Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γτ κυριε Νικο στην εναρξη ειναι μιλιμενες και φευγουνε???

Με ''δουλευεις''.....??? .sarcastic.
Υπαρχει χειροτερο πραγμα απο δαυτες ?? Ψηλο μποτακι... ο σκυλος δεμενος διπλα μου....και ενα φορτηγο πετρες
μεχρι εκει που φτανει το χερι μου....και παντα ενεσεις για τον σκυλακο!!;):)

Με ''δουλευεις''.....??? .sarcastic.
Υπαρχει χειροτερο πραγμα απο δαυτες ?? Ψηλο μποτακι... ο σκυλος δεμενος διπλα μου....και ενα φορτηγο πετρες
μεχρι εκει που φτανει το χερι μου....και παντα ενεσεις για τον σκυλακο!!;):)
Χαχαχα καλαμπουρι κανω δε τρεχει τπτ μ εχει δαγκωσει και εχω να πω οτι οι κορτιζονες ηταν χειροτερες απ την οχια

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Για φέτος τρυγόνια στην άνοιξη λέω να ρίξω χαμηλότερες γομωσεις επειδή πέρυσι ετσι για να δω πως θα πάω έριξα τα 36 γρ rio game load 100 ( διασποράς)αλλά δυσκολεύτηκα αρκετά να πάρω πουλιά δεν ξέρω γιατί και μετα έβαλα 32γρ διασπορας( εγώ στην έναρξη πάντα με διασπορας αρχίζω) γάντι με περισσότερη ευστοχία. Γιατί λέτε τόση διαφορά μήπως τα 36 γρ πάει μπάλα αλλά ειναι διασποράς κ πιστεύω έχει μεγάλη κύκλο τουφεκιας λογο παραπανω σκαγιων. Τα 36 θελει περισσότερη προσκοπευση? εχει περισσότερα κενά στην βολή?Κάνω λάθος???

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Για φέτος τρυγόνια στην άνοιξη λέω να ρίξω χαμηλότερες γομωσεις επειδή πέρυσι ετσι για να δω πως θα πάω έριξα τα 36 γρ rio game load 100 ( διασποράς)αλλά δυσκολεύτηκα αρκετά να πάρω πουλιά δεν ξέρω γιατί και μετα έβαλα 32γρ διασπορας( εγώ στην έναρξη πάντα με διασπορας αρχίζω) γάντι με περισσότερη ευστοχία. Γιατί λέτε τόση διαφορά μήπως τα 36 γρ πάει μπάλα αλλά ειναι διασποράς κ πιστεύω έχει μεγάλη κύκλο τουφεκιας λογο παραπανω σκαγιων. Τα 36 θελει περισσότερη προσκοπευση? εχει περισσότερα κενά στην βολή?Κάνω λάθος???
Κώστα δεν έχω δουλέψει τα φυσίγγια που ανάφέρεις αλλά μια καλή λύση είναι να κάνεις 2-3 δοκιμές σε χαρτόνια για να δεις τι παίζει...

36γρ με ζέστη μεγαλύτερες πιέσεις και κατά κάποιον τρόπο διασπορά στην διασπορά.

Με τα τελευταία νέα απο το "μέτωπο " θα κυνηγήσουμε κανονικά και φέτος αυτό το πουλί που μας "στοιχειώνει"απο τα παιδικά μας χρονια. Αμέτρητα τα βράδια που δεν λεγαν να ξημερωσουν να πάμε με τον πατερα για να το πιάσουμε στα χέρια μας. Βασιλικό το άτιμο

Απογευματινή βολτουλα χθες ( Αττική) είδα μόνο 3 πουλάκια σε ένα καρτερακι με βελανιδιές, ακόμα δεν κινούνται καλά,1 μεγάλο και 2 φετιναρια ήταν.( Καρακάξες,κουρουνες , πάρτυ).

Καλημέρα σε όλους!

Ωραία τα νέα περί ρυθμιστικής έτσι ώστε όλοι να προλάβουμε να βγάλουμε άδειες χωρίς να τρέχουμε την τελευταία στιγμή. Όντως και εγώ επιβεβαιώνω τα όσα αναφέρει ο Outlander, μιας και έχω τις ίδιες εικόνες από τις βόλτες μου στην ΝΑ Αττική αλλά και σε άλλους νομούς όπου πάμε για εκπαιδευτικά.

Εκτός από τα κορακοειδή....μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ο αριθμός των κοτσυφιών που υπάρχουν στην ΝΑ Αττική καθώς το πλήθος από νεαρά κοτσύφια αλλά και 18ούρες δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί πρόσφατα.

Κυρίως οι 18ούρες είναι παντού!!

Στις επάλξεις λοιπόν...και μένουμε ασφαλείς!

Ο Covid19 είναι ακόμα εδώ....και περισσότερο δραστήριος από κάθε άλλη φορά!

Απογευματινή βολτουλα χθες ( Αττική) είδα μόνο 3 πουλάκια σε ένα καρτερακι με βελανιδιές, ακόμα δεν κινούνται καλά,1 μεγάλο και 2 φετιναρια ήταν.( Καρακάξες,κουρουνες , πάρτυ).
Τις πρώτες μέρες πρέπει να αφιερώνουμε όλοι μας κάποια φυσίγγια στα επιβλαβή,ειδικά οι περιοχές που κρατάνε λίγα τρυγόνια και δεν έχει πολύ κυνηγετικό ενδιαφέρον...αφού οι αρμόδιοι πετάνε χαρταετό περί αυτου

Να το δείτε μέχρι τέλος για δείτε τι μπορεί να συμβεί στο κυνήγι.

Πολύ γέλιο...

Απου του μέλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει.

Παιδια εγώ το χω δει αυτό....αν δεν είναι να μπει στην τσάντα θα εξαφανιστεί με τρόπο μαγικό ή δεν θα το βρίσκεις και ας έπεσε μπροστά σου.

Να το δείτε μέχρι τέλος για δείτε τι μπορεί να συμβεί στο κυνήγι.

Πολύ γέλιο...

Απου του μέλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει.

Παιδια εγώ το χω δει αυτό....αν δεν είναι να μπει στην τσάντα θα εξαφανιστεί με τρόπο μαγικό ή δεν θα το βρίσκεις και ας έπεσε μπροστά σου.

Μάλλον φορούσε αλεξίσφαιρο :)

Status
Not open for further replies.
Back