Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με τον νοτιά κ τν αέρα όπως λέει κ πιο πάνω ο Νίκος γίνονται απρόσεκτα....λόγο του αέρα δν αντιλαμβάνονται την τυχόν κίνηση του κυνηγού στο καρτέρι επιδεί όλα τα αντικείμενα τριγύρω κουνιούνται (καλάμια,ψύλιθρα κτλ) και με δυνατό νοτιά οπως σήμερα δν κάθονται εύκολα στα νερά που δν έχουν βουρλιές για απόγωνο κ πετούν συνέχεια επιδή κυματίζουν τα νερά....επίσης πετούν παίζοντας μεταξύ τους χαμηλά στα νερά κ παιρνούν σε πολύ οφέλειμες απόστάσεις για τουφεκιά......μη σου περάσουν όμως με τν αέρα πισώκολλα γιατί τα πάει ο αέρας σαν σπουργίτια που τα παρασέρνει ο άνεμος.
Σ ευχαριστώ Κώστα....έκανα χτες μια απόπειρα......αλλά την "έφαγα" όπως είπες πισώκολα και όταν τα πήρα χαμπάρι ήταν αργά!!! Δε πειράζει όμως σήμερα έχει δεύτερο γύρο!!!

Την καλή τους την κουβέντα είχαμε τις προάλλες.
Σήμερα εθεάθησαν τα πρώτα χηνάρια στα χωράφια...λογικό βέβαια με αυτή την κακοκαιρία....μέχρι πράσινα είχαν βγει έξω σήμερα όπως με πληροφόρισαν....

Last edited:
Πως θα ανεβασω βιντεακι ρε παιδια μηπως να το στειλω σε καπιον με viber να το βαλει ετσι για το ποιντερ που κολυμπα οχι τπτ αλλο
Εχω και εγώ ένα με τον δικό μου με -1 πριν 2 χρόνια αλλά δεν τον ξανά πηγα για υδρόβια!

Εχω και εγώ ένα με τον δικό μου με -1 πριν 2 χρόνια αλλά δεν τον ξανά πηγα για υδρόβια!
Εγω τα πηγενω παντου τα σκυλια μου φιλε αλοι νομιζουν θα χαλασουν αλλος λεει θα φερμαρει φασσες μετα που να κατσει η φασσα ρε φιλε να την φερμαρει ο σκυλος! Τωρα που κρυωνει ο καιρος θα αναλαβει το λαμπ

Μας έβγαλε τη πίστη 10 μέρες ο νοτιάς ! Αφησα σημερα τα σκυλιά να ξεκουραστούν απο σερι τετραήμερο μπεκατσοκυνήγι και απο το πρωι πλατζουρίζω σε αγαπήμενα μέρη...:):) Αργησε υπερβολικά να μας ριξει νερά φέτος και πλέον οτι μπορέσουμε θα κάνουμε :)002.jpg

Status
Not open for further replies.
Back