Τι να πω...ακόμη προσπαθώ να το ξεχάσω.ωχ! ... αυτά έπρεπε να μας τα είχες πει πρώτα - πρώτα !!!
Και κουβέντα λες και ήμασταν στο καφενείο.
Ξέρω ότι δεν έχει πουλιά γι αυτό δε θύμωσα.
Διαφορετικά θα τουφεκιζα αυτούς.
Χαχαχα
Τι να πω...ακόμη προσπαθώ να το ξεχάσω.ωχ! ... αυτά έπρεπε να μας τα είχες πει πρώτα - πρώτα !!!
Ορίστε έχουμε τέτοιου βεληνεκούς οπλα στην Ελλάδα και αγοράζουμε πυραύλους ρουκέτες και αηδίες .Λίγη οικονομία στα εξοπλιστικα μωρέ.Του χε γεμίσει λέει ένας μπάρμπας από τη σαντορινη κάτι γαμηστερα φυσίγγια.
Αλλά του είπε λεει να τουφεκαει μόνο ψηλά.
Αργότερα όταν τουφεκισε χαμηλά κατάλαβε το λογο.
Δύο φορές που τουφεκισε κάτω πήρε φωτιά και την έσβηνε...
Στο λόγο μου φίλε τέτοια μου έλεγε.
Και έκατσε στο καρτέρι μου λες και πήγαμε παρέα.
Δεν έφταιγε λέει το μόνοκαννο.Ορίστε έχουμε τέτοιου βεληνεκούς οπλα στην Ελλάδα και αγοράζουμε πυραύλους ρουκέτες και αηδίες .Λίγη οικονομία στα εξοπλιστικα μωρέ.
Σε ρώτησα γιατί συνήθως δεν περνούν τρυγόνια από εκεί αργάΤο πήρα κατά τις 16:30.
Δέκα λεπτά πριν έρθουν οι κυνηγαρες με τις θανατηφόρες ιστορίες.
Μετά δεν πέρασε απόλυτος τίποτα.
Ούτε καν πέρα στον ορίζοντα.
Πιστεύω ότι θα έδενε διπλα τα κορδόνια.Γιατί με κάθε μπαμ θα έβγαινε έξω από τα αρβύλαΔεν έφταιγε λέει το μόνοκαννο.
Αλλά η μυστική συνταγή που γέμιζε ο σαντορινιος μπάρμπας.
Έβαζε λέει μέσα πίτουρα και μετά ταπα και κάτι τέτοια.
Και γω του έλεγα Ναι Ε....;
Πω πω μάστορας ο μπάρμπας.
Και μετά λέει πήγε με αυτά για πέρδικες και τις βάρους η παρέα του και δεν έπεφταν και τις βαρουσε αυτός σε υπερδιπλάσια απόσταση και έπεφταν ξερές.
Μετά που δεν περνούσε τρυγονι ούτε για αστείο μου λέει ο ίδιος θα αρχίσω τα κοτσύφια και θα τα κάνω και θα τα δείξω.Πιστεύω ότι θα έδενε διπλα τα κορδόνια.Γιατί με κάθε μπαμ θα έβγαινε έξω από τα αρβύλα
Ισχύει αυτό που λες.Σε ρώτησα γιατί συνήθως δεν περνούν τρυγόνια από εκεί αργά
Και όμως αυτό είναι κυνηγετικό ήθος.Δεν πυροβολείς τα πτηνά που είναι στον Νομο σου.Πυροβολεις σε αποσταση τα πτηνά του διπλανού ΝομουΜετά που δεν περνούσε τρυγονι ούτε για αστείο μου λέει ο ίδιος θα αρχίσω τα κοτσύφια και θα τα κάνω και θα τα δείξω.
Και έλεγε τώρα....έλα ρε λίγο πιο έτσι και θα δεις....μιλούσε στο κοτσύφι τώρα γιατί δεν περνούσε εκεί που το ήθελε.
Θα τα γάμησω...θα τα κάνω....Τώρα θα δεις τι θα κάνω του κοτσυφου.
10 πέρασαν τουφέκια δεν έριξε.
Από τα δέκα άμα ήθελα τα 5 ούτε συζήτηση.
Τέλοσπαντων.
Άστα.
Στέλιο κάθε φορά το ίδιο συμβαίνει εκέι. Πας εσύ νωρίς για να προλάβεις το καρτέρι και μετά έρχονται και κάθονται δίπλα σου. Συνηθισμένο εκεί.Η πλάκα πια είναι ότι αυτοί ήταν 3 και ήρθαν κι έκατσαν στο σβέρκο μου.
Εγώ που είμαι ένας άμα αργούσα μισή ώρα και πήγαιναν πρώτη αυτοί θα μου έλεγαν φίλε είναι πιασμένο το μέρος.
Άσε που εγώ θα πήγαινα παραπέρα από μόνος μου.
Τι να πω....άντε έστω να είναι ένας.Στέλιο κάθε φορά το ίδιο συμβαίνει εκέι. Πας εσύ νωρίς για να προλάβεις το καρτέρι και μετά έρχονται και κάθονται δίπλα σου. Συνηθισμένο εκεί.
Αν θες τη γνώμη μου εκεί είναι καλά να πας απο 14:30 μέχρι 17:00. Το καλό είναι ότι αυτοί συνήθως έρχονται μετά τις 17:00Τι να πω....άντε έστω να είναι ένας.
Αλλά να κάθεται ένας και να πάει μια παρέα 3 άτομα να κάτσουν εκεί είναι απ τα άγραφα.
Διότι αυτοί έχουν 75% ενώ ο άλλος που πήγε πρώτος 25% πιθανότητες.
Δηλαδή ήρθαμε μεις φύγε εσύ.
Δεν στέκει....με τίποτα.
Αν υπάρχει ανταπόκριση από Πρεβεζα θα πρέπει να τρέξουμε για Β. Αφρική!Από τα κορίτσια πέρασες το πρωί?( άμα ακούσεις ότι πέρασαν από Πρέβεζα τρέχα! Υπομονή!)
Θα έχω υπόψην μου την πληροφορία.Αν θες τη γνώμη μου εκεί είναι καλά να πας απο 14:30 μέχρι 17:00. Το καλό είναι ότι αυτοί συνήθως έρχονται μετά τις 17:00
Αν θες τη γνώμη μου εκεί είναι καλά να πας απο 14:30 μέχρι 17:00. Το καλό είναι ότι αυτοί συνήθως έρχονται μετά τις 17:00Τι να πω....άντε έστω να είναι ένας.
Αλλά να κάθεται ένας και να πάει μια παρέα 3 άτομα να κάτσουν εκεί είναι απ τα άγραφα.
Διότι αυτοί έχουν 75% ενώ ο άλλος που πήγε πρώτος 25% πιθανότητες.
Δηλαδή ήρθαμε μεις φύγε εσύ.
Δεν στέκει....με τίποτα.
Πολύ σωστά.Και το χειρότερο απ' ολα με αυτους τους τυπους που βαράνε στα 150 μετρα ειναι οτι οσο γερνάνε , σε αντίθεση με "αλλα" τα μέτρα ανεβαίνουν αντί να πεφτουν
Στελιο μηπως ειχε μαζι του κανενα M16A2 κ δεν το προσεξες;θυμαμαι βγαζαμε βολες στα 300m ευκολα με αυτους τους διαολους!χαχαχαχαΠολύ σωστά.
Ήταν άνω των 60 αυτός.
Βαρουσε όμως από το 1986 στα 150 μέτρα.
Τώρα μπορεί 300+ Μέτρα.
Σε παραπλανούσε ΔΙΘΕΝ με την κουβέντα ρε Στέλιο, γιατί μάλλον θα ήθελα να κάτσει στο σημείο που ήσουν εσύ.....Του χε γεμίσει λέει ένας μπάρμπας από τη σαντορινη κάτι γαμηστερα φυσίγγια.
Αλλά του είπε λεει να τουφεκαει μόνο ψηλά.
Αργότερα όταν τουφεκισε χαμηλά κατάλαβε το λογο.
Δύο φορές που τουφεκισε κάτω πήρε φωτιά και την έσβηνε...
Στο λόγο μου φίλε τέτοια μου έλεγε.
Και έκατσε στο καρτέρι μου λες και πήγαμε παρέα.