Σήμερα ξέμπλεξα από δουλειά στις 13:00 ... φόρτωσα όπλο, σκύλο και γρήγορα στο βουνό.
Πήγα στα πουλιά που είχα βρει το Σάββατο.
Άφησα το αμάξι χαμηλότερα από την έκταση που ήθελα να ψάξω, για να μην έχω ανηφόρες στο τέλος, σε μια λάκα με βουνίσιες ελιές!!! για σκιά.
Σε λιγότερο απο μισή ώρα πορεία ο σκύλος έφυγε για κάτω! αυτό είναι πολύ κακό στον συγκεκριμένο τόπο και ακόμα χειρότερο που είμαι χωρίς GPS (ούτε κουδούνι ούτε μπιπερ) . Ο λόγος είναι η βλάστηση, πολλά ρέματα δεν τα περνάς απέναντι και δεν βλέπεις παντού το σκύλο. Το χειρότερο είναι ότι στο τέλος έχεις ανάβαση! με ανηφόρες στα όρια του γκρεμού! το κάτω είναι ατελείωτο...

Βρήκε τα πουλιά σε ένα "κάβο" που περπατούσα κατάραχα και είχα δεξιά, αριστερά και μπροστά "κατήφορους", ευτυχώς εκεί που αναρωτιόμουνα που μπορεί να είναι, είδα τον "κώλο του" ακίνητο ανάμεσα σε ασπαλάθους στα 70-80 μέτρα. Μπροστά του άρχιζε γνωστός κατήφορος που εγώ δεν τον περνάω (τσιμπάει πολύ), ήταν αμφίβολο και αν θα έβλεπα τα πουλιά.
Τελικά πλησίασα και προσπέρασα το σκύλο, βγήκαν προς τα κάτω και είδα μόνο μια όπως καβάλαγε ένα ασπάλαθο, τουφεκιά και πούπουλα στον αέρα, θα έπεσε! ώσπου να περάσω πίσω από τους ασπαλάθους ο σκύλος την είχε βρει.
Μετά ανηφόρα καταραμένη μέχρι το αυτοκίνητο! ξεντέριασμα στο πουλί και μερικές φωτό!

.
Δεύτερο ημίχρονο δεν έκανα γιατί μάζευε σύννεφα ...(ευτυχώς που έφυγα έπιασε βρόχα!)