Περσι τετοιες μερες νομιζω την ειχε χιονισει ηδη δυο φορες την Πάρνηθα...γενικα πολύ ηπιότερος θερμοκρασιακα φετος ο χειμωνας..Ανεξάρτητα που μπορούμε να βγαίνουμε, φέτος πουλιά δεν μπήκαν στα μπασιματα και είναι γενικό ότι δεν έχει πολλά πουλιά δεν είναι μόνο η Αττική άμα δεν μας ρίξει χιόνια και δεν κάνει παγωνιες , πουλιά δεν βλέπουμε πολλά με αυτά τα λίγα θα ξεγελιωμαστε.
Στέφανε χρόνια πολλά . Να χαίρεσαι την γιορτή σου. Νέος στο forum ,αλλά σε έχω ξεχωρίσει για την γραφή σου : ευθύτητα και ειλικρίνεια . Εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία σε όλους
Χρονια πολλα στεφανε,πολυχρονος!
Όντως έτσι ήταν.Περσι τετοιες μερες νομιζω την ειχε χιονισει ηδη δυο φορες την Πάρνηθα...γενικα πολύ ηπιότερος θερμοκρασιακα φετος ο χειμωνας..
Χρόνια πολλά Στέφανε!Ναι στε καλα παιδια! Καλες γιορτες σε ολους μας, με υγεια για να κανουμε τα κεφια μας και οτι μας γεμιζει και μας ηρεμει!
Αναλόγως την περιοχη παιδια...
Χρόνια σου πολλά Στέφανε . Και καλά κυνήγια να κάνεις.Περσι τετοιες μερες νομιζω την ειχε χιονισει ηδη δυο φορες την Πάρνηθα...γενικα πολύ ηπιότερος θερμοκρασιακα φετος ο χειμωνας..
Πολύχρονος Στεφ, υγεία κ καλά κυνήγια!Ναι στε καλα παιδια! Καλες γιορτες σε ολους μας, με υγεια για να κανουμε τα κεφια μας και οτι μας γεμιζει και μας ηρεμει!
Ευτυχως φιλε που δεν ηταν χειροτερα τα πραγματα..Καλησπερα!
Σημερα εφαγα τουφεκια απο συναδελφο...σχεδον με το που κατεβηκα απο το αμαξι. Ακολούθησε στην σκοπευση το πουλι και οχι το μυαλό του.
Πόδι και μάγουλο! Είμαι καλά.....δεν περιγράφω αλλο!
Μολις ξενευριασω τα λέμε!
Στέφανε καταρχήν πολυχρονος και να είσαι πάντα υγιής! Φέτος δεν ειναι χειμώνας αυτο που έχουμε. Ένα φθινόπωρο γιαλαντζί κιόλας είναι και το σκηνικό δεν φαίνεται να αλλάζει για δέκα μέρες και βλέπουμε . Πέρισυ από την Θεσσαλία και κάτω είχε κάνει χιόνια στα βουνά και γενικά είχε κρύο και είχε σπρώξει πουλιά στο χαμηλα. Τρεις μέρες έξω παρατήρησα ότι απο τσιχλες έχει πάνω κάτω τις ίδιες με πέρισυ. Κοτσύφια ούτε για δείγμα όπως και πέρισυ αλλά το μεγάλο μείον είναι οι κόκκινες. Ενώ την χρονιά που πέρασε είχε μέρες που ήταν πιο πολλές από τις κοινές φέτος έχει ελάχιστες και μόνο στα ελατα. Αυτά εννοείται αφορούν την περιοχή που κινούμαι εγω.Περσι τετοιες μερες νομιζω την ειχε χιονισει ηδη δυο φορες την Πάρνηθα...γενικα πολύ ηπιότερος θερμοκρασιακα φετος ο χειμωνας..
Περαστικά πάλι καλά που γλύτωσες τα χειρότεραΚαλησπερα!
Σημερα εφαγα τουφεκια απο συναδελφο...σχεδον με το που κατεβηκα απο το αμαξι. Ακολούθησε στην σκοπευση το πουλι και οχι το μυαλό του.
Περαστικά κι εύχομαι σύντομα ξανά στο βουνόΚαλησπερα!
Είδες τι γίνονταν χθες! Σήμερα που ήταν και Κυριακή τι περίμενες!Καλησπερα!
Περαστικά Αλεξη. Δύο φορές έχω αρπάξει σκάγια , μια στην παλαμη και μια στον ώμο. Σε πρωινό και όπως ακριβώς εσυ μόλις κατέβηκα από το αμάξι νυχτα ακομη. Έκοψα τα πρωινα σε σημεία που μαζεύουν κάθε καρυδιάς καρύδι και πάω μόνος μου μακριά από όλους και έχω βρει την ησυχία μου χρόνια τωρα. Φέτος για εσάς στην Αττική κομματάκι δύσκολο να αποφύγετε την πολυκοσμία δυστυχώς.Καλησπερα!
Χρόνια πολλά Στέφανε!
Στέφανε καταρχήν πολυχρονος και να είσαι πάντα υγιής!
Λέω ένα γ@μω τον γκαντέμη που μας κυβερνάει τα μαζεύω κ φεύγω
Ευχαριστω και παλι παιδια, ότι καλυτερο ευχομαι και σε σας!Πολύχρονος Στεφ, υγεία κ καλά κυνήγια!