Tolis SBE1
Banned
Γτ κυριε Νικο στην εναρξη ειναι μιλιμενες και φευγουνε???Νωρις ειναι....και οι οχιες στα ''ποστα''.....προσεχε εαν πας...και μην παρεις σκυλο μαζι σου!!!![]()
![]()
Γτ κυριε Νικο στην εναρξη ειναι μιλιμενες και φευγουνε???Νωρις ειναι....και οι οχιες στα ''ποστα''.....προσεχε εαν πας...και μην παρεις σκυλο μαζι σου!!!![]()
![]()
Γτ κυριε Νικο στην εναρξη ειναι μιλιμενες και φευγουνε???
Χαχαχα καλαμπουρι κανω δε τρεχει τπτ μ εχει δαγκωσει και εχω να πω οτι οι κορτιζονες ηταν χειροτερες απ την οχιαΜε ''δουλευεις''.....???
Υπαρχει χειροτερο πραγμα απο δαυτες ?? Ψηλο μποτακι... ο σκυλος δεμενος διπλα μου....και ενα φορτηγο πετρες
μεχρι εκει που φτανει το χερι μου....και παντα ενεσεις για τον σκυλακο!!![]()
Και το νεράκι στη μέση που είναι πολύ χρήσιμοΕιναι τρέλα λέμε τουτος τόπος......... ηλιοσπορα, σταρια, βαμβακια, λεβαντες, ένα σεντόνι γεμάτο χρώματα....
Κώστα δεν έχω δουλέψει τα φυσίγγια που ανάφέρεις αλλά μια καλή λύση είναι να κάνεις 2-3 δοκιμές σε χαρτόνια για να δεις τι παίζει...Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Για φέτος τρυγόνια στην άνοιξη λέω να ρίξω χαμηλότερες γομωσεις επειδή πέρυσι ετσι για να δω πως θα πάω έριξα τα 36 γρ rio game load 100 ( διασποράς)αλλά δυσκολεύτηκα αρκετά να πάρω πουλιά δεν ξέρω γιατί και μετα έβαλα 32γρ διασπορας( εγώ στην έναρξη πάντα με διασπορας αρχίζω) γάντι με περισσότερη ευστοχία. Γιατί λέτε τόση διαφορά μήπως τα 36 γρ πάει μπάλα αλλά ειναι διασποράς κ πιστεύω έχει μεγάλη κύκλο τουφεκιας λογο παραπανω σκαγιων. Τα 36 θελει περισσότερη προσκοπευση? εχει περισσότερα κενά στην βολή?Κάνω λάθος???
Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω....Ειπαμε ειπαμε και στο τελος δε θα μας αφησουν να το κυνηγισουμε αχαχαχαχαχαα
36γρ με ζέστη μεγαλύτερες πιέσεις και κατά κάποιον τρόπο διασπορά στην διασπορά.Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Για φέτος τρυγόνια στην άνοιξη λέω να ρίξω χαμηλότερες γομωσεις επειδή πέρυσι ετσι για να δω πως θα πάω έριξα τα 36 γρ rio game load 100 ( διασποράς)αλλά δυσκολεύτηκα αρκετά να πάρω πουλιά δεν ξέρω γιατί και μετα έβαλα 32γρ διασπορας( εγώ στην έναρξη πάντα με διασπορας αρχίζω) γάντι με περισσότερη ευστοχία. Γιατί λέτε τόση διαφορά μήπως τα 36 γρ πάει μπάλα αλλά ειναι διασποράς κ πιστεύω έχει μεγάλη κύκλο τουφεκιας λογο παραπανω σκαγιων. Τα 36 θελει περισσότερη προσκοπευση? εχει περισσότερα κενά στην βολή?Κάνω λάθος???
Δηλαδή έχει πολλά κενά στην βολή?36γρ με ζέστη μεγαλύτερες πιέσεις και κατά κάποιον τρόπο διασπορά στην διασπορά.
Λες να έχουμε πάλι απαγόρευση λόγο covid19???Ειπαμε ειπαμε και στο τελος δε θα μας αφησουν να το κυνηγισουμε αχαχαχαχαχαα
Μην λες τέτοια ρε μαυρόγαταΕιπαμε ειπαμε και στο τελος δε θα μας αφησουν να το κυνηγισουμε αχαχαχαχαχαα
Απογευματινή βολτουλα χθες ( Αττική) είδα μόνο 3 πουλάκια σε ένα καρτερακι με βελανιδιές, ακόμα δεν κινούνται καλά,1 μεγάλο και 2 φετιναρια ήταν.( Καρακάξες,κουρουνες , πάρτυ).
Τις πρώτες μέρες πρέπει να αφιερώνουμε όλοι μας κάποια φυσίγγια στα επιβλαβή,ειδικά οι περιοχές που κρατάνε λίγα τρυγόνια και δεν έχει πολύ κυνηγετικό ενδιαφέρον...αφού οι αρμόδιοι πετάνε χαρταετό περί αυτουΑπογευματινή βολτουλα χθες ( Αττική) είδα μόνο 3 πουλάκια σε ένα καρτερακι με βελανιδιές, ακόμα δεν κινούνται καλά,1 μεγάλο και 2 φετιναρια ήταν.( Καρακάξες,κουρουνες , πάρτυ).
Υπογράφτηκε η Ρυθμιστική.Ειπαμε ειπαμε και στο τελος δε θα μας αφησουν να το κυνηγισουμε αχαχαχαχαχαα
Μάλλον φορούσε αλεξίσφαιροΝα το δείτε μέχρι τέλος για δείτε τι μπορεί να συμβεί στο κυνήγι.
Πολύ γέλιο...
Απου του μέλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει.
Παιδια εγώ το χω δει αυτό....αν δεν είναι να μπει στην τσάντα θα εξαφανιστεί με τρόπο μαγικό ή δεν θα το βρίσκεις και ας έπεσε μπροστά σου.