Έτσι αδερφέ βαλε τις τσίχλες να διαβάσουν λίγο κυνηγεσια να ξεστραβωθουνε. Χαχα"ο χιονιάς έφερε τις τσίχλες" not
Είναι τεύχος του περασμένου Γενάρη, μην αρχίσετε τις συνομωσίες
3,5 ώρες καμιά 10χλμ, εμπρός καλά μου ποδαράκια!!!
Καρτερακι στο δυαδικό σύστημα 0-1...
Κοτσυφακια περιέργως καλά, για να δούμε.
Και 4 χαμένα.
Fantom 31gr no9 τόσο tordo όσο και Dispersante.
Το διασποράς με αυθεντικό βύσμα γκουαλαντι, μου δίνει αίσθηση ότι ανοίγει αρκετά.....
Δεδομένων των συνθηκών, τις ξεπατωσες ρε!!!!"ο χιονιάς έφερε τις τσίχλες" not![]()
Και 4 χαμένα.
Το διασποράς με αυθεντικό βύσμα γκουαλαντι, μου δίνει αίσθηση ότι ανοίγει αρκετά.....
Πήγε το κλαμπάνι γόνα ε;;Χτες δεν είχε απογευματινό καρτέρι εξαιτίας της αναμενομένης βρόχας...
Απόψε όμως πήγα πάλι, περάσανε αρκετούτσικα τσιχλάκια, όλα μα όλα όμως, κατά το τελευταίο σκοτεινό 20λεπτο σαν νυχτερίδες, μην αφήνοντας περιθώριο για βολές με αξιώσεις...! Πολύ χαμηλές πτήσεις και ταχύτατες...! Παρά ταύτα, επεχείρησα ντουφεκιά σε μερικές απ' αυτές και κατάφερα 3 κοινές τελικά... Τα κοτσύφια σχεδόν ανύπαρκτα...
Αύριο πάλι (καιρού επιτρέποντος φυσικά)...
Εγώ Χρήστο μετρούσα τις ντουφεκιές μου, δεν έριχνα άσκοπα σε τσίχλες "φαντομάδες"...Πήγε το κλαμπάνι γόνα ε;;![]()
Πλάκα κάνω Νικόλα μου.Άλλωστε εσύ είσαι μετρημένος άνθρωπος.Εγώ Χρήστο μετρούσα τις ντουφεκιές μου, δεν έριχνα άσκοπα σε τσίχλες "φαντομάδες"...
Ένα φιλαράκι όμως λίγο πιο πέρα, έριξε σχεδόν ένα κουτί και μόλις τον ρώτησα στο τέλος πόσες βάρεσε, μού απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "καμία δεν βάρεσα"...!!! Οπότε καταλαβαίνεις... Όντως πήγε το "κλαμπάνισμα" σύννεφο...!!!
Αδύνατες τις βλέπω. Δεν τις ταιζες τόσο καιρό στην καραντίνα;"ο χιονιάς έφερε τις τσίχλες" not
Και 4 χαμένα.
Εγώ όσες μαδησα ηταν χτικια εκτος απο μια viscivorous που ήταν γεμάτη ξύγκι και είναι περίεργο γιατί σπανίζουν οι παχιές κυργιαρες!View attachment 20786
Άσε ρε, αν δεν έπεφταν από μένα θα πήγαιναν από έμφραγμα![]()
Βασικά ήταν τόσο παχιά, που πέταγαν σαν σε ριπλει γι αυτό τα πετύχαινα
Άλλα επίπεδα πρόσφυσης η ευστοχία σήμερα! 1χλμ/τσίχλα![]()
Δες τη γράφω στη προηγούμενη σελίδα φίλε.Ο καλύτερος στην παρέα 8 έκανε και όχι στα καλύτερα καρτερια!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ρε παιδια τι τρελο τουφεκιδι επεσε στο καπανδριτι αττικης το σ/κ , η καθε τσιχλα ετρωγε ομοβροντιες, παρα πολυς κοσμος και οπου τις βλεπανε, παντως το σαββατο γινανε καλα νουμερα για την περιοχη... ειχε παει κανεις ?