Οκ Νίκο.. γι'αυτό τό ρώτησα.
Ευχαριτώ ΝίκοΟχι δεν ειναι φαριν απ....η αλευρι για ολες τις χρησεις. Θα ζητησεις αλευρι ΒΡΩΜΗΣ μονο αυτο κανει για
βαλεις στα σκαγια. Μπορεις να φτιαξεις και μονος σου αλεθοντας νυφαδες βρωμης...και καλο κοσκινισμα.
Εδώ βιοτέχνης Γιάννη .Tecna εεε ωρεααα ετερια να σφαξο ξερουμε???
Ψαρεψα αυτα για μπουσουλα.αλα sipe στα 22γρ μασουρι δυναμιτη μου φενετε![]()
Τα παιδία παίζει !!!Χμμμ ... 22 γρ σκάγια και μάλιστα σε κάλυκα 63,5 χιλ. (όχι μάγκνουμ), αμφιβάλλω αν τα χωράει, ακόμη και με μόλις 4 χιλιοστά τάπα, όπως γράφει ...
Αλλά κι αν ακόμη τα χωράει, με δόση 0,32 γρ. Sipe μην περιμένεις καμιά ταχύτητα πάνω από 200 μ/δ !!!!![]()
Ταχιτητα ναδουμεView attachment 13107
Στο άλλο έβαλα 10αράκια:
View attachment 13108
View attachment 13109
View attachment 13110
Όπως φαίνεται βγαίνει η ογκομετρία, ίσως να έπαιρνε και λίγο πιο παχιά τάπα (5-6 χιλ.) ...
Ξέρω ποιός είναιΚαι γω πατημενο τον βλεπω....οχι απλα πατημενο...τον ''εστιψε''.....αλλα θα εχει τους λογους του....δεν ειναι
ασχετος ο Γιαννης !!!![]()
![]()
;Ταχιτητα ναδουμε![]()
![]()
Ασε τις ταχυτητες εσυ και εχε το νου σου στα μπαρ που βαρανε τα 36αρια τς 900 για πλακα..μην παει και ξεχαστεις και βαλεις καμια sipe στα 28 κοντρα δοσηΤαχιτητα ναδουμε![]()
![]()
Ακομα το περιμενοοοο;
Δεν έχω ταχογράφο !! Πήρες το Baikal ;;; Να σου τα στείλω να τα μετρήσεις ;;;
Πάντως υποηχητικά είναι σίγουρα, βάζω στοίχημα ότι είναι αρκετά κάτω από 300 μ/δ. Εξάλλου το λέει και στην καρτέλα με αυτές τις συνταγές που έβαλες παραπάνω: Silenziate in bossolo 36 / 63,5 ... "σιωπηλά", "αθόρυβα", αν το καταλαβαίνω καλά, γιατί δεν κατέω ιταλικά ...
Με την ευκαιρία έφτιαξα κι ένα με sp3 στα 14 γρ. (μισή ουγγιά, η κλασική αμερικάνικη σκοπευτική γόμωση στο 36άρι)
View attachment 13127
View attachment 13128
Με συγκεντρωτήρα Gualandi H-27
View attachment 13129
View attachment 13130
Και τα ρέλιασα πρόχειρα με ένα στροφείο μπρούτζινο της πλάκας (του Λαναρά μάλλον ???) στα 60 χιλ.
View attachment 13131
Μάλλον έπρεπε σ'αυτό το τελευταίο να βάλω 1 γρ. ακόμη σκάγια ... ή να κοντύνω λίγο τον κάλυκα ... Πολύ βαθύ ρέλι έκανε !!
![]()
Τοτε παμε για zabalaΑσε τις ταχυτητες εσυ και εχε το νου σου στα μπαρ που βαρανε τα 36αρια τς 900 για πλακα..μην παει και ξεχαστεις και βαλεις καμια sipe στα 28 κοντρα δοση
Ε ναι να μην ξεφυγεις απο τα γνωστα..εχω πιασει στα χερια μου ενα zabala 36αρη ωραιο οπλακι μου φανηκε.. στα χερια σου βλεπω να δινοπαθει απ αυτα που θα του παιζειςΤοτε παμε για zabala![]()
![]()
![]()
Εδώ έχει δινοπαθήσει η δόλεια η fabarm με κάτι "έξυπνα" setup κ πατήματα που κάνω....Ε ναι να μην ξεφυγεις απο τα γνωστα..εχω πιασει στα χερια μου ενα zabala 36αρη ωραιο οπλακι μου φανηκε.. στα χερια σου βλεπω να δινοπαθει απ αυτα που θα του παιζεις
Ναι αμέ βέβαια!!!!Το καλο με αυτα τα οπλα ειναι.δεν μιλανε οτη και ας τους κανεις.και προπαντος δεν βρηζουν και δεν σε πλακονουν στο ξυλο ποτε![]()
![]()
![]()
![]()
Και συ δεν πας παραπισω..σε κοβει λιγο το οτι εισαι σχετικα φρεσκος και μπορει να χεις και λιγους ενδιασμους..αν μπλεξεις με τον Αλ Κάϊντα τον κρητικο οχι να σε μουτζωσει βλεπω να σηκωνεται να φευγειΕδώ έχει δινοπαθήσει η δόλεια η fabarm με κάτι "έξυπνα" setup κ πατήματα που κάνω....![]()
Αν είχε χέρια θα με μούτζωνε.......
Τι ειναι οι γυναικες το αντιθετο ενα πραμα ε;Το καλο με αυτα τα οπλα ειναι.δεν μιλανε οτη και ας τους κανεις.και προπαντος δεν βρηζουν και δεν σε πλακονουν στο ξυλο ποτε![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΒ36M92s...
ΜΒ36