Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα χει νομίζω πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η παύση του κυνηγιου σε περίοδο αποδημίας .... Τα πουλιά κατεβαίνουν από τον βορρά κ δεν συναντούν καμμία όχληση πουθενά. Αν ανοίξει το κυνήγι πιστεύω ότι θα ζήσουμε εκπλήξεις... Αλλά με τις καταστάσεις που ζούμε δεν βλέπω να ανοιγει:(

Bαλε μεσα κ τα nsi tortora...θα τους εβγαλε τα ματακια η nsi..ηταν που ηταν δυνατουτσικα φυσιγγια...yelling.

Αν υπαρχει ενα θηραμα ικανο να "ξεφτιλησει" εναν κυνηγο ειναι σιγουρα το τρυγονι....
ποσο μαλλον την πρωτη μερα τις εναρξης κ ειδικοτερα για τον απροπονητο....
Με ως επι το πλειστον σπαστο κ γρηγορο πεταγμα που απαιτει χειρουργικη ακριβεια σε καθε βολη αν.... θελουμε να εχουμε επαναλαμβανομενες επιτυχιες.....η τσιχλα για εμενα ανηκει σε αλλη κατηγορια αν κ αυτη ειναι εξισου δυσκολη κ μικροτερη σαν στοχος..
Τάσο δεν έχεις τουφεκίσει παπιά και πόσο μάλλον κιρκίρια και να έχουν και ένα 7αρακι αέρα στον κώλο τους για αυτό το λες αυτό... Μέχρι να σκεφτείς να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου σε έχουν αφήσει ήδη πίσω 100 μέτρα...

Τάσο δεν έχεις τουφεκίσει παπιά και πόσο μάλλον κιρκίρια και να έχουν και ένα 7αρακι αέρα στον κώλο τους για αυτό το λες αυτό... Μέχρι να σκεφτείς να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου σε έχουν αφήσει ήδη πίσω 100 μέτρα...
Σιγουρα δεν εχεις αδικο..αλλα το σχολιο μου αφορουσε το τρυγονι που ειναι κ πολυ πιο δημοφιλεστερο κυνηγι οντας κ πιο προσιτο απο τα υδροβια..
Και μπορει να μην τα εχω δει ποτε μου αλλα ξερω τι θα πει πεταγμα σαρσελας-κιρκιριου μεσα απο τα dvd που εχω δει...ειδικα μετα την πρωτη τουφεκια ανεβαζουν πολλα γκαζια...πραγματικα σε εντυπωσιαζουν...

Όσο για το κλαμπάνι, αν έχετε προσέξει στις ταινίες του ο Γιάννης δεν βάζει ποτέ μόνο τις επιτυχημένες τουφεκιές, αλλά και πολλές άστοχες

Ομολογώ ότι όταν είδα αυτές που ήμουν κι εγώ, ο εγωϊσμός μου έλεγε, μα γιατί;...
Μετά αντιλήφθηκα ότι έτσι είναι πιό ρεαλιστικό, πιό όμορφο!
Ποιος ειναι αυτος που δεν εχει βρισει μετα απο καποιες αστοχιες κ ειδικα σε φαινομενικα ευκολες βολες??
Αλλα απο την αλλη μερια φαντασου να μην υπηρχαν κ αυτες κ σε καθε τουφεκια να υπηρχε επιτυχια..σιγουρα θα ηταν κατι βαρετο,μονοτονο κ χωρις κανενα νοημα......
ουτε κ νομιζω πως υπαρχει κυνηγος που εχει τετοιες απαιτησεις......

ρίχνεις κ ελπίζεις........

Πετάς το όπλο 6-7 μέτρα μπροστά και μπαμ..... Κανένα....
Νικό συμφωνώ...αλλά τα 7-8 μποφόρ πισώκολλα στο παπί είναι σα μια 4η σε Subaru Impreza......πολλές φορές με τέτοιο αέρα σε καθιστά παπιά στα 40-45m η τουφεκιά μετατοπίζεται ελάχιστα με τα 6άρια...τουλάχιστο αυτό έχω δει εγώ με τα μάτια μου....πόσο μάλλον εν πτήση, να τα σημαδέψεις ενστικτωδώς στο χάραμα...ιδικά για τα κιρκίρια μιλάω που τα κάνει κουμάντο ο δυνατός αέρας.
Σε αυτή την περίπτωση σφίγγεις τσοκ κ κατεβαίνεις Νο σκαγίων.

Νικό συμφωνώ...αλλά τα 7-8 μποφόρ πισώκολλα στο παπί είναι σα μια 4η σε Subaru Impreza......πολλές φορές με τέτοιο αέρα σε καθιστά παπιά στα 40-45m η τουφεκιά μετατοπίζεται ελάχιστα με τα 6άρια...τουλάχιστο αυτό έχω δει εγώ με τα μάτια μου....πόσο μάλλον εν πτήση, να τα σημαδέψεις ενστικτωδώς....ιδικά για τα κιρκίρια μιλάω που τα κάνει κουμάντο ο δυνατός αέρας.
Και ελπίζεις....

Νικό συμφωνώ...αλλά τα 7-8 μποφόρ πισώκολλα στο παπί είναι σα μια 4η σε Subaru Impreza......πολλές φορές με τέτοιο αέρα σε καθιστά παπιά στα 40-45m η τουφεκιά μετατοπίζεται ελάχιστα με τα 6άρια...τουλάχιστο αυτό έχω δει εγώ με τα μάτια μου....πόσο μάλλον εν πτήση, να τα σημαδέψεις ενστικτωδώς....ιδικά για τα κιρκίρια μιλάω που τα κάνει κουμάντο ο δυνατός αέρας.
Κώστα
Κώστα για κιρκίρια μιλώντας πάντα έτσι και έχουν τον αέρα πρίμα και είναι και ντουφεκισμένα και τον Θεό μπάρμπα να έχεις που λένε και οι παλιοί δύσκολα θα κάνεις κάτι αξιόλογο...Στο ένα με κανένα θα παίξεις με έμφαση το τελευταίο και δεν μιλάω προσωπικά για εσένα...Και άντε να είναι και μπουλούκι 10-15 κομμάτια έχεις κάποιες πιθανότητες αν είναι ένα μόνο του μην το σηκώσεις καν καλύτερα

Κώστα
Κώστα για κιρκίρια μιλώντας πάντα έτσι και έχουν τον αέρα πρίμα και είναι και ντουφεκισμένα και τον Θεό μπάρμπα να έχεις που λένε και οι παλιοί δύσκολα θα κάνεις κάτι αξιόλογο...Στο ένα με κανένα θα παίξεις με έμφαση το τελευταίο και δεν μιλάω προσωπικά για εσένα...Και άντε να είναι και μπουλούκι 10-15 κομμάτια έχεις κάποιες πιθανότητες αν είναι ένα μόνο του μην το σηκώσεις καν καλύτερα
Μίλα ελεύθερα σε μένα φίλε.
Ότι είναι να πω, θα το πω.
Πολλές φορές έχω αφήσει ατουφέκιστο μοναχικό κιρκίρι που με καβάλισε....γιατί ΠΟΤΕ δν το πρόλαβα.
Με τα μισόπαπα κ τα μεγάλα είναι αλλιώς το πράγμα.

Νικό συμφωνώ...αλλά τα 7-8 μποφόρ πισώκολλα στο παπί είναι σα μια 4η σε Subaru Impreza......πολλές φορές με τέτοιο αέρα σε καθιστά παπιά στα 40-45m η τουφεκιά μετατοπίζεται ελάχιστα με τα 6άρια...τουλάχιστο αυτό έχω δει εγώ με τα μάτια μου....πόσο μάλλον εν πτήση, να τα σημαδέψεις ενστικτωδώς στο χάραμα...ιδικά για τα κιρκίρια μιλάω που τα κάνει κουμάντο ο δυνατός αέρας.
Για αυτο κυνηγας με αναμηκτα 4/6....η3/5...νουμερο . Αυτο τουλάχιστον κανο εγω..

Μίλα ελεύθερα σε μένα φίλε.
Ότι είναι να πω, θα το πω.
Πολλές φορές έχω αφήσει ατουφέκιστο μοναχικό κιρκίρι που με καβάλισε....γιατί ΠΟΤΕ δν το πρόλαβα.
Με τα μισόπαπα κ τα μεγάλα είναι αλλιώς το πράγμα.
Ακριβώς και εγώ το ίδιο φιλαράκι πόσες φορές με έχουν πιάσει στον ύπνο μοναχικά πουλιά και τις περισσότερες φορές χωρίς καν να έχει αέρα με εντελώς άπνοια...Θέλει τα μάτια σου δεκατέσσερα και πάλι κάπου θα βρουν να στην κάνουν...Για αυτό όπου τα στριμώχνεις θέλουν τιμωρία...

Αν στα κιρκιρια δεν πετύχεις το σωστό timing... Η πρώτη τουφεκιά δηλαδή να είναι 20-25 μέτρα μπροστά πριν σε καβαλήσουν κ οι υπόλοιπες ακριβώς από πάνω σου όταν θα έχουν τελειώσει το κάρφωμα κ θα ισιωσουν... Κλαφτα...
Όταν όμως σε περάσουν, η πρώτη φύγει στο βροντο κ καταφέρεις με πατσαβουριασεις κανένα με τον αέρα στον κωλο, έτσι που μετά το σβήσιμο να σηκώνεται αλλά δύο μέτρα ψηλά με την πλάτη από την ταχύτητα του, τότε αφήνεις το όπλο κάτω κ γουστάρεις...

Για αυτο κυνηγας με αναμηκτα 4/6....η3/5...νουμερο . Αυτο τουλάχιστον κανο εγω..
Αυτά είναι γούστα του καθενός Ηλία και καλά κάνεις.
Κάθε τόπος έχει τα δικά του τερτίπια.
Εγώ κυνηγάω σε μέρος που το 80% είναι Κιρκίρια κ το 20% Ψαλίδες,Σφυριχτάρια ή Κουταλάδες....το μέσο όρο στα σκάγια μου είναι το Νο5 το Δεκέμβρη-Ιανουάριο...το 6άρι από έναρξη ως τώρα το Νοέμβρη.
Πάντα στα 33gr....αυτή η γόμωση λοιπόν μου λύνει τα χέρια στις προσκοπεύσεις ΚΥΡΙΩΣ στα ΚΙΡΚΙΡΙΑ που πάνε .sex hard.

Αν στα κιρκιρια δεν πετύχεις το σωστό timing... Η πρώτη τουφεκιά δηλαδή να είναι 20-25 μέτρα μπροστά πριν σε καβαλήσουν κ οι υπόλοιπες ακριβώς από πάνω σου όταν θα έχουν τελειώσει το κάρφωμα κ θα ισιωσουν... Κλαφτα...
Όταν όμως σε περάσουν, η πρώτη φύγει στο βροντο κ καταφέρεις με πατσαβουριασεις κανένα με τον αέρα στον κωλο, έτσι που μετά το σβήσιμο να σηκώνεται αλλά δύο μέτρα ψηλά με την πλάτη από την ταχύτητα του, τότε αφήνεις το όπλο κάτω κ γουστάρεις...
Άρη έχω σκοτώσει ζευγάρι κιρκίρια που πέρασαν πάνω από το κεφάλι μου με μια τουφεκιά και έπεσαν ακριβώς μπροστά στην επόμενη φυλάχτρα την ώρα που ο άλλος είχε σηκωθεί να τους ρίξει... Άφησα το όπλο κάτω άναψα τσιγάρο και το ξαναέφερα το σκηνικό στο μυαλό μου 100 φορές... Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πως το κατάφερα

Εγώ κυνηγάω σε μέρος που το 80% είναι Κιρκίρια κ το 20% Ψαλίδες,Σφυριχτάρια ή Κουταλάδες....το μέσο όρο στα σκάγια μου είναι το Νο5 το Δεκέμβρη-Ιανουάριο...το 6άρι από έναρξη ως τώρα το Νοέμβρη.
Πάντα στα 33gr....αυτή η γόμωση λοιπόν μου λύνει τα χέρια στις προσκοπεύσεις ΚΥΡΙΩΣ στα ΚΙΡΚΙΡΙΑ που πάνε .sex hard.
Πατρίδα το 33 εδώ στα μέρη μας βγάζει δόντι καλό με όλους τους καιρούς εκτός από νοτιά...Δεν χρειαζόμαστε παραπάνω

Και εδω σπανια θα βρουμε μεγαλα μονο με πολυ μεγαλες παγωνιες.... εγω με 33/34γρ.κανο δουλεια..σπανια ριχνω 36γρ....

Status
Not open for further replies.
Back