εγώ θα βγαίνω όποτε μπορώ , έστω και μόνο για τον καφέ στο βουνό. ( το τσιγάρο το έκοψα........χαχαχα )Έτσι κι αλλιώς μας βλέπω να κυνηγάμε από Δεκέμβριο πάλι...
εγώ θα βγαίνω όποτε μπορώ , έστω και μόνο για τον καφέ στο βουνό. ( το τσιγάρο το έκοψα........χαχαχα )Έτσι κι αλλιώς μας βλέπω να κυνηγάμε από Δεκέμβριο πάλι...
Παίρνεις το DT11 κυνήγι Γιώργο ;DT11 , TORDO 30gr no 8 , 3* beretta optima hp ported.
όχι μόνο στο καρτέρι αλλά και στο περπατητό .........Πήγα στο συνεργείο για μια μικροδουλειά και μούπε ο Γιώτης (
Παίρνεις το DT11 κυνήγι Γιώργο ;![]()
Με 48 πόντους κώνο σου φάνηκε περίεργα τα 60μέτρα?DT11 , TORDO 30gr no 8 , 3* beretta optima hp ported.
οχι μόνο περίεργο ......... σούπερ ντούπερ κωλόφαρδο μου φανηκε..............Με 48 πόντους κώνο σου φάνηκε περίεργα τα 60μέτρα?
Έχει δάσοι ή δασάκια και λόγγους.Φιλε κωστα στην ηλεια υπαρχουν καθολου δαση η με τις φωτιες τοσων χρονων που βαζουνε εχουν γινει ολα ισιωμα;
Εγώ πάω με το b25 για τσίχλα φίλε Γιώργο.οχι μόνο περίεργο ......... σούπερ ντούπερ κωλόφαρδο μου φανηκε..............
σιγά μην μου πεις οτι τουφεκάς σε τέτοιες αποστάσεις με αξιώσεις την τσίχλα.
τι θα δεις , δεν ξέρεις ??Εχω αραξει στην αυλη και δεν ακουω ουτε μισο τσικ!...για να δουμε τι θα δουμε το πρωί....
Ίσως είναι καλύτερα να μην ακούμε το βράδυ εισερχόμενα πουλιά......... θα δείξει το πρωινό.Εχω αραξει στην αυλη και δεν ακουω ουτε μισο τσικ!...για να δουμε τι θα δουμε το πρωί....
Και λίγο λες τέταρτο , άκρα ησυχία κάτι μαύρες το πρωί και μετα τελοςΚαλημέρα,
Μια από τα ίδια Ραμνουντα, Σεσι, Βαρνάβα, Γραμματικό...ακούς μια ντουφεκιά στο τέταρτο..
μόνο λίγα τσόνια περνάνε...
Εγώ νόμιζα πως το τουφεκιδι που ακούω είναι προς τα εκεί .Καλημέρα,
Μια από τα ίδια Ραμνουντα, Σεσι, Βαρνάβα, Γραμματικό...ακούς μια ντουφεκιά στο τέταρτο..
μόνο λίγα τσόνια περνάνε...