Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ολλανδία, χήνες, αγγλικοί υπότιτλοι...
Ο τύπος κάνει τα καλύτερα video με χήνες (όχι Αμερικανιές με 10 άτομα στρωματσάδα!!!) ελπίζω να σας αρέσει.

Ουτε τσίχλες δεν έχουμε εμείς τόσες πολλές......
Εκει φιλε μου εχουν υπεραναπτυγμενη γεωργια και ευδοκιμουν τα χηναρια

Καλησπέρα κάναμε μια γύρα τα πουλιά άφαντα και οι συνάδελφοι αρκετοί μόνο μερικές Φασούλες στον ορίζοντα είδαμε ίσως τώρα με την κακοκαιρία παίξει τίποτα.... βρήκα ένα κομμάτι πλυμηρισμενο και ένα καλαμπόκι δίπλα εκεί θα κάνω κάψιμο αν πάνε όλα καλά!!!!!

Καλησπέρα κάναμε μια γύρα τα πουλιά άφαντα και οι συνάδελφοι αρκετοί μόνο μερικές Φασούλες στον ορίζοντα είδαμε ίσως τώρα με την κακοκαιρία παίξει τίποτα.... βρήκα ένα κομμάτι πλυμηρισμενο και ένα καλαμπόκι δίπλα εκεί θα κάνω κάψιμο αν πάνε όλα καλά!!!!!
τέλη μου απο εδω τα πουλια αρκετα αλλα δεν ηταν για εκει που κατσαμε , αυριο εχει αλλου εφοδο για να δουμε

Για που θα πας Νίκο??? Με νότια και βροχή ανεμίζουν τα παπιά????
Δεν έχουν μπέσα τα ριμάδια φίλε...Και με ντάλα ήλιο κάποια πονηρά κομμάτια τα ζητάνε... Πόσο μάλλον που αυτές τις μέρες δίνει κακοκαιρία!

Δεν έχουν μπέσα τα ριμάδια φίλε...Και με ντάλα ήλιο κάποια πονηρά κομμάτια τα ζητάνε... Πόσο μάλλον που αυτές τις μέρες δίνει κακοκαιρία!
Οκ απλά έχω μια διαφωνία Μ ένα συνάδερφο ο οποίος Μ λέει ότι με κακοκαιρία δεν παίζουν καθόλου....παπιατζης δεν είμαι...ψάχνοντας πάω γι αυτό και ρώτησα. Εγώ θα πάω και ας μουλιάσω χαχαχαχα το κέφι μου θα το κάνω!!

Οκ απλά έχω μια διαφωνία Μ ένα συνάδερφο ο οποίος Μ λέει ότι με κακοκαιρία δεν παίζουν καθόλου....παπιατζης δεν είμαι...ψάχνοντας πάω γι αυτό και ρώτησα. Εγώ θα πάω και ας μουλιάσω χαχαχαχα το κέφι μου θα το κάνω!!
Αν παίζουν λέει...Παίζουν και μάλιστα γίνονται και πάρα πολύ απρόσεκτα!

Με τον νοτιά κ τν αέρα όπως λέει κ πιο πάνω ο Νίκος γίνονται απρόσεκτα....λόγο του αέρα δν αντιλαμβάνονται την τυχόν κίνηση του κυνηγού στο καρτέρι επιδεί όλα τα αντικείμενα τριγύρω κουνιούνται (καλάμια,ψύλιθρα κτλ) και με δυνατό νοτιά οπως σήμερα δν κάθονται εύκολα στα νερά που δν έχουν βουρλιές για απόγωνο κ πετούν συνέχεια επιδή κυματίζουν τα νερά....επίσης πετούν παίζοντας μεταξύ τους χαμηλά στα νερά κ παιρνούν σε πολύ οφέλειμες απόστάσεις για τουφεκιά......μη σου περάσουν όμως με τν αέρα πισώκολλα γιατί τα πάει ο αέρας σαν σπουργίτια που τα παρασέρνει ο άνεμος.

Status
Not open for further replies.
Back