Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιαννη θα σου πω την γνωμη μου....και εσυ αποφασισε....
Στα φυσιγγια διασπορας θελουμε κλωτσιά στα σκαγια....και οχι σπρωξιμο....
Για να εχεις καλη ''κλωτσια''....θελεις SIPE και οχι ΜΒ32.
Αυτη ειναι η γνωμη μου.....δεν διεκδικω το αλαθητο....σεταπ με ΜΒ32 δεν εχω......περιμενε να σου
απαντησουν και οι αλλοι συναδελφοι.....ισως εχουν και σεταπ.
Συμφωνώ σε αφτο που λες π.χ δουλεβα s4 με Θώδη τωρα γνωμη σου σε 12χ70 2000 1.55χ33 με θωδη 22 τι λες

Γιαννη θα σου πω την γνωμη μου....και εσυ αποφασισε....
Στα φυσιγγια διασπορας θελουμε κλωτσιά στα σκαγια....και οχι σπρωξιμο....
Για να εχεις καλη ''κλωτσια''....θελεις SIPE και οχι ΜΒ32.
Αυτη ειναι η γνωμη μου.....δεν διεκδικω το αλαθητο....σεταπ με ΜΒ32 δεν εχω......περιμενε να σου
απαντησουν και οι αλλοι συναδελφοι.....ισως εχουν και σεταπ.
Συμφωνώ απόλυτα στην σ4 ποσο στστενεις στα 33 με 34 γρ με θωδη

Συμφωνώ απόλυτα στην σ4 ποσο στστενεις στα 33 με 34 γρ με θωδη

Συγνωμη δεν καταλαβαινω τι εννοεις....το 1,55χ33 με ς4 μια χαρα ειναι για διασπορας....βεβαια
εξαρταται και απο το στησιμο του φυσιγγιου Γιαννη.

Δηλαδή Νίκο γεια πες μού σεταπ να το δωκιμασω

ΟΚ. δωσε μου ενα λεπτο.....Ακου ομως ....εγω το στηνω με SIPE . Με την ς4 εχουν μια μικρη διαφορα
ογκου οι δυο πυριτιδες , δλδ η SIPE εχει φαινομενικη μαζα -γραμμαρια /dm3 -690 και η ς4 - 620 /dm3.
Αυτην την μικρη διαφορα θα την φερεις εσυ βαζοντας ισως 1 χαρτακι 0,5 η 1 χιλιοστο...
Περιμενε σου γραφω το στησιμο.

Δηλαδή Νίκο γεια πες μού σεταπ να το δωκιμασω

Γιαννη σημειωσε το φιλε

CX2000 - 1,55X33 -NTIANA 16 χιλιοστα πανω στην μπαρουτι + ελικα Θωδη 20 - σκαγια Ν9 +τζαμακι .
Κενος απατητος χωρος με το τζαμακι πανω στα σκαγια -6 χιλιοστα. Καλυκας 65,4 ρελιαζεις στα 60
χιλιοστα.
Εννοειται ελικα χωρις το αμορτισερ της...
Καλη επιτυχια....
Εαν εχεις αλλες αποριες...να ρωτησεις παλι φιλε μου.

Last edited:
Γιαννη σημειωσε το φιλε

CX2000 - 1,55X33 -NTIANA 20χιλιοστα πανω στην μπαρουτι + ελικα Θωδη 20 - σκαγια Ν9 +τζαμακι .
Κενος απατητος χωρος με το τζαμακι πανω στα σκαγια -6 χιλιοστα. Καλυκας 65,4 ρελιαζεις στα 60
χιλιοστα.
Καλη επιτυχια....
Εαν εχεις αλλες αποριες...να ρωτησεις παλι φιλε μου.
Έφχαριστω νικο κατω απο την dianna να βαλω couvete

Γιαννη σημειωσε το φιλε

CX2000 - 1,55X33 -NTIANA 20χιλιοστα πανω στην μπαρουτι + ελικα Θωδη 20 - σκαγια Ν9 +τζαμακι .
χιλιοστα.
Καλη επιτυχια....
Εαν εχεις αλλες αποριες...να ρωτησεις παλι φιλε μου

ΒΡΕ Γιαννη.....!!!! Βλεπεις πουθενα να γραφω κουβετ βρε φιλε ??
Οπως ακριβως το γραφω....χωρις κουβετ...ΝΤΙΑΝΑ πανω στην μπαρουτι φιλε!!!
Έγινε νικο έφχαριστω φίλος θα το δωκιμασω θελω λιγο να μου εξεγεσεις τι διαφορά ειχε αφτο το στυσιμο με την dianna και το ρελι σε σχεση με το αστέρι

Έγινε νικο έφχαριστω φίλος θα το δωκιμασω θελω λιγο να μου εξεγεσεις τι διαφορά ειχε αφτο το στυσιμο με την dianna και το ρελι σε σχεση με το αστέρι

Kατ'αρχην διορθωσε το 20 χιλιοστα που εργαψα με 16 χιλιοστα......το σωστο ειναι 16 χιλιοστα με τα
20 χιλ. που εκανα λαθος και εγραψα το σεταπ δεν βγαινει. Σορυ για το λαθος...αλλα σε προλαβα...
Τωρα σε αυτο που με ρωτας........ το αστεροειδες κλεισιμο σε σχεση με το ρελι δινει ποιο '' κλειστη''
τουφεκια ποιο μαζεμενη.....γι΄αυτο και στα διασπορας....προτιμοτερο ειναι το ρελιαστο.........οχι οτι
δεν κλεινουμε διασπορας και σε αστεροειδες κλεισιμο.....κλεινουμε αλλα για να ''ανοιγουν'' οι τουφεκιες
σε περισσοτερα μετρα απ'οτι το ρελι.
Παντα ο τροπος και το στησιμο που κανουμε στο φυσιγγιο εξαρταται απο τι θελουμε να επιτυχουμε...
Για μην ''παιδευεσαι'' σου λεω....το σεταπ που σου εγραψα κανει μεγαλη διασπορα...ειναι για 1η τουφεκια
στην μπεκατσα και κοντινη μεχρι τα 20 μετρα.....για δευτερη τουφεκια και περισσοτερα μετρα θελεις αλλο στησιμο στο φυσιγγιο.....δεν ξερω πως κυνηγας...μετρα.... οπλο.... κτλ...
Γραψε με τι οπλο κυνηγας και τον τροπο....και θα βρουμε ''ακρη''.
ΥΓ. Υπαρχει και αλλο στησιμο για ποιο κοντινη τουφεκια με αναποδο αποκεντρωτηρα...και παει ''λεγοντας''.....

Last edited:
Kατ'αρχην διορθωσε το 20 χιλιοστα που εργαψα με 16 χιλιοστα......το σωστο ειναι 16 χιλιοστα με τα
20 χιλ. που εκανα λαθος και εγραψα το σεταπ δεν βγαινει. Σορυ για το λαθος...αλλα σε προλαβα...
Τωρα σε αυτο που με ρωτας........ το αστεροειδες κλεισιμο σε σχεση με το ρελι δινει ποιο '' κλειστη''
τουφεκια ποιο μαζεμενη.....γι΄αυτο και στα διασπορας....προτιμοτερο ειναι το ρελιαστο.........οχι οτι
δεν κλεινουμε διασπορας και σε αστεροειδες κλεισιμο.....κλεινουμε αλλα για να ''ανοιγουν'' οι τουφεκιες
Παντα ο τροπος και το στησιμο που κανουμε στο φυσιγγιο εξαρταται απο τι θελουμε να επιτυχουμε...
Για μην ''παιδευεσαι'' σου λεω....το σεταπ που σου εγραψα κανει μεγαλη διασπορα...ειναι για 1η τουφεκια
στην μπεκατσα και κοντινη μεχρι τα 20 μετρα.....για δευτερη τουφεκια και περισσοτερα μετρα θελεις αλλο στησιμο στο φυσιγγιο.....δεν ξερω πως κυνηγας...μετρα.... οπλο.... κτλ...
ΥΓ. Υπαρχει και αλλο στησιμο για ποιο κοντινη τουφεκια με αναποδο αποκεντρωτηρα...και παει ''λεγοντας''.....

Γειά πρωτη μου Κανει οκ τωρα Γεια 2 και 3 τουφεκιά τι προτηνεις με σ4 π.χ η μβ 32 και με βύσμα η Μαλινη ταπα

Γειά πρωτη μου Κανει οκ τωρα Γεια 2 και 3 τουφεκιά τι προτηνεις με σ4 π.χ η μβ 32 και με βύσμα η Μαλινη ταπα

Καλημερα Γιαννη. Απο που να αρχισω........Αρχιζω απο τις μπαρουτες . Στην μπεκατσα ξεχνα την ΜΒ32.
Δουλευεις την ς4. Η ΜΒ32 δεν αντεχει την φουλ υγρασια......εκτος και 3τη τουφεκια βαλεις ΜΒ32 οπως
κανει ενας φιλος που εχω.....αλλα με 6ρια σκαγια !!!!! Στην 3τη τουφεκια της ''απελπισιας''.....κατεβαζει
κατι κλαρες.....καμια φορα παιρνει και την μπεκατσα.!!!!
Για δευτερη τουφεκια εγω θα εβαζα καποια απο τις μισοταπες....και 3τη κανονικο βυσμα....
Γραψε τι οπλο και τι αυλο εχεις....για να ζητας 3τη τουφεκια εχεις καραμπινα...αλλα εαν εχεις πολυ
διευρυμενο αυλο... απο λαθος σεταπ , αφενος μεν δεν θα εχεις αποδοση....αφετερου δε η τουφεκια
μπορει να ειναι '' τζιουφια''....και θα κανει και σαν ''κλανιά'' μεσα στο δασος.
Τα σεταπ τα φτιαχνουμε συμφωνα με τα γουστα μας....αλλα και με τα ''γουστα'' του οπλου μας!!!
Γι' αυτο κανουμε ιδιογομωση φιλε!!!

Καλημερα Γιαννη. Απο που να αρχισω........Αρχιζω απο τις μπαρουτες . Στην μπεκατσα ξεχνα την ΜΒ32.
Δουλευεις την ς4. Η ΜΒ32 δεν αντεχει την φουλ υγρασια......εκτος και 3τη τουφεκια βαλεις ΜΒ32 οπως
κανει ενας φιλος που εχω.....αλλα με 6ρια σκαγια !!!!! Στην 3τη τουφεκια της ''απελπισιας''.....κατεβαζει
κατι κλαρες.....καμια φορα παιρνει και την μπεκατσα.!!!!
Για δευτερη τουφεκια εγω θα εβαζα καποια απο τις μισοταπες....και 3τη κανονικο βυσμα....
Γραψε τι οπλο και τι αυλο εχεις....για να ζητας 3τη τουφεκια εχεις καραμπινα...αλλα εαν εχεις πολυ
διευρυμενο αυλο... απο λαθος σεταπ , αφενος μεν δεν θα εχεις αποδοση....αφετερου δε η τουφεκια
μπορει να ειναι '' τζιουφια''....και θα κανει και σαν ''κλανιά'' μεσα στο δασος.
Τα σεταπ τα φτιαχνουμε συμφωνα με τα γουστα μας....αλλα και με τα ''γουστα'' του οπλου μας!!!
Γι' αυτο κανουμε ιδιογομωση φιλε!!!
Καλημέρα νικο το οπλο είναι beretta uricka 18.40 αβλο τωρα γεια μεσοταππα πια λες diamante

ΒΡΕ Γιαννη.....!!!! Βλεπεις πουθενα να γραφω κουβετ βρε φιλε ??
Οπως ακριβως το γραφω....χωρις κουβετ...ΝΤΙΑΝΑ πανω στην μπαρουτι φιλε!!!
κ.Νίκο καλημέρα .
Diana κατευθείαν πάνω στο μπαρούτι έχει σίγουρα διαφυγή αερίων .
Δοκιμασμένο με κάλυκες μάλιστα κυπριακούς που είναι πολύ χοντροί και σκληροί .

Status
Not open for further replies.
Back