Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θερμή παράκληση οποίοι πάνε εκπαιδευτικά να ανεβάζουν και φωτογραφίες με τις φερμες να μου έρθει το εγκεφαλικό μια ώρα αρχύτερα να ξεμπερδεύω
Όχι ρε είσαι νέο παληκαρι άσε που θα κάνεις το χατίρι του Χαρδαλιάς.

Θερμή παράκληση οποίοι πάνε εκπαιδευτικά να ανεβάζουν και φωτογραφίες με τις φερμες να μου έρθει το εγκεφαλικό μια ώρα αρχύτερα να ξεμπερδεύω
Αμάν!!!... σε ξέχασα φίλε μου.
Σήμερα 2-3 λεπτά προσπαθούσα να δω κάτω το πουλί, να το φωτογραφήσω, αλλά τελικά ούτε αυτό φωτογράφησα και ξέχασα να βγάλω μια το σκύλο!!!

Αμάν!!!... σε ξέχασα φίλε μου.
Σήμερα 2-3 λεπτά προσπαθούσα να δω κάτω το πουλί, να το φωτογραφήσω, αλλά τελικά ούτε αυτό φωτογράφησα και ξέχασα να βγάλω μια το σκύλο!!!
Τον σκύλο θέλω να δω κόκαλο να μείνω και εγώ κόκαλο :D

ερεεεεε σταυροοοο παλικαρακι εισουνα τοτεεε .yel.
Χαχαχαχα παλικαρακια ειμασταν τοτε Σακη !!!! τωρα ομως καθε χρονος και ειδικα αυτος που θα παει ακυνηγητος , βαραίνει περισσότερο, μεση γονατα καταλαβαίνεις τι εννοω...
Ελπιζω να ανοίξει και μετα θα το παω καθημερινά μεχρι τελος οσο αντεξω

Βγήκα ενα 2.5 ωρο με τον bravo......λάλησε ο σκυλάκος.....7 μπεκατσες......18 σήκωματα....πηρε και αυτός το πτυχίο του......αλλα τα γαμ#&*#να τα Εγγλέζικα ......αλλο θέαμα στη ποντα και τη φέρμα.....
Αν δούμε φέτος το ποτήρι μισογεμάτο....πολλα σκυλάκια θα πάρουν απολυτήριο και πτυχίο.......exciting.

Ποτε δεν ειναι αργα
και έχεις αργήσει εσύ και όλοι υπόλοιποι....
Λαμπρο ,κάποια στιγμη και τα πρόβατα θα επαναστατησουμε αφου ο τσοπανης κοιμάται τον υπνο του δικαιου και ίσως τελικα αυτος ειναι ο τροπος για να αρθει ο παραλογισμος που ζουμε

το κέφι σου το κάνεις.......
το κανω φιλε λαμπρο συγουραααα αλα οχι για μενα πλεων αλα για τον σετερακο που ειναι 4 χρωνον και την ποιντερινα που ειναι στα 3 ;) αυτα τα ζωντανα θελουνε στενες επαφες με της κυριεςςς.sex hard. εμης τοσα χρονιαααα απο στενες επαφεςςς πλεων σχεδωννν χωρτασαμεεεε.my man.

Status
Not open for further replies.
Back