Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα!

Σημερα εφαγα τουφεκια απο συναδελφο...σχεδον με το που κατεβηκα απο το αμαξι. Ακολούθησε στην σκοπευση το πουλι και οχι το μυαλό του.

Πόδι και μάγουλο! Είμαι καλά.....δεν περιγράφω αλλο!

Μολις ξενευριασω τα λέμε!
Περαστηκα ....τελιος μ@@@@# δεν εβλεπε μπρωστα του

Καλησπερα!

Σημερα εφαγα τουφεκια απο συναδελφο...σχεδον με το που κατεβηκα απο το αμαξι. Ακολούθησε στην σκοπευση το πουλι και οχι το μυαλό του.

Τυχερός στην ατυχία σου; Περαστικά και αγύριστα!

Από τότε που έφτιαξε ένα ζευγάρι κοτσυφιών την φωλιά τους στο περβάζι του παράθυρου στην κουζίνα μας - ήταν γεμάτο γλάστρες με φυτά - δεν μπορώ να σκεφτώ ότι το κοτσύφι κυνηγιέται (στην Ελλάδα, στην Γερμανία απαγορεύεται). Δύο μήνες μπαίναμε σαν τις γάτες στην κουζίνα και σχεδόν δεν ανάβαμε ποτέ το φως για να μην ενοχλήσουμε την κοτσυφοοικογένεια. Αντίθετα, αρχισα να κυνηγώ καρακάξες (το κυνήγι κορακοειδών απαγορεύται στην Γερμανία, αλλά έχω και ένα αεροβόλο με σιγαστήρα) γιατί μία καρακάξα ήρθε και έφαγα τους νεοσσούς μια βδομάδα μετα αφότου βγήκαν από τ'αυγά.

BTW, στήστε αφτί όταν ο κότσυφας τραγουδάει την άνοιξη και αφήστε κανα τριγόνι ατουφέκιστο.

Καλησπερα!

Περαστικά φιλαράκι σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί τοχω ζήσει στα ορτυκια στη Μάνη ομοιρικοι καβγάδες και ομοιρικοι ΜΑΛΑΚΕΣ. Εγω χρόνια τώρα γυαλιά και μόνος να κυνηγώ τα φοράω και Προσοχή

Συντροφοι ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.

Ευτυχώς τα σκαγια μονο με εκαψαν....και ο συναδελφος ηταν ευγενικος...οποτε δεν εδωσα μεγαλυτερη εκταση στο συμβαν.

Προσοχη και παλι προσοχη! Ειμαστε πολλοι...σε περιορισμενους χώρους.

Στα περι τσιχλας......αν και το μερος που επελεξα να παω ειχε περπατηθει και απο αλλους....καποια ελαχιστα πουλια για το κουταβι καταφερα να τα βρω.

Στο απογευματινο καρτερι.....20 με 25 πουλια περασαν....αλλα ολα απο τις 17:15 μεχρι τις 17:35.

Το να ανεβρεθουν μεσα στα σκοταδια τα πουλια ηταν το πιο δύσκολο πράγμα.

10 λεπτα μετα....ανοιξαν οι ουρανοί!

Καλη συνεχεια σε ολους.....και αφηστε τις χαμηλες τσιχλες να ζησουν. Αυτη την περίοδο κάθε τουφεκιά να την σκεφτόμαστε 2 φορές.

Συντροφοι ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.

Ευτυχώς τα σκαγια μονο με εκαψαν....και ο συναδελφος ηταν ευγενικος...οποτε δεν εδωσα μεγαλυτερη εκταση στο συμβαν.

Προσοχη και παλι προσοχη! Ειμαστε πολλοι...σε περιορισμενους χώρους.

Στα περι τσιχλας......αν και το μερος που επελεξα να παω ειχε περπατηθει και απο αλλους....καποια ελαχιστα πουλια για το κουταβι καταφερα να τα βρω.

Στο απογευματινο καρτερι.....20 με 25 πουλια περασαν....αλλα ολα απο τις 17:15 μεχρι τις 17:35.

Το να ανεβρεθουν μεσα στα σκοταδια τα πουλια ηταν το πιο δύσκολο πράγμα.

10 λεπτα μετα....ανοιξαν οι ουρανοί!

Καλη συνεχεια σε ολους.....και αφηστε τις χαμηλες τσιχλες να ζησουν. Αυτη την περίοδο κάθε τουφεκιά να την σκεφτόμαστε 2 φορές.
Αλέξη περαστικά φίλε...ευτυχώς που δν έγινε κάτι χειρότερο να λες.....
Πολύ ΣΩΣΤΑ το λες!!
Έτσι πρέπει να γίνεται πάντα.
Ευτυχώς τα σκαγια μονο με εκαψαν....
Να του πεις να αλλάξει φυσσίγγια.... :p :p

Από τότε που έφτιαξε ένα ζευγάρι κοτσυφιών την φωλιά τους στο περβάζι του παράθυρου στην κουζίνα μας - ήταν γεμάτο γλάστρες με φυτά - δεν μπορώ να σκεφτώ ότι το κοτσύφι κυνηγιέται (στην Ελλάδα, στην Γερμανία απαγορεύεται)
Στον κήπο έχω συνέχεια κοτσύφια και κάθε χρόνο κάνουν φωλιές, αυτά τα βλέπω σαν κατοικίδια...
Καμία σχέση με τα άλλα που συναντώ στο βουνό... .my man.

Στον κήπο έχω συνέχεια κοτσύφια και κάθε χρόνο κάνουν φωλιές, αυτά τα βλέπω σαν κατοικίδια...
Καμία σχέση με τα άλλα που συναντώ στο βουνό... .my man.
Παντελή, αυτο που κάνεις δεν μ αρέσει.
Προστατεύεις τα Αθηναίικα και ...δη των Βόρειων Προαστείων και την πληρώνουν πάλι τα ...χωριατόπουλα.
Αυτες οι διακρίσεις σε βάρος της επαρχίας πρέπει να σταματήσουν.
Εκτος και αν με τον κορονοιό τα είχες σαν άλλοθι (τα ...κατοικίδια) για βόλτα.

Κυνηγητικος απολογισμός Σ/Κ στην Αττική.Σαββατο 4και2χαμενες.Κυριακη 1τσιχλα.Το μέρος καεικε από το Σάββατο πολλά όπλα και λογικό αλλά τη να κάνουμε και που να πάμε εμείς εδώ στην Αττική. Τέλος πάντων εμείς να είμαστε καλά να βγαίνουμε να κάνουμε το κέφι μας με υγεία!!!!

9 πέρασαν απόψε και κατάφερα τις 6. Ανάμεσα τους και το τρίτο κοτσυφι της σεζόν. Άλλο ένα ειχα πάρει στο πρώτο φετινο απογευματινό και αλλο ενα την αποφράδα 6/11!!! Με αυτό το καιρικό αίσχος που έχουμε και ευχαριστώ να λέμε που κάνουμε μπαμ!!!!

Πήγα σήμερα όταν άδειασα χωρίς το σκυλί κατα τις 16:15 άρχισα το περπατητό μέχρι να κάτσω στο καρτεράκι μου.Κατάφερα 5 πουλιά.Κάθομαι για καρτέρι απόλυτη ησυχία.Πέρασαν 3 πουλιά σύνολο τα πήρα όλα και βρήκα μόνο το ένα δυστυχώς.Παρά 2 φυσίγγια το απόλυτο.IMG-22bc190e6262c73b248b85f34652c451-V.jpg

Εκεί είμαστε στα 5-6 πουλια. Μόνο τα Χριστούγεννα είχε αλλά εξαφανίστηκαν την επόμενη. Μας πήραν χαμπάρι και την εκαναν;;;; Μακάρι να ξανάρθουν. Και οταν μας είχαν μαντρωμενους ποτέ είχε στις βόλτες μου και ποτέ οχι. Κάνε κρύο ρε φουστη καιρε!!!!!!!!

αλο ενα ωμορφω απογευματινο καρτερακι και σημερααααα πουλακια παιξανε καλααα με ενα τουφεκι ακωμη καμια 60αρια μετρα παρακατω θα ειχαμε καλο παιχνιδηηη ;) .terror. ξεστοκαρισα αυτες της μερες καμπωσα φυσιγκιααα
Άμα αφήσουν εκτός νόμου να έρθω να γίνω εγώ το δεύτερο τουφεκι?????? Τσίπουρο άφθονο μπορώ να φερω!!!!!

αλο ενα ωμορφω απογευματινο καρτερακι και σημερααααα πουλακια παιξανε καλααα με ενα τουφεκι ακωμη καμια 60αρια μετρα παρακατω θα ειχαμε καλο παιχνιδηηη ;) .terror. ξεστοκαρισα αυτες της μερες καμπωσα φυσιγκιααα
Μπράβο ρε Σάκαρε!

Ουτε τι μπουτι της δεν εχω πιαση τους τελευταιους 3 μηνες.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back