Να δώ πόσες έναρξης κυνηγιού θα ζήσουμε φέτος!Καλησπέρα Μόρται ..
Είμαι στο Φαληρικό δέλτα και εν αναμονή των ανακοινώσεων ειμαι έτοιμος και να βουτήξω.![]()
Καλησπέρα Μόρται ..
Είμαι στο Φαληρικό δέλτα και εν αναμονή των ανακοινώσεων ειμαι έτοιμος και να βουτήξω.![]()
Αυτό είπε ο παπαρας.Ρε σεις είπε αναστολή κυνηγι και ψαρεμα ή με γελάνε τα αυτιά μου......
Ξέρει κανείς που μένει.....;Αυτό είπε ο παπαρας.
Στο μπουρδελο που θέλει να λέγεται ελληνικο κράτος δικαίου και ισονομίας.Ξέρει κανείς που μένει.....;
Γιατι νομίζεις οτι εγώ είχα καλό ; άλλο που δεν το έλεγα γιατι μoυ τα έχουν ζαλίσει οτι είμαι απαισιόδοξοςΚαλησπέρα στην παρέα,
Αν σου πω ότι έχω κακό προαίσθημα;
Κατάλαβα ότι σκεφτόσουνα το ίδιο! γιαυτό σου έγραψα.....Γιατι νομίζεις οτι εγώ είχα καλό ; άλλο που δεν το έλεγα γιατι μυ τα έχουν ζαλίσει οτι είμαι απαισιόδοξος
Αστα να πάνε ....
Νομίζω ότι δεν μπορούν να πείσουν πια κανέναν.Οπότε καλύτερη η σιωπή από το να λες μπούρδεςΠρέπει να αναγκαστούν να απαντήσουν δημοσίως, πως επιβαρύνει το παράκτιο ψάρεμα και το κυνήγι ...
Γιαυτό πρέπει να αναγκαστούν να απαντήσουν δημοσίως (να εκτεθούν ανοιχτά σε όλους)Νομίζω ότι δεν μπορούν να πείσουν πια κανέναν.Οπότε καλύτερη η σιωπή από το να λες μπούρδες
Τι να απαντήσουν βρε Γιώργο? Μιλάμε για αστεία πράγματα. Και ποιος θα τους αναγκάσει , ο Αραμπατζής?Πρέπει να αναγκαστούν να απαντήσουν δημοσίως, πως επιβαρύνει το παράκτιο ψάρεμα και το κυνήγι ...
Να ,αυτα γίνονται και θα με κάνουν να πάρω απο τώρα τη μπουκάλα αγκαλιά ....Γιαυτό πρέπει να αναγκαστούν να απαντήσουν δημοσίως (να εκτεθούν ανοιχτά σε όλους)
Δημήτρη καλησπέρα, δεν ξέρω ποιός και πως, αλλά είναι αναγκαίο να απαντήσουν δημοσίως, να φανεί η εμπάθεια ή ότι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση...Τι να απαντήσουν βρε Γιώργο? Μιλάμε για αστεία πράγματα. Και ποιος θα τους αναγκάσει , ο Αραμπατζής?