ωραια στολισματα της κηδειας της κανης τις κυριεςςςςΛίγα-λίγα μπαίνουν τα πουλιά στα ψηλά.
Σήμερα ένα βρήκαμε ένα πηραμε.
Καλή συνέχεια.View attachment 18015View attachment 18016
Έχεις ξεκινήσει με διπλές Λάμπρο στο επόμενο σου εύχομαι ντορτια και στα ταιρια τουςάλλο ένα όμορφο κυνήγι σήμερα παρέα με τον BRIO. 3 πουλιά βρήκαμε τα 2 ήρθαν μαζί μάς. View attachment 18026
Μπράβο Λάμπρο και στα τέρια τους .άλλο ένα όμορφο κυνήγι σήμερα παρέα με τον BRIO. 3 πουλιά βρήκαμε τα 2 ήρθαν μαζί μάς. View attachment 18026
Καλή αρχή... επ! αυτή μας μοιάζει πολύ, όχι μόνο στη φάτσα αλλά και στην πρωιμότητα!Κάτι κάναμε και εμείς σήμερα. Η πρώτη της Ήρας (14 μηνών).
View attachment 18043
+1000αυτοί που θέλουν να το παίζουν κυνηγαραδες μέσα σε 2 χρόνια όλα τα γράμματα τα ξέρουν. Προσωπικά πέρασαν 24 χρόνια από όταν βαρεσα την πρώτη μου Μπεκατσα με ένα μονοκανο του παππού μου.ακομα και σήμερα μαθαίνω κάθε μέρα μαθαίνω. για τι απλά το πουλί αλλάζει συνήθειες με τα χρόνια. μέχρι να πεθάνουμε θα μαθαίνουμε τολη.....
είναι μια πονηρή σουπιά, άστα να πάνε!Καλή αρχή... επ! αυτή μας μοιάζει πολύ, όχι μόνο στη φάτσα αλλά και στην πρωιμότητα!
Ωραίος ο Κωνσταντίνος είχα παλιότερα μια σκυλίτσα που έμοιαζε με την δικιά σου κακή φωτογραφία που συμπτωματικά είναι η πρώτη μπεκατσα της Αριας όπως της ΉραςΚάτι κάναμε και εμείς σήμερα. Η πρώτη της Ήρας (14 μηνών).
View attachment 18043
το βλέπω! ... δύσκολη περίπτωση στην εκπαίδευση, αλλά γεννημένη για κυνήγι! χα χα χα να την χαίρεσαι...είναι μια πονηρή σουπιά, άστα να πάνε!
Ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να κυνηγήσουμε παρέα πολλά χρόνια και να μην έχει την τύχη της προηγούμενης που την είχα χάσει στο βουνό.το βλέπω! ... δύσκολη περίπτωση στην εκπαίδευση, αλλά γεννημένη για κυνήγι! χα χα χα να την χαίρεσαι...
Πολύ ωραία σηκώσατε άλλα πουλιά.Κάτι κάναμε και εμείς σήμερα. Η πρώτη της Ήρας (14 μηνών).
View attachment 18043
Όχι και αυτή την βρήκαμε βαθιά στο πυκνό και σε ανήλιο (650μ. υψόμετρο). Ευτυχώς κάθισε κλαρίνο!Πολύ ωραία σηκώσατε άλλα πουλιά.
Μπράβο μπράβο μπράβο.Κάτι κάναμε και εμείς σήμερα. Η πρώτη της Ήρας (14 μηνών).
View attachment 18043
Σ΄ ευχαριστώ.Μπράβο μπράβο μπράβο.
Καλή αρχή!!!!!!!!!
Τον έκλεισες ωραία τον μήνα Γιάννη άντε και καλή συνέχεια
Σας ευχαριστώ παλικάρια μου, γεροί και δυνατοί να είμαστε.......Καλή σεζόν φίλε.