και μετα τίποτα. Τα χιόνια και οι παγωνιές όμως θα τα σπρώξουν ομαδικά .Αλλά που είναι ;Δημήτρη είμαι της γνώμης ότι όσο κι αν έχουν αλλάξει κάποια πράματα αν παγώσουν τα ψηλά μέρη τα κοτσύφια θα κατέβουν![]()
Έλα ρε φίλε , από Ήπειρο είσαι;;;;;;
αυτό αναμένουμε και ελπίζουμεΔεν διαφωνω Μάκη στα αυτονόητα.Απλά πέφτουν πιο νωρίς απο παλιότερα και μάλιστα στις αρχές μόνο τις πολύ πρωινές ώρες και μετα τίποτα. Τα χιόνια και οι παγωνιές όμως θα τα σπρώξουν ομαδικά .Αλλά που είναι ;
αυριο για που? ακουω
Την Τρίτη πρώτα ο ΘεοςΜπράβο Αποστόλη
Θέλουμε κ άλλο βιντεακι την Κυριακή..![]()
Παρασκοτωνει πες καλύτερα Τάκη...Το baikal σκοτωνει καλα,ετσι Τασο???
Ναι.Πρωτη φορά τα δοκίμασα.και παρολο που είχε πολυ υγρασία το πρωι τα πουλιά ξερά..Βέβαια δεν ηταν και τα τσοκ ανοιχτα..rocket junior ε;.xm.
Παιδιά το βιντεακι από το περπατητο της Τέταρτης … HD διάλεχτε … μιας και μιλάμε για τσιχλιτσες.
Δεν πειράζει ρίξε Γιώργο..Το πολυ πολυ το άσπρο να γίνει κόκκινο..Πολλές φορές μέσα στα άγρια βλέπεις και κάνα άσπρο και μου χαλάει όλη την διάθεση για να τα τουφεκίσω![]()
Βρε τη τσίχλα ντουφεκισα τα περιστέρια είναι οικόσιτα κ απλά σηκώθηκαν. Βρε από Δημαινα είναι το βίντεο (αφού τοχα γραψει την Τετάρτη,περπατητο Πελοπόννησο) έχω κ άλλο από Θήβα και δαίμων του τυπογραφείουΣτο 0:38 μετά την τουφεκιά στην τσίχλα, εμφανίζονται ένα με το έδαφος κάτι περιστέρια, διακρίνω όμως και ένα άσπρο μέσα ..., δεν ήταν για τουφεκιά; .xm. Πολλές φορές μέσα στα άγρια βλέπεις και κάνα άσπρο και μου χαλάει όλη την διάθεση για να τα τουφεκίσωΕπίσης ρε φίλε, τις πορτοκαλιές και τις ποτιστικές ελιές που τις βρήκατε στην Θήβα και δεν τις έχω πάρει είδηση; .xm.
Μήπως έχεις και στυγμιότυπα από Κορινθία;
![]()