Δεν τα χορταίνω τα βίντεο σου κάθε φορά ρε μάγκαΛιγες τουφεκιες απο πρωινο ξεκουρνιασμα στη Μανη... Αυτο που κατεβαινουν τις πλαγιες με κλειστο φτερο με τρελαινει κ ας μην χαρηκαμε φετος ενα καλο ημερησιο περασμα κατω...

Δεν τα χορταίνω τα βίντεο σου κάθε φορά ρε μάγκαΛιγες τουφεκιες απο πρωινο ξεκουρνιασμα στη Μανη... Αυτο που κατεβαινουν τις πλαγιες με κλειστο φτερο με τρελαινει κ ας μην χαρηκαμε φετος ενα καλο ημερησιο περασμα κατω...
τα τρυγονια ΣΑΙΤΕΣΣΣΣ ρε αρη,,αλα και εση ΣΑΙΝΗΗΗΗ ΣΤΗς ΤΟΥΦΕΚΙΕςςςςΛιγες τουφεκιες απο πρωινο ξεκουρνιασμα στη Μανη... Αυτο που κατεβαινουν τις πλαγιες με κλειστο φτερο με τρελαινει κ ας μην χαρηκαμε φετος ενα καλο ημερησιο περασμα κατω...
Τελικά, είτε στους ορεινους καμπους της Μακεδονίας, είτε στα κοφτα, εκεί στα ακρωτήρια, είναι ένα ξεχωριστό θηραμα και τρέμω στην ιδέα απαγόρευσης...Λιγες τουφεκιες απο πρωινο ξεκουρνιασμα στη Μανη... Αυτο που κατεβαινουν τις πλαγιες με κλειστο φτερο με τρελαινει κ ας μην χαρηκαμε φετος ενα καλο ημερησιο περασμα κατω...
Δεν θέλω να φανταστώ Σεπτέμβρη χωρίς τρυγόνι φίλε, αρνούμαι πραγματικά.... Μεγάλος έρωτας δυστυχώς...Τελικά, είτε στους ορεινους καμπους της Μακεδονίας, είτε στα κοφτα, εκεί στα ακρωτήρια, είναι ένα ξεχωριστό θηραμα και τρέμω στην ιδέα απαγόρευσης...
Για μια ακόμα φορά έδωσες ρεσιτάλ . Μπράβο Άρη πολύ ωραία πλάνα .Λιγες τουφεκιες απο πρωινο ξεκουρνιασμα στη Μανη... Αυτο που κατεβαινουν τις πλαγιες με κλειστο φτερο με τρελαινει κ ας μην χαρηκαμε φετος ενα καλο ημερησιο περασμα κατω...
Παρόλο που η καρπωση είναι μηδαμινή σε σχέση με παλαιότερα νομίζω ότι αν απαγορευτεί το τρυγονι χάνεται η μισή μαγεία της κυνηγετικής περιόδου ειδικά στη Μάνη. Είμαι ευτυχής που πρόλαβα πιτσιρικάς το απριλιατικο στη Μάνη εικόνες χαραγμένες ανεξίτηλα στη μνήμη μου παρόλο που ήμουν μόνο συνοδόςΔεν θέλω να φανταστώ Σεπτέμβρη χωρίς τρυγόνι φίλε, αρνούμαι πραγματικά.... Μεγάλος έρωτας δυστυχώς...
Όντως από τα καλύτερα κυνήγια η τουφεκιά του μαγευτική.Παρόλο που η καρπωση είναι μηδαμινή σε σχέση με παλαιότερα νομίζω ότι αν απαγορευτεί το τρυγονι χάνεται η μισή μαγεία της κυνηγετικής περιόδου ειδικά στη Μάνη. Είμαι ευτυχής που πρόλαβα πιτσιρικάς το απριλιατικο στη Μάνη εικόνες χαραγμένες ανεξίτηλα στη μνήμη μου παρόλο που ήμουν μόνο συνοδός
Μπράβο Αρη πολυ ομορφο !!!Λιγες τουφεκιες απο πρωινο ξεκουρνιασμα στη Μανη... Αυτο που κατεβαινουν τις πλαγιες με κλειστο φτερο με τρελαινει κ ας μην χαρηκαμε φετος ενα καλο ημερησιο περασμα κατω...
Με την παρέα που έχεις Χρήστο το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει... Μπράβο που ακολουθεί...
Μπράβο σου μάστορα μου να την χαίρεσαι να είναι γερή και να ακολουθεί πάντα και παντού!!!!
Έτσι όπως τα λες είναι φίλε, φαντάσου όταν τελειώνει το κυνήγι και τα μαζεύουμε για να φύγουμε μου λέει"Μπαμπά πέρασα τέλεια πάλι σήμερα"εκεί γίνομαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο...Με την παρέα που έχεις Χρήστο το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει... Μπράβο που ακολουθεί...
Να'σαι καλά ρε φιλαράκι μου,υποψην άμα σε πάρει ο δρόμος καμιά μέρα προς την Πρέβεζα, είσαι καλοδεχούμενος....Μπράβο σου μάστορα μου να την χαίρεσαι να είναι γερή και να ακολουθεί πάντα και παντού!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ...Θα το επιδιώξω να βρεθούμε!!!!Να'σαι καλά ρε φιλαράκι μου,υποψην άμα σε πάρει ο δρόμος καμιά μέρα προς την Πρέβεζα, είσαι καλοδεχούμενος....
Προχτές με "ωραίο" καιρό λίγα τα πουλιά, που έκοψε η βροχή. Πήραμε κάποια πουλιά, όλη μέρα όμως. Εχθές τα πουλιά φύγανε, όμως κάναν την εμφάνιση τους άλλα, νεαρά πουλιά κ απονηρευτα... View attachment 16455