τι λογακια ειναι αυτα κωστακηηηη πιπεριιιιιιΕγώ πάλι λέω.....θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί,αλλά η χαρά δν την αφήνη....

τι λογακια ειναι αυτα κωστακηηηη πιπεριιιιιιΕγώ πάλι λέω.....θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί,αλλά η χαρά δν την αφήνη....
αυτο κανουμε και εμης λαμπρο οταν εχη καλοςςς,και οταν δεν εχη παλι καλος,,απλα λεω οτι πρωσπαθουμε για τα σκυλακιαμαςςςς σαν πρωτη φαση ,, και ερχωμαστε εμης στην πορεια να ανταμηφμουμε απο αυτα σε οτι τους δηδαξαμεεεεόλα καλά και ωραία αυτά που λες. Αλλά σε ένα από αυτα θα διαφωνήσω. Ο παππούς μου είναι 85. μέχρι και πριν 6 χρόνια έλυνε τα σκυλάκια από το σπίτι και πήγαινε κυνήγι μόνος του με τα πόδια, Όχι εγώ που πάω με το αυτοκίνητο. δεν πήγαινε να βγάλει σκυλιά. πήγαινε να βαρέσει Μπεκατσα.
κυνηγός όταν βρει θα βαρέσει. όταν δεν θα βρει,θα πάρει τον αέρα του και θα φύγει...
κοίτα μην βάλεις κανένα ...αυτογκόλ!!!Εχθές και σήμερα κάτι έπαιξε..... Ωραία μπάλα παίξαμε![]()
![]()
![]()
Μια χαρά μέτρα Τζόνυ... Αν σου ξανά τύχει τέτοια σκύλος, εδώ είμαι...![]()
Εντάξει παιδιά, σας τα χαριζω τέτοια σκυλιά.....Ναι και εγώ διαθέσιμος για τέτοια πυραυλακια
Δημήτρη αν θύμαμαι καλα έχεις επανιελ;Μια χαρά μέτρα Τζόνυ... Αν σου ξανά τύχει τέτοια σκύλος, εδώ είμαι...![]()
2 σεττερ και ένα επανιελ. Και τα δύο μαζί τα συγκεκριμένα σεττερ τα μέτρα του Μπρετόν δεν τα πιάνουν δυστυχώς... Είμαι λάτρης της μεγάλης έρευνας Γιάννη.Δημήτρη αν θύμαμαι καλα έχεις επανιελ;
Σε τέτοια μετρα κυνηγάνε τα σκυλιά σου;
Καί όχι για όλους τους τόπους...Όχι για όλους τους σκύλους...
Έχεις δίκιο. Έτσι είναι.Καί όχι για όλους τους τόπους...
Μεγαλης ερευνας στην κερκυρα σημενη καταστροφη....η ψυχοφαρμακαΣτο κατέβασμα βρηκα εναν συνάδερφο πανω στο μονοπάτι να μουρμουρίζει....τον ρώτησα αν ειναι καλά.....τι να ειμαι καλα φίλε μου, μιση ωρα ειμαι εδω και περιμένω.....μου δείχνει το gps...850 μέτρα ο σκύλος του......έτοιμος ημουν να δώσω ενα φιλάκι στον bravo....
Αλλα για να θυμηθώλαι τα δικά μου χαιρια με τον kuman ...920 μέτρα έγραψε.....μετα απο μοα βδομάδα τον χάρισα και γλύτωσα τα φάρμακα......![]()
Γιάννη με τόσες αδιαπέραστες πυκνούρες που έχετε, τα μεγάλα ανοίγματα στα μέρη σας είναι σίγουρη καταστροφή!Μεγαλης ερευνας στην κερκυρα σημενη καταστροφη....η ψυχοφαρμακα