Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακη με τι τσοκ ντουφεκουσες και με τι φυσιγγια???
με το 3* κ τα φυσιγγια δικα μου 31.5 γρ...

γιωργο εχω κανει προταση στον αρη να επικοινωνησει με εσας πανω γιατι τα πουλια ειναι πολλα κ θελει πολλα ατομα για περπατητο εδω αλλα ειναι αυτο που σου πε οτι ηρθαν τα χιονια..

το παραδοξο ειναι οτι χθες ολα τα πουλια που εσβησα γιατι η μπενελι τα σβηνει απλα .buy..buy., ηταν ολα αδυνατα λες κ ηταν νεα πουλια....

ευχαριστηθηκα τουφεκιδι τουλαχιστον.

γιωργο εχω κανει προταση στον αρη να επικοινωνησει με εσας πανω γιατι τα πουλια ειναι πολλα κ θελει πολλα ατομα για περπατητο εδω αλλα ειναι αυτο που σου πε οτι ηρθαν τα χιονια..

Μην ανησυχείς, πες πότε και θα σου κατεβάσω πούλμαν ... .sarcastic.. Το ξέρω Άκη, ευχαριστούμε για την πρόσκληση.

με το 3* κ τα φυσιγγια δικα μου 31.5 γρ...
Μπες στις συνταγες και γραψε κι εσυ τη δικια σου με τη MB.sarcastic.

το παραδοξο ειναι οτι χθες ολα τα πουλια που εσβησα γιατι η μπενελι τα σβηνει απλα .buy..buy., ηταν ολα αδυνατα λες κ ηταν νεα πουλια....

ευχαριστηθηκα τουφεκιδι τουλαχιστον.[/QUOTE

Καλαμάτα;;; Στο τσάκ είμαι να πάω να πάρω ενα σπρει και να του ζωγραφίσω το Corollaki με μια λέξη... BeNeLLI ..... αχαχαχαχαχα...

ηθελες μπερετα κ εσυ τι να σου πω .yell at.....οι κακες παρεες ειδες κανουν κακο....love1.

με τοσο χοντρο κοντακι απορω πως επωμιζεις...

οταν θα ξαναβρεθουμε με το καλο θα δεις τι κανει η μπενελα ...τα σβηνει τα πουλια δε τα σκοτωνει....yel..yel..yel. ζηλιαρη..
ακου μπερετα .very funny...

αρη ακους??.very funny.

Εγώ πάντως Σαββατοκύριακο κατεβαίνω κάτω και θα δώ τι παίζει.
ωπα στασου...εγω δεν ειμαι καλαματα....τριπολη ειμαι...μη γινει καμμια παρανοηση κ ειναι κ πολλα τα χλμ.δε ξερω κατω τι γινεται απο πουλια.

Εγώ πάντως Σαββατοκύριακο κατεβαίνω κάτω και θα δώ τι παίζει.
Μαθαινω οτι ο καιρος εχει σπρωξει αρκετα πουλια στα λογγια στα χαμηλα αλλα δεν εχω βγει καθολου κ ολοι οι φιλοι απο τα χωρια ασχολουνται απο αρχες Φλεβαρη... Μονο οτι ακουω σου λεω...

εγω δε ξαναγραφω τιποτα..με ματιασατε κουφαλες.....σημερα που γινοταν μακελειο απ οφασσες εγω επρεπε να φυγω κ μια 5αδα που μου ρθε καρφι εκανα τη μαλακια κ τις αφησα να με καβαλησουν πρωτα κ με πηραν παραμαζωμα....ηταν κ απ οτις χειροτερες τουφεκιες για εμενα απο δεξια προς αριστερα ρουαγιαλ αριστεροτερα απο εμενα....οτι χειροτερο για μενα προσωπικα ειναι αυτου του ειδους τουφεκια...

οπως η μπενελα θα εκδικηθει ....badboys.

αρη μηπως σε ματιασανε κ σενα???

.very funny..very funny.

Status
Not open for further replies.
Back