Dimitris benelli
Banned
Είναι φτιαγμενος για συμβατικό αυλο ο Ζ2Μ, για διευρυμένο όμως οι Gualandi δουλευουν τελειαΕγω μου Ειχουν κατσει η ζ2μ σε 18.40 φανταστικα σκοτωματα
Είναι φτιαγμενος για συμβατικό αυλο ο Ζ2Μ, για διευρυμένο όμως οι Gualandi δουλευουν τελειαΕγω μου Ειχουν κατσει η ζ2μ σε 18.40 φανταστικα σκοτωματα
Δημήτρης μια ερώτηση το στραβοπατημα του ζ2μ βλητικα επερεαζειΕίναι φτιαγμενος για συμβατικό αυλο ο Ζ2Μ, για διευρυμένο όμως οι Gualandi δουλευουν τελεια
Φίλε Νίκος Π θα χωρέσουν τα υλικά με αυτές τις δοσολογίες σε 65,4 χιλιοστά; Ρωτάω γιατί εγώ προσπάθησα να φτιάξω σε 67,4 με 1.90×36 +couvete 6.3+ μάλλινη+ χαρτάκι και βγήκε ακριβώς στα 5 χιλιοστά κάτω από το χείλος του κάλυκας, βέβαια χωρίς να πιέσω καθόλου τα υλικά.
Νίκο επειδή έγραψες για 616 νόμισα ότι εννοείς κάλυκα fiocchi. Ούτως ή άλλως δεν έχω άλλους. Επίσης οι τάπες που έχω είναι οι μάλλινες του fantom που μάλλον ειναι 16 χιλιοστά. Θα το δοκιμάσω στον fiocchi στα 68.5 χιλιοστά και κλείσιμο 63 χιλιοστά. Επίσης οφείλω να πω ότι όποια συνταγή έχω δοκιμάσει να φτιάξω είναι συνταγές ενός φίλου.Φιλε Βασιλη ριξε του μια ''ματια'' ακομα.....καπου κανεις λαθος φιλε μου.....τα υλικα χωρανε. Το σεταπ που εγραψα
σε καλυκα 65,4 στα 60 για να βγει η ογκομετρια σωστα θελει κουβετ+10 χιλιοστα μαλλινη+4 χιλιοστα ντιανα
και με το τζαμακι μεσα ( πανω στα σκαγια ) εχεις κενο απατητο χωρο 6 χιλιοστα....δοκιμασε το φιλε μου.!!!!
Ολα αυτα σε καλυκα cheddite σε καλυκα fiocchi λογο διαφορετικου πυθμενα προσαρμοζεις το σεταπ.
Σκαγια Ν5.
Νίκο επειδή έγραψες για 616 νόμισα ότι εννοείς κάλυκα fiocchi. Ούτως ή άλλως δεν έχω άλλους. Επίσης οι τάπες που έχω είναι οι μάλλινες του fantom που μάλλον ειναι 16 χιλιοστά. Θα το δοκιμάσω στον fiocchi στα 68.5 χιλιοστά και κλείσιμο 63 χιλιοστά. Επίσης οφείλω να πω ότι όποια συνταγή έχω δοκιμάσει να φτιάξω είναι συνταγές ενός φίλου.
Προκοβεις τα πτερυγια ;Δημήτρης μια ερώτηση το στραβοπατημα του ζ2μ βλητικα επερεαζει
Οκ. Να με συμπαθάς αλλά τώρα μπαίνω στο κουρμπέτι. Μιλάω για μάλλινη που συμπιέζεται, την μαλακή, όχι Diana. Άρα κρατάω τα χιλιοστά που γράφεις και συμπιέζω την μάλλινη; Την συμπιέζω πριν την βάλω στον κάλυκα ή αφού την τοποθετησω; Ή δεν παίζει ρόλο. Μιλάω πάντα για κάλυκα fiocchi.Βασιλη μου η ογκομετρια οπως την γραφω ειναι σωστη. Σε fiocchi καλυκα που εχει ποιο ψηλο πυθμενα
μειωνεις το παχος της ντιανα κατα 1 χιλιοστο.
Το σεταπ δεν σου εβγαινε λογω 16 χιλιοστων μαλλινης.
Μαλλινες γνησιες ( απο μαλλι - κετσες ) απο τον ΦΑΝΤΟΜ εχω και εγω.....μια διευκρινηση...μηπως εννοεις
ντιανα που ειναι κουτσουρο ?? Οι γνησιες μαλλινες συμπιεζονται....η ντιανα οχι.
Το σεταπ δεν θα εχει την ιδια αποδοση σε καλυκα 68,4 στα 63. Αλλαζει ο χωρος καυσης φιλε!!!
Ναι δημητρηςΠροκοβεις τα πτερυγια ;
Οκ. Να με συμπαθάς αλλά τώρα μπαίνω στο κουρμπέτι. Μιλάω για μάλλινη που συμπιέζεται, την μαλακή, όχι Diana. Άρα κρατάω τα χιλιοστά που γράφεις και συμπιέζω την μάλλινη; Την συμπιέζω πριν την βάλω στον κάλυκα ή αφού την τοποθετησω; Ή δεν παίζει ρόλο. Μιλάω πάντα για κάλυκα fiocchi.
ΝαιΠροκοβεις τα πτερυγια ;
Άρα πρέπει να παραγγείλω Diana και εργαλείο που κόβει τις τάπες.Σε συμπαθω ετσι και αλλιως φιλε....ακου τωρα...δεν συμπιεζεις τιποτα...ακολουθεις τα οσα τα εγραψα
και την συμπιεση που χρειαζεται η πυριτιδα και μαλλινη...την παιρνουν απο το ρελιασμα.
Οτι απορεια εχεις ξανα ρωτα ελευθερα....κανεις μας δεν γεννηθηκε μαθημενος.![]()
ΥΓ. Αν η μαλλινη ειναι 16 χιλιοστα την κοβεις στα 10 χιλιοστα.
ΥΓ.2 Αν δεν εχεις ντιανα να κοψεις για βγει η ογκομετρια βαλε χαρτακια cal 12 ωστε να την φερεις εκει
που πρεπει...τα χαρτακια 1 κατω και τα αλλα πανω απο την μαλλινη ωστε να μην ''καρφωθουν'' τα
σκαγια επανω της.
Άρα πρέπει να παραγγείλω Diana και εργαλείο που κόβει τις τάπες.
Επειδή γράφεις ότι χρησιμοποιείς και Diana 4 χιλιοστά. Αν χρησιμοποιήσω μάλλινη 14 χιλιοστά χωρίς Diana είμαι καλά;Οχι βρε φιλε.!!!! Τι εργαλειο .....δεν εχεις ενα καλο κοφτερο λεπτο μαχαιρι...η πλαστικο κοπιδι με λαμες
που αλλαζουν ( χαρτοπτη ). Αυτο που σιγουρα θα χρειαστεις ειναι χαρτακια cal12....ασε τις ντιανα
εκτος και αν θελεις καποια στιγμη να φταξεις και φυσιγγια διασπορας....εκει η ντιανα δουλευει
πολυ καλα.
Εσυ αποφασιζεις.....
Επειδή γράφεις ότι χρησιμοποιείς και Diana 4 χιλιοστά. Αν χρησιμοποιήσω μάλλινη 14 χιλιοστά χωρίς Diana είμαι καλά;
Τοτε δεν έχεις κανένα πρόβλημα, προχωρα δυναταΝαι δημητρης
Οκ κατανοητό.Οχι Βασιλη....παλι αλλαζει ο χωρος καυσης....οτι βαλεις για να καλυψεις τα 4χιλιοστα δεν πρεπει να
συμπιεσιμο. Βαλε χαρτακια 1 χιλιοστου cal12 φιλε.
Έφχαριστω ΦιλώςΤο
Τοτε δεν έχεις κανένα πρόβλημα, προχωρα δυνατα
Καλησπέρα. Παιδιά με μβ 32 ειχε κανεις δωκιμαζμενω Σέταπ με ελικα θωδη γεια μπεκατσα