Χαχαχα δεν ξέρω από αυτά....Γιατί έτσι;;;![]()
Χαχαχα δεν ξέρω από αυτά....Γιατί έτσι;;;![]()
Πάλι τσόντες βλέπεις βρε Σάκηηηηη................
Ουτε τσίχλες δεν έχουμε εμείς τόσες πολλές......Ολλανδία, χήνες, αγγλικοί υπότιτλοι...
Ο τύπος κάνει τα καλύτερα video με χήνες (όχι Αμερικανιές με 10 άτομα στρωματσάδα!!!) ελπίζω να σας αρέσει.
Ωραιος ο πακτης !!!Ολλανδία, χήνες, αγγλικοί υπότιτλοι...
Ο τύπος κάνει τα καλύτερα video με χήνες (όχι Αμερικανιές με 10 άτομα στρωματσάδα!!!) ελπίζω να σας αρέσει.
Η τύχη μας μια χαρά είναι Τέλη μου , άλλοι γαμ......ται παλικάρι μου .Τα πράγματα πάνε καλά και εμείς είμαστε μέσα ήδη πολύ βροχή και δίνει όλοι την εβδομάδα τα χωράφια όπως κάθε χρόνο θα πλυμηρισουν όπως φαίνεται και θα φιλοξενήσουν αμέτρητα παπιά και εμείς μέσα γαμω την τύχη μας την μαύρη![]()
Δυστυχώς και φαίνεται να χάνεται όλη η χρονιά που είναι το πιο στενάχωρο....Η τύχη μας μια χαρά είναι Τέλη μου , άλλοι γαμ......ται παλικάρι μου .
Και που να δεις σε άλλα βιντεάκια τι κάνει !Γραβατωμενος ο κυριουλης αλλά μια χαρά τις πατσαβουριαζει...
Ωραιος ο τυπος!Ωραια πατσαβουριασματα αν και με γραβατα!Ολλανδία, χήνες, αγγλικοί υπότιτλοι...
Ο τύπος κάνει τα καλύτερα video με χήνες (όχι Αμερικανιές με 10 άτομα στρωματσάδα!!!) ελπίζω να σας αρέσει.
Αν δεις τι βίντεο έχει στο κανάλι του (Tok Poortvliet) θα καταλάβεις ότι ο γραβατωμένος κυριούλης είναι μεγάλος ντούφεκος!Ωραιος ο τυπος!Ωραια πατσαβουριασματα αν και με γραβατα!
Οντως φαινεται να ειναι ντουφεκος ο κυριουλης!Απο την αλλη αλιμονο σε εμας που δεν θα δουμε το χρωμα του υδροβιου φετος..Αν δεις τι βίντεο έχει στο κανάλι του (Tok Poortvliet) θα καταλάβεις ότι ο γραβατωμένος κυριούλης είναι μεγάλος ντούφεκος!
Κυνήγι υδρόβιων από Ταλιμπάν .
Εχει εμπηρια μεγαλη σε αυτο το κυνηγι...με 4σαρια σκαγια 34 γρ.αν ειδα καλα ...αν ηταν ελληνας θα βαρσγε με bb και ασεουςΟντως φαινεται να ειναι ντουφεκος ο κυριουλης!Απο την αλλη αλιμονο σε εμας που δεν θα δουμε το χρωμα του υδροβιου φετος..
Κι αυτός αν ερχόταν για χήνες στην Ελλάδα με bb και άσσους θα έπαιζε...Εχει εμπηρια μεγαλη σε αυτο το κυνηγι...με 4σαρια σκαγια 34 γρ.αν ειδα καλα ...αν ηταν ελληνας θα βαρσγε με bb και ασεους
Εξήγησε ότι δεν τουφεκάει μακρύτερα από 30 μέτρα.Κι αυτός αν ερχόταν για χήνες στην Ελλάδα με bb και άσσους θα έπαιζε...