Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
"ο χιονιάς έφερε τις τσίχλες" not .very funny.
Είναι τεύχος του περασμένου Γενάρη, μην αρχίσετε τις συνομωσίες.yel.
3,5 ώρες καμιά 10χλμ, εμπρός καλά μου ποδαράκια!!!
Καρτερακι στο δυαδικό σύστημα 0-1...
Κοτσυφακια περιέργως καλά, για να δούμε.
Και 4 χαμένα.
Fantom 31gr no9 τόσο tordo όσο και Dispersante.
Το διασποράς με αυθεντικό βύσμα γκουαλαντι, μου δίνει αίσθηση ότι ανοίγει αρκετά.....

Attachments

• IMG-23ec4a4485949bced539bc826d7e9967-V.jpg
    IMG-23ec4a4485949bced539bc826d7e9967-V.jpg
    324,4 KB · Προβολές: 46
Και 4 χαμένα.
Το διασποράς με αυθεντικό βύσμα γκουαλαντι, μου δίνει αίσθηση ότι ανοίγει αρκετά.....
Έτσι αδερφέ βαλε τις τσίχλες να διαβάσουν λίγο κυνηγεσια να ξεστραβωθουνε. Χαχα

Και 4 χαμένα.
Δεδομένων των συνθηκών, τις ξεπατωσες ρε!!!!

Χτες δεν είχε απογευματινό καρτέρι εξαιτίας της (αναμενομένης) βρόχας...
Απόψε όμως πήγα πάλι, περάσανε αρκετούτσικα τσιχλάκια, όλα μα όλα όμως, κατά το τελευταίο σκοτεινό 20λεπτο σαν νυχτερίδες, μην αφήνοντας περιθώριο για βολές με αξιώσεις...! Πολύ χαμηλές πτήσεις και ταχύτατες...! Παρά ταύτα, επεχείρησα ντουφεκιά σε μερικές απ' αυτές και κατάφερα 3 κοινές τελικά... Τα κοτσύφια σχεδόν ανύπαρκτα...
Αύριο πάλι (καιρού επιτρέποντος φυσικά)...

Last edited:
Χτες δεν είχε απογευματινό καρτέρι εξαιτίας της αναμενομένης βρόχας...
Απόψε όμως πήγα πάλι, περάσανε αρκετούτσικα τσιχλάκια, όλα μα όλα όμως, κατά το τελευταίο σκοτεινό 20λεπτο σαν νυχτερίδες, μην αφήνοντας περιθώριο για βολές με αξιώσεις...! Πολύ χαμηλές πτήσεις και ταχύτατες...! Παρά ταύτα, επεχείρησα ντουφεκιά σε μερικές απ' αυτές και κατάφερα 3 κοινές τελικά... Τα κοτσύφια σχεδόν ανύπαρκτα...
Αύριο πάλι (καιρού επιτρέποντος φυσικά)...
Πήγε το κλαμπάνι γόνα ε;;.yel.

Πήγε το κλαμπάνι γόνα ε;;.yel.
Εγώ Χρήστο μετρούσα τις ντουφεκιές μου, δεν έριχνα άσκοπα σε τσίχλες "φαντομάδες"...
Ένα φιλαράκι όμως λίγο πιο πέρα, έριξε σχεδόν ένα κουτί και μόλις τον ρώτησα στο τέλος πόσες βάρεσε, μού απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "καμία δεν βάρεσα"...!!! Οπότε καταλαβαίνεις... Όντως πήγε το "κλαμπάνισμα" σύννεφο...!!!

Βολτουλα και για μενα το Σάββατο στον ή "στην" Αυλωνα. Αρκετοι κυνηγοι και πουλια ικανοποιητικα. Το πρωι στις μαυρες δεν πεταξε τιποτα. Μετα στο περπατητο σηκωσαμε αρκετα πουλια. Οι συνθηκες ομως δεν ηταν καλες. Πολυ υγρασια και νοτιαδουρα, τα περισσότερα πουλια ηταν στα πολυ πυκνα κι εμεις παταγαμε τα @.... απο την κουραση. Το κλαμπανισμα πηγε συννεφο. Για την ιστορια 5 εγω στο χερι και τρεις χαμενες και 4 στο χερι το ξαδερφακι. Ειδαμε και 3 ελαφια τα οποια περασαν στα 5 μετρα απο τον πατερα μου. Οσα παιδια συναντησαμε ηταν με το χαμογελο στα χειλη. Χαιρετιθηκαμε, ευχυθηκαμε και δεν ξεχασαμε να ριξουμε και τα γαλλικα μας σε αυτους που μας στερησαν τη "ζωη μας". Την Κυριακη δεν πηγα. Εμαθα ομως οτι επαιξαν λιγοτερα πραγματα. Καλα να περνατε και να απολαμβανεται την ανατολη και την δυση του ηλιου παρεα με τους φιλους σας κι ενα ζεστο ή κρυο καφεδακι.20201226_110019.jpg

Εγώ Χρήστο μετρούσα τις ντουφεκιές μου, δεν έριχνα άσκοπα σε τσίχλες "φαντομάδες"...
Ένα φιλαράκι όμως λίγο πιο πέρα, έριξε σχεδόν ένα κουτί και μόλις τον ρώτησα στο τέλος πόσες βάρεσε, μού απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "καμία δεν βάρεσα"...!!! Οπότε καταλαβαίνεις... Όντως πήγε το "κλαμπάνισμα" σύννεφο...!!!
Πλάκα κάνω Νικόλα μου.Άλλωστε εσύ είσαι μετρημένος άνθρωπος.;)

Και 4 χαμένα.
Αδύνατες τις βλέπω. Δεν τις ταιζες τόσο καιρό στην καραντίνα;

Αδύνατες τις βλέπω. Δεν τις ταιζες τόσο καιρό στην καραντίνα;
received_456869832371127.jpeg

Άσε ρε, αν δεν έπεφταν από μένα θα πήγαιναν από έμφραγμα .yel.
Βασικά ήταν τόσο παχιά, που πέταγαν σαν σε ριπλει γι αυτό τα πετύχαινα.very funny.
Δεδομένων των συνθηκών, τις ξεπατωσες ρε!!!!
Άλλα επίπεδα πρόσφυσης η ευστοχία σήμερα! 1χλμ/τσίχλα :oops:

View attachment 20786

Άσε ρε, αν δεν έπεφταν από μένα θα πήγαιναν από έμφραγμα .yel.
Βασικά ήταν τόσο παχιά, που πέταγαν σαν σε ριπλει γι αυτό τα πετύχαινα.very funny.

Άλλα επίπεδα πρόσφυσης η ευστοχία σήμερα! 1χλμ/τσίχλα :oops:
Εγώ όσες μαδησα ηταν χτικια εκτος απο μια viscivorous που ήταν γεμάτη ξύγκι και είναι περίεργο γιατί σπανίζουν οι παχιές κυργιαρες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ρε παιδια τι τρελο τουφεκιδι επεσε στο καπανδριτι αττικης το σ/κ , η καθε τσιχλα ετρωγε ομοβροντιες, παρα πολυς κοσμος και οπου τις βλεπανε, παντως το σαββατο γινανε καλα νουμερα για την περιοχη... ειχε παει κανεις ?

Το σαββατο στα ελατα εδω στην ευβοια ειχε αρκετα πουλια,σημερα σε 5 πουλια εριξα και πηρα 3,μεχρι και οι κοκκινες εξαφανιστηκαν,παντως με τετοιον καιρο που κανει(και δεν φαινετε αλαγη)παλι καλα να λεμε!το απογεματινο καρτερι καπου μπορεις να βρεις πουλια αλλα εχουν το κακο εδω και χρονια να περνανε μες στην νυχτα,μεχρι να βρεις που επεσε μια νυχτωσε!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ρε παιδια τι τρελο τουφεκιδι επεσε στο καπανδριτι αττικης το σ/κ , η καθε τσιχλα ετρωγε ομοβροντιες, παρα πολυς κοσμος και οπου τις βλεπανε, παντως το σαββατο γινανε καλα νουμερα για την περιοχη... ειχε παει κανεις ?
Δες τη γράφω στη προηγούμενη σελίδα φίλε.Ο καλύτερος στην παρέα 8 έκανε και όχι στα καλύτερα καρτερια!!!

Status
Not open for further replies.
Back