Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οχι δεν ειναι φαριν απ....η αλευρι για ολες τις χρησεις. Θα ζητησεις αλευρι ΒΡΩΜΗΣ μονο αυτο κανει για
βαλεις στα σκαγια. Μπορεις να φτιαξεις και μονος σου αλεθοντας νυφαδες βρωμης...και καλο κοσκινισμα.
Ευχαριτώ Νίκο

Ψαρεψα αυτα για μπουσουλα.αλα sipe στα 22γρ μασουρι δυναμιτη μου φενετε .hair.
Χμμμ ... 22 γρ σκάγια και μάλιστα σε κάλυκα 63,5 χιλ. (όχι μάγκνουμ), αμφιβάλλω αν τα χωράει, ακόμη και με μόλις 4 χιλιοστά τάπα, όπως γράφει ...
Αλλά κι αν ακόμη τα χωράει, με δόση 0,32 γρ. Sipe μην περιμένεις καμιά ταχύτητα πάνω από 200 μ/δ !!!! .yel.
Τα παιδία παίζει !!! .sarcastic.
Επειδή το πρωί έγραψα το παραπάνω χωρίς να είμαι σίγουρος, μου μπήκε στο νου να το δοκιμάσω, απλά και μόνο για να δω αν βγαίνει η ογκομετρία !!! :cool: ... Είχα μερικούς κάλυκες κοντούς. Είχα και το μπαρούτι από το SIPE που είχα σφάξει προχθές, καθώς και μερικά καψούλια 615. Τάπα 4 χιλ. δεν είχα αλλά είχα φελλό 3 χιλ. κι έκοψα πρόχειρα 2 ταπάκια με το ψαλίδι (δεν είχα κατάλληλη σγρόμπια), έσκισα στη μέση και χαρτονάκια κλεισίματος (1,1 χιλ.) κι έβαλα μισό πάνω και μισό κάτω.
IMG_20200514_165559.jpg
IMG_20200514_165703.jpg
IMG_20200514_170619.jpg
IMG_20200514_172008.jpg

IMG_20200514_173348.jpg
Στο ένα έβαλα σκάγια Νο. 8 .... Οπότε πάμε παρακάτω: ---->

Ταχιτητα ναδουμε .sarcastic. .sarcastic..yel.
;
Δεν έχω ταχογράφο !! Πήρες το Baikal ;;; Να σου τα στείλω να τα μετρήσεις ;;; ;)
Πάντως υποηχητικά είναι σίγουρα, βάζω στοίχημα ότι είναι αρκετά κάτω από 300 μ/δ. Εξάλλου το λέει και στην καρτέλα με αυτές τις συνταγές που έβαλες παραπάνω: Silenziate in bossolo 36 / 63,5 ... "σιωπηλά", "αθόρυβα", αν το καταλαβαίνω καλά, γιατί δεν κατέω ιταλικά ... .sarcastic.
Με την ευκαιρία έφτιαξα κι ένα με sp3 στα 14 γρ. (μισή ουγγιά, η κλασική αμερικάνικη σκοπευτική γόμωση στο 36άρι)

IMG_20200514_174814.jpg
IMG_20200514_174947.jpg
Με συγκεντρωτήρα Gualandi H-27
IMG_20200514_175401.jpg
IMG_20200514_175837.jpg
Και τα ρέλιασα πρόχειρα με ένα στροφείο μπρούτζινο της πλάκας (του Λαναρά μάλλον ???) στα 60 χιλ.
IMG_20200514_181830.jpg
Μάλλον έπρεπε σ'αυτό το τελευταίο να βάλω 1 γρ. ακόμη σκάγια ... ή να κοντύνω λίγο τον κάλυκα ... Πολύ βαθύ ρέλι έκανε !!
:confused::rolleyes:

;
Δεν έχω ταχογράφο !! Πήρες το Baikal ;;; Να σου τα στείλω να τα μετρήσεις ;;; ;)
Πάντως υποηχητικά είναι σίγουρα, βάζω στοίχημα ότι είναι αρκετά κάτω από 300 μ/δ. Εξάλλου το λέει και στην καρτέλα με αυτές τις συνταγές που έβαλες παραπάνω: Silenziate in bossolo 36 / 63,5 ... "σιωπηλά", "αθόρυβα", αν το καταλαβαίνω καλά, γιατί δεν κατέω ιταλικά ... .sarcastic.
Με την ευκαιρία έφτιαξα κι ένα με sp3 στα 14 γρ. (μισή ουγγιά, η κλασική αμερικάνικη σκοπευτική γόμωση στο 36άρι)

View attachment 13127
View attachment 13128
Με συγκεντρωτήρα Gualandi H-27
View attachment 13129
View attachment 13130
Και τα ρέλιασα πρόχειρα με ένα στροφείο μπρούτζινο της πλάκας (του Λαναρά μάλλον ???) στα 60 χιλ.
View attachment 13131
Μάλλον έπρεπε σ'αυτό το τελευταίο να βάλω 1 γρ. ακόμη σκάγια ... ή να κοντύνω λίγο τον κάλυκα ... Πολύ βαθύ ρέλι έκανε !!
:confused::rolleyes:
Ακομα το περιμενοοοο

Ε ναι να μην ξεφυγεις απο τα γνωστα..εχω πιασει στα χερια μου ενα zabala 36αρη ωραιο οπλακι μου φανηκε.. στα χερια σου βλεπω να δινοπαθει απ αυτα που θα του παιζεις
Εδώ έχει δινοπαθήσει η δόλεια η fabarm με κάτι "έξυπνα" setup κ πατήματα που κάνω.... .sarcastic. .sarcastic.
Αν είχε χέρια θα με μούτζωνε.......

Εδώ έχει δινοπαθήσει η δόλεια η fabarm με κάτι "έξυπνα" setup κ πατήματα που κάνω.... .sarcastic. .sarcastic.
Αν είχε χέρια θα με μούτζωνε.......
Και συ δεν πας παραπισω..σε κοβει λιγο το οτι εισαι σχετικα φρεσκος και μπορει να χεις και λιγους ενδιασμους..αν μπλεξεις με τον Αλ Κάϊντα τον κρητικο οχι να σε μουτζωσει βλεπω να σηκωνεται να φευγει

Status
Not open for further replies.
Back