Κοιτα δουλεια το Comfort... Ουτε αναπηδηση, ουτε ανακρουσημε τα Πυρκαλακια... Σκεψου το στην επομενη αγορα σου... .buy.

.hit..hit..hit.Σκεψου το στην επομενη αγορα σου... .buy.![]()
με το 3* κ τα φυσιγγια δικα μου 31.5 γρ...Ακη με τι τσοκ ντουφεκουσες και με τι φυσιγγια???
γιωργο εχω κανει προταση στον αρη να επικοινωνησει με εσας πανω γιατι τα πουλια ειναι πολλα κ θελει πολλα ατομα για περπατητο εδω αλλα ειναι αυτο που σου πε οτι ηρθαν τα χιονια..
με το 3* κ τα φυσιγγια δικα μου 31.5 γρ...
Μπες στις συνταγες και γραψε κι εσυ τη δικια σου με τη MB
γιωργο εχω κανει προταση στον αρη να επικοινωνησει με εσας πανω γιατι τα πουλια ειναι πολλα κ θελει πολλα ατομα για περπατητο εδω αλλα ειναι αυτο που σου πε οτι ηρθαν τα χιονια..
το παραδοξο ειναι οτι χθες ολα τα πουλια που εσβησα γιατι η μπενελι τα σβηνει απλα .buy..buy., ηταν ολα αδυνατα λες κ ηταν νεα πουλια....
ευχαριστηθηκα τουφεκιδι τουλαχιστον.[/QUOTE
Αγριεμενος ο φιλος... Για κοιτα κατι πραματα... και εγω πηρα beretta......γιατι η μπενελι τα σβηνει απλα .buy..buy.
ωπα στασου...εγω δεν ειμαι καλαματα....τριπολη ειμαι...μη γινει καμμια παρανοηση κ ειναι κ πολλα τα χλμ.δε ξερω κατω τι γινεται απο πουλια.Εγώ πάντως Σαββατοκύριακο κατεβαίνω κάτω και θα δώ τι παίζει.
Μην ανησυχείς, πες πότε και θα σου κατεβάσω πούλμαν .... Το ξέρω Άκη, ευχαριστούμε για την πρόσκληση.
Θα βγει λίστα με αριθμό τραπέζηςΓιώργο πότε δηλώνουμε συμμετοχή ;.victory.
Θα βγει λίστα με αριθμό τραπέζης![]()
μην ξεχάσεις το IBAN για να καταθέσω με e-banking![]()
Μαθαινω οτι ο καιρος εχει σπρωξει αρκετα πουλια στα λογγια στα χαμηλα αλλα δεν εχω βγει καθολου κ ολοι οι φιλοι απο τα χωρια ασχολουνται απο αρχες Φλεβαρη... Μονο οτι ακουω σου λεω...Εγώ πάντως Σαββατοκύριακο κατεβαίνω κάτω και θα δώ τι παίζει.
αρη μηπως σε ματιασανε κ σενα???
![]()