Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είχα έναν φίλο που αμολούσε το σκυλί στο βουνό και αυτός καθόταν στο αμάξι και όταν το σκυλί σταματούσε στη φερμα πήγαινε με το αμάξι και τουφεκουσε το πουλί.
Στο κατέβασμα βρηκα εναν συνάδερφο πανω στο μονοπάτι να μουρμουρίζει....τον ρώτησα αν ειναι καλά.....τι να ειμαι καλα φίλε μου, μιση ωρα ειμαι εδω και περιμένω.....μου δείχνει το gps...850 μέτρα ο σκύλος του......έτοιμος ημουν να δώσω ενα φιλάκι στον bravo.... .sarcastic.
Αλλα για να θυμηθώλαι τα δικά μου χαιρια με τον kuman ...920 μέτρα έγραψε.....μετα απο μοα βδομάδα τον χάρισα και γλύτωσα τα φάρμακα.......sarcastic.
Αυτά τα σκυλιά εδώ γίνονται μεζέδες για τους λύκους. Όχι πάντα.

Μεγάλη συζήτηση η "μεγάλη" έρευνα.. Ο καθένας κρίνει σύμφωνα με την εμπειρίες κ την κυνηγετικη του αντίληψη... Ένα καλό φιλαράκι μου είχε ένα setter, εξαιρετικό ζώο μορφολογικα που πραγματικά "παγωνε" σε μπεκάτσες σε ακραίες αποστάσεις, κάποιες απο αυτές κρατούσαν κιόλας μέχρι να φτάσει να τουφεκίσει.. Είχε την ψευδαίσθηση ότι είχε τον καλύτερο σκύλο.... εξαιτίας της απειριας κ το νεαρό της ηλικίας του.. αλλά κ παρασυρμενος από την μόδα του όσο πιο μακρυά τόσο πιο καλά.. Κατάλαβε οτι τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όταν σε μια φερμα σχεδόν στα 800 μέτρα καθώς έτρεχε έπεσε μπροστά σε έναν σκύλο μου που είχε μπλοκαρει ένα πουλί στα 200.... Κατα τα άλλα ότι αρέσει στον καθένα...!
Τα γούστα είναι γούστα αρκεί να μην χαλάνε και τους υπόλοιπους γιατί είναι και άλλοι στο βουνό και πολλές φορές έχουμε μπερδέματα με σκυλιά που εμφανίζονται από το πουθενά κάνοντας μεγάλη έρευνα και δεν υπάρχει κάποιος κοντά για να τα φωνάξει

Τι δεν κατάλαβες
Τη πάει να πει "υπόδειγμα"..;;;;
Οι υπόλοιποι κυνηγοί εδώ μέσα;;; Δν είναι υπόδειγμα;;;
Να βγουν να πουν δημόσια κάποιοι πως, ναι κύριοι: Με πειράζει που δν μπορώ να ποστάρω δημόσια τα γκολ που έβαλα σήμερα για να "φανώ"....γιατί εκεί το πάνε κάποιοι.....

Για τον συγκεκριμένο μίλησα, μην ανακατευεις άλλους, για τον stive που είναι υπόδειγμα, δηλαδή προσέχει σε μια φώτο ακόμα κ τον τρόπο που θα στήσει τα δύο, τρεια ορτύκια που χτύπησε.. Και δεν έχει δώσει μια, κάποια αμφιβολία ότι είναι ποιοτικός κυνηγός... Απλά.

Συνεχίζουμε τις βολτες μας ευελπιστώντας να αλλάξει κατι.
Σταθερά στα 3-4 πουλιά στο 3ωρο, τα σ'αγαπώ τελειώσανε και οι κοπελες αφησαν πλέον τις άκρες και χωθηκαν βαθια στα απάτητα......τα σκυλάκια μας τις βρίσκουν αλλα δεν έχουμε οπτική επαφη πλέον....δεν πειράζει όμως αρκεί που ακούμε τις φερμες....

Βόλτα προχθεσινή για ορειβασία με Diana και Grey βρήκαμε δύο πουλάκια για εκπαίδευση και την μια κιόλας την βρήκε η μικρή χωρίς ακόμα να έχει δαγκώσει πουλί.Στο επόμενο εκπαιδευτικό θα την βγάλω μόνη της.

Attachments

• 20201222_164252.jpg
    20201222_164252.jpg
    411,9 KB · Προβολές: 35
Συνεχίζουμε τις βολτες μας ευελπιστώντας να αλλάξει κατι.
Σταθερά στα 3-4 πουλιά στο 3ωρο, τα σ'αγαπώ τελειώσανε και οι κοπελες αφησαν πλέον τις άκρες και χωθηκαν βαθια στα απάτητα......τα σκυλάκια μας τις βρίσκουν αλλα δεν έχουμε οπτική επαφη πλέον....δεν πειράζει όμως αρκεί που ακούμε τις φερμες....
Τουλάχιστον Γιανναρε το σχολείο το πέρασαν με επιτυχία τ κουτάβια σου και θα είναι έτοιμα για όταν ανοίξει το κυνήγι.

Status
Not open for further replies.
Back