Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα,

Αν σου πω ότι έχω κακό προαίσθημα;
Γιατι νομίζεις οτι εγώ είχα καλό ; άλλο που δεν το έλεγα γιατι μoυ τα έχουν ζαλίσει οτι είμαι απαισιόδοξος
Αστα να πάνε ....

Last edited:
Καλησπερα. Δεν με εκπλησει τιποτα με αυτουs πια. Αυτοι που πηραν νομουs για τον ρατσισμο.
Εκοβαν προστιμο 300 ευρω για μετακινηση στο κυνηγι , υπογραφη 20/12/2020 και απο κατω σε παρενθεση εγραφαν ( Κυνηγοs ) !!!!! E πριν χρονια μπορει σε ομοιο εντυπο οι παππουδεs τουs να αλλαζε η ημερομηνια π.χ. 20/12/1941 και αντι για ( κυνηγοs ) να εγραφαν
απο κατω ( Εβραιοs ) .

Last edited:
Πρέπει να αναγκαστούν να απαντήσουν δημοσίως, πως επιβαρύνει το παράκτιο ψάρεμα και το κυνήγι ...
Τι να απαντήσουν βρε Γιώργο? Μιλάμε για αστεία πράγματα. Και ποιος θα τους αναγκάσει , ο Αραμπατζής?

Τι να απαντήσουν βρε Γιώργο? Μιλάμε για αστεία πράγματα. Και ποιος θα τους αναγκάσει , ο Αραμπατζής?
Δημήτρη καλησπέρα, δεν ξέρω ποιός και πως, αλλά είναι αναγκαίο να απαντήσουν δημοσίως, να φανεί η εμπάθεια ή ότι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση...
Είναι απαραίτητο γιατί αν το καταπιούμε αμάσητο το πράγμα θα πάει αλλού........ θα μας "τελειώσουν"

Απάντηση δεν θα πάρουμε από κανεναν. Ούτε κανένας θα τους πιέσει. Εδώ αυτοί που ζουν από το κυνήγι και το ερασιτεχνικο ψαρεμα δεν κουνάνε όχι δαχτυλάκι αλλά ούτε βλέφαρο. Ανοίγουν τα παντα στην αγορα την Δευτέρα και αυτοί θα βαράνε μύγες. Για να δω θα πουν τωρα?

Status
Not open for further replies.
Back