Κ όχι μόνο... Κάτσε να δεις κλάμα τώρα που θα έρθουν κ τα πρώτα χιόνια...Ο Αμβρακικός αρχίζει και γεμίζει![]()

Κ όχι μόνο... Κάτσε να δεις κλάμα τώρα που θα έρθουν κ τα πρώτα χιόνια...Ο Αμβρακικός αρχίζει και γεμίζει![]()
Αμα ρίξει χιόνι θα..καλμάρει ο κορονοιος ,και θα μας αμολήσουνεΚ όχι μόνο... Κάτσε να δεις κλάμα τώρα που θα έρθουν κ τα πρώτα χιόνια...![]()
Υπομονή κ δίχνει βροχές μεσοβδόμαδα....Δεν έχουμε νερά καθόλου ακόμα εδω κάτω και δε τα βλέπω καλά τα πράγματα για φέτος.Αμα κάνει τιποτα απο εβδομάδα είδωμεν.Ολα τα στραβα και τα ανάποδα φέτος τύχανε, απαγόρευση κυπαρισσιακού,ανομβρία,αναστολή λογο ιού...να δω τι άλλο θα μας βρεί μεχρι τη λήξη
..στο τέλος θα λέμε ΄'σφύρα το να λήξει μή φάμε κι άλλο΄΄
![]()
Μέρες μετράνε κ τα παπάκια....με τις ερχόμενες βροχές θα παίξουν σίγουρα...αλλα διστυχώς θα μίνουμε να τρώμε τα ρούχα μας.....ακόμη όμως εδώ κάτω, δν υπάρχει τίποτα σύμφωνα με πληροφορίες 2 ντόπιων που έχουν στάβλους με αιγοπρόβατα κοντά σε γκιόλες σε διαφορετικές κατευθύνσεις.Κ όχι μόνο... Κάτσε να δεις κλάμα τώρα που θα έρθουν κ τα πρώτα χιόνια...![]()
Κώστα στην Λάμια έτσι και συνεχίσει αυτό το έργο σε λίγο δεν θα τα φτάσει το νερό για να κάτσουν... Πουλιά έχει και μάλιστα πάρα πολλά αλλά τα έχει εκεί που είναι τα νερά... Έφτασε ο Νοέμβρης 15 και κάτω η Γη είναι τσιμέντο...Μέρες μετράνε κ τα παπάκια....με τις ερχόμενες βροχές θα παίξουν σίγουρα...αλλα διστυχώς θα μίνουμε να τρώμε τα ρούχα μας.....ακόμη όμως εδώ κάτω, δν υπάρχει τίποτα σύμφωνα με πληροφορίες 2 ντόπιων που έχουν στάβλους με αιγοπρόβατα κοντά σε γκιόλες σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
Ναι συμφωνώ Νίκο.Κώστα στην Λάμια έτσι και συνεχίσει αυτό το έργο σε λίγο δεν θα τα φτάσει το νερό για να κάτσουν... Πουλιά έχει και μάλιστα πάρα πολλά αλλά τα έχει εκεί που είναι τα νερά... Έφτασε ο Νοέμβρης 15 και κάτω η Γη είναι τσιμέντο...
Άσε να πλημμυρίσει με το καλό και όλα τα άλλα μετά είναι εύκολα...Τα εκτός νομού τα χάσαμε οπότε θα παίξουμε μπάλα εγχώρια...Ναι συμφωνώ Νίκο.
1) Τόπος με τόπο διαφέρουν αρχικά...
2) Παίζει ρόλο όχι το νερό μόνο, αλλά κ η τροφή που θα βρουν...εδώ, δν υπάρχει χωράφι να καθήσει ούτε τα ορτύκια που θα φανούν αύριο μεθ'αύριο....
3) Πέρισυ κ πρόπερσυ στα μέροι μου, τα τουφέκαγες ΜΟΝΟ πρωί...γιατί;;; Γιατί κ πάλι ήταν όλα τα καλαμπόκια off..(οργωμένα) και υπήρχε πουθενά στάλα νερό κ το πρωί τρύπωναν στα απαγορευμένα.
4) Το παπί τη νύχτα ή κ τη μέρα ακόμη θα πάει να φάει ΑΚΟΜΗ σε χέρσο με 15cm ψιλοχόρταρο ότι βρει....
5)...ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΩΡΑ: Υπάρχει δεν υπάρχει χωράφι, χέρσο η μη, θα έχουμε παπιά φέτος σαν το 2016 που μεσημέρια πλανάριζαν πάνω από χέρσες καρπουζιές κ έτρωγαν μουχρίτσα κ σπόρια από τα καρπούζια που επέπλεαν στο νερό....αλλά θα τν πιούμε μπούζι στους -2020°C.....μακάρι ψεύτης να βγω κ να κυνηγήσουμε όλοι μας....
Αφού μας το επιτρέψουν.Άσε να πλημμυρίσει με το καλό και όλα τα άλλα μετά είναι εύκολα...Τα εκτός νομού τα χάσαμε οπότε θα παίξουμε μπάλα εγχώρια...
Εγώ αυτή τη φράση τη λέω, μόλις γεμίσει το Αιτωλικό...παρα πολλά τα πουλιά λέμε...
Άσε...βάζω εγώ το μαντήλι,να κλάψουμε παρέα Άρη.Εγώ λέω να αρχίσω τα κλάματα...
Βαλτος είσαι και εσύ!Τα πουλιά στον Αμβρακικό είναι πάρα πολλά μάγκες, έκανα μια αναγνωριστηκη σήμερα και μου έφυγε το μάτι,μπήκα στο αυτοκίνητο γρήγορα γρήγορα και δεν κοίταξα καν πίσω για εγκεφαλικό δουλειά.παρα πολλά τα πουλιά λέμε...
Και εγώ πατριώτη κρασί πίνω μήπως και ξεχάσω αυτά που είδα σήμερα....Βαλτος είσαι και εσύ!![]()
![]()
Άντε θα την βάλω. Εδώ βλέπετε καμιά 100 πουλιά που κάθονται μπροστά από την φυλαχτρα μου...
.
Πιες Χρηστάρα μπας και ξεφύγει το μυαλό...Και στο Αιτωλικό που κυνηγάω τα ίδια γίνεται μάχη με έναν ντόπιο που μίλησα βράζει ο τόπος από τα σφυριχτάρια και τα πράσινα...Την γλύτωσαν τα γαμήδια αλλά έτσι και το επιτρέψουν τα Χριστούγεννα δεν θα τους χαρίσω κάστανο...Η Μ2 είναι αγριεμένη και διψάει για αίμα....και εδω βλέπετε πως προσπαθώ να πνίξω τον πόνο μου...
.
Ευκολάκι....Η Μ2 είναι αγριεμένη και διψάει για αίμα....