P
PANOUTSOS
αχαχαχαχαχα γεια σου ω ρε Πεντζούρ με τον ¨μαύρο θάνατο"
αφιερωμένο στην φίλη μου την σπίθα ...
αφιερωμένο στην φίλη μου την σπίθα ...
αχαχαχαχαχα γεια σου ω ρε Πεντζούρ με τον ¨μαύρο θάνατο..
γεια σου πεντζα καλλιτεχνηηηηηηλίγα πουλάκια από τις προηγούμενες μέρες.....
![]()
![]()
Μπραβο ρε παιδια...Επιστροφή από κυνήγι με την δυνατή παρέα του Διονύση και του Γιωρίκα (Altair Lusso)
Τα πουλιά λίγα πολύ με περπατητό κυρίως από 10 στο χέρι....
Εριξα και μια 3 αρα σε μια σκολόπαξ την οποία και δεν κρατησα αφου η κουφάλα μου βαλε ελίτσα με το που σηκώθηκε...
Κρατώ την υπέροχη παρέα των φίλων μου...
Το ότι το κοκεράκι του Νιονιου είναι κομάντο και σκούπα φίλιπς... δεν αφήνει τίποτα πίσω....
Το 303 που μου σέταρε ο Ψυλλάκης φαίνεται να μου κάθεται πολυ καλά...
Ο Χουντάλας περιποιηθηκε και 2 επιβλαβή όπως τους έπρεπε.....
Οπότε το διασκέδασε πιο πολύ απο τις τσίχλες να υποθέσω ....Ο Χουντάλας περιποιηθηκε και 2 επιβλαβή όπως τους έπρεπε.....
Ακη με τι τσοκ ντουφεκουσες και με τι φυσιγγια???σημερα απογευματινο 8 χερι -6 χαμενες γιατi ΜΒ32 σε συνδιασμο με τη μπενελι τις εσβηνε στα μεσουρανα...
εχω μεινει εκπληκτος με το παντρεμα αυτο...κ με τις αποστασεις καταβολης ...απιστευτα πραγματα..
αρκετα πουλια μπορω να πω...
το περιεργο ηταν οτι ειχε συνεχη ροη πουλιων αλλα σε 10 καρτερια που υπαρχουν στο μερος ο μονος κυνηγος ημουν εγω κ φευγαν ολα ατουφεκιστα...
ο μονος κυνηγος ημουν εγω κ φευγαν ολα ατουφεκιστα...
σημερα απογευματινο 8 χερι -6 χαμενες γιατi ΜΒ32 σε συνδιασμο με τη μπενελι τις εσβηνε στα μεσουρανα...
εχω μεινει εκπληκτος με το παντρεμα αυτο...κ με τις αποστασεις καταβολης ...απιστευτα πραγματα..
Είδες για να μην παίρνεις ένα τηλέφωνο για support τι παθαίνεις;![]()