Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ζορικες οι πρωτες μπεκατσες αφηνιασαν την λωρυ , καθε φορα που επέμενε σε κάποια περιοχη ηταν μπεκατσα
Με εξαιρετική προσπάθεια καταφερε να μπλοκάρει την τριτη που ομως δεν κατάφερα να παρω
Την πρώτη την ειδα δυο φορες να πεταει μεσα στα κλαδια ενω η δεύτερη εκατσε μπροστά μου στα 25 μετρα, νευρική οπως ηταν ξανασηκωθε , δεν πειράζει το καρδιοχτυπι και τα γονατα που τρεμουν ... αυριο με περισσότερο χρονο θα τις βρω
Ακομη η μικρή Καρυ τα πηγε πολυ καλα ενω συνενεσε στην φερμα και δυο φορες εστω και στην ζεστη θεση

αυτοί που θέλουν να το παίζουν κυνηγαραδες μέσα σε 2 χρόνια όλα τα γράμματα τα ξέρουν. Προσωπικά πέρασαν 24 χρόνια από όταν βαρεσα την πρώτη μου Μπεκατσα με ένα μονοκανο του παππού μου.ακομα και σήμερα μαθαίνω κάθε μέρα μαθαίνω. για τι απλά το πουλί αλλάζει συνήθειες με τα χρόνια. μέχρι να πεθάνουμε θα μαθαίνουμε τολη.....
+1000

Κάτι κάναμε και εμείς σήμερα. Η πρώτη της Ήρας (14 μηνών).
View attachment 18043
Ωραίος ο Κωνσταντίνος είχα παλιότερα μια σκυλίτσα που έμοιαζε με την δικιά σου κακή φωτογραφία που συμπτωματικά είναι η πρώτη μπεκατσα της Αριας όπως της Ήρας DSC_1371.JPG

το βλέπω! ... δύσκολη περίπτωση στην εκπαίδευση, αλλά γεννημένη για κυνήγι! χα χα χα να την χαίρεσαι...
Ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να κυνηγήσουμε παρέα πολλά χρόνια και να μην έχει την τύχη της προηγούμενης που την είχα χάσει στο βουνό.

Ζόρικη η βασίλισσα, περπάτημα και φτερό για κανα 10λεπτο αλλα τη πήραν βεντουζα η Αρτεμουλα με τον Bravo...δυο φορές μας εφυγε ατουφεκιστη μεσα στο πουρναρι μπρος στα μουτρα μας......τη τρίτη και φαρμακερή επσε ηρωικά....
2.5 ώρες ψάξαμε και πολλη που ηταν για τα σκυλάκια που ειναι απροπονητα.....δεμ τα ζορισαμε αλλο μξν έχουμε κανα ντραβαλο.....πάντως κλασικά θέλει νερό ο τόπος, στα καθαρά ξεραιλα....μονο σε λακες κρατάει λιγο υγρασία και μαλακωσιά.....μόλις βγήκαμε απο τη λακια μετα δυο ώρες στον ήλιο μας εκαψε....ευτυχώς που κουβαλάγαμε νερο για τα σκυλιά, στάλα δεν υπήρχε πουθενά......

Status
Not open for further replies.
Back