Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ολλανδία, χήνες, αγγλικοί υπότιτλοι...
Ο τύπος κάνει τα καλύτερα video με χήνες (όχι Αμερικανιές με 10 άτομα στρωματσάδα!!!) ελπίζω να σας αρέσει.

Ωραιος ο πακτης !!!
Και εγω με κοκκινη γραβατα λεω να παω για κυνηγι μπεκατσας μη δινω και στοχο χαχαχα

Τα πράγματα πάνε καλά και εμείς είμαστε μέσα ήδη πολύ βροχή και δίνει όλοι την εβδομάδα τα χωράφια όπως κάθε χρόνο θα πλυμηρισουν όπως φαίνεται και θα φιλοξενήσουν αμέτρητα παπιά και εμείς μέσα γαμω την τύχη μας την μαύρη .hair.
Η τύχη μας μια χαρά είναι Τέλη μου , άλλοι γαμ......ται παλικάρι μου .

Γραβατωμενος ο κυριουλης αλλά μια χαρά τις πατσαβουριαζει...
Και που να δεις σε άλλα βιντεάκια τι κάνει !
Σημαντικό είναι ότι στην Ολλανδία οι χήνες αντιμετωπίζονται ως επιβλαβή, στο πρώτο μισό του περασμένου αιώνα το ίδιο συνέβαινε και στην χώρα μας, έχετε ακουστά τους χηνοφύλακες ;

Αν δεις τι βίντεο έχει στο κανάλι του (Tok Poortvliet) θα καταλάβεις ότι ο γραβατωμένος κυριούλης είναι μεγάλος ντούφεκος!
Οντως φαινεται να ειναι ντουφεκος ο κυριουλης!Απο την αλλη αλιμονο σε εμας που δεν θα δουμε το χρωμα του υδροβιου φετος..

Οντως φαινεται να ειναι ντουφεκος ο κυριουλης!Απο την αλλη αλιμονο σε εμας που δεν θα δουμε το χρωμα του υδροβιου φετος..
Εχει εμπηρια μεγαλη σε αυτο το κυνηγι...με 4σαρια σκαγια 34 γρ.αν ειδα καλα ...αν ηταν ελληνας θα βαρσγε με bb και ασεους

Εχει εμπηρια μεγαλη σε αυτο το κυνηγι...με 4σαρια σκαγια 34 γρ.αν ειδα καλα ...αν ηταν ελληνας θα βαρσγε με bb και ασεους
Κι αυτός αν ερχόταν για χήνες στην Ελλάδα με bb και άσσους θα έπαιζε...

Status
Not open for further replies.
Back