Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αχαχαχαχαχα γεια σου ω ρε Πεντζούρ με τον ¨μαύρο θάνατο"

αφιερωμένο στην φίλη μου την σπίθα ...

Λιβανατες σημερα, παντελης ελλειψη κυνηγων...
Απο πουλακια, μαζι με τον πατερα μου καναμε καμμια 25αρια.
Επισης να πω και κατι....
Καλο ειναι να λεμε και καμμια περιοχη που πηγαμε, αλλωστε πιστευω οτι και γι αυτο το λογο ειναι τα φορουμ, και οχι να λεμε 2 ωρες απο Αθηνα.
Βοηθαει στους καιρους που ζουμε...
Στην τελικη δεν λεμε και τα καρτερια αλλα μονο την περιοχη.
Ακομα να πω οτι δεν ειναι και μπεκατσα το θηραμα μας, ωστε να δωσουμε τα λεγομενα κοτετσια...
Η τσιχλα θελει κοσμο...
Μην απομονωνεστε...Γνωμη μου.

Έφυγα για ξεπουπούλιασμα τσίχλας...γιατί για να πέσει πουλί τις τελευταίες μέρες πρέπει να το πάρει και η τάπα!

Άστα να πάνε Χρήστο... Δύο έχασα έτσι σήμερα και δύο περιστέρια... Η Α1 speciale δεν τράβαγε σήμερα... Τουλάχιστον κράτησε δύο ο πατέρας μου... Άφαντες οι τσίχλες...

Χθες το πρωί πριν φύγω από το χωριό είπα να δοκιμάσω μερικά φυσίγγια σε καθιστά τσιχλοκότσυφα που πέφταν σαν τρελά σε έναν τεράστιο πλάτανο που έχω στο πίσω μέρος του σπιτιού.Ο πλάτανος είναι καλυμμένος από κισσό και έχει πολύ σπόρο.
Πήρα λοιπόν 8 κοτσύφια σε 10 λεπτά με αρνητικές θερμοκρασίες .H απόσταση ήταν από 25 μέχρι 30 μ.Έμεινα πολύ ευχαριστημένος ειδικά από τα SIPE της NOBEL αλλά και από τα F2.
Όλα τα πουλιά ξερά και καθαρά χωρίς αίματα.

λίγα πουλάκια από τις προηγούμενες μέρες.....
F82672BA-D139-4C96-9607-C58D720DCFC7_zpsdmugtr9s.jpg

9C1C0536-7AF1-4D44-94A8-986DA17D1419_zpsrlb8cqwa.jpg

Επιστροφή από κυνήγι με την δυνατή παρέα του Διονύση και του Γιωρίκα (Altair Lusso)
Τα πουλιά λίγα πολύ με περπατητό κυρίως από 10 στο χέρι....
Εριξα και μια 3 αρα σε μια σκολόπαξ την οποία και δεν κρατησα αφου η κουφάλα μου βαλε ελίτσα με το που σηκώθηκε...

Κρατώ την υπέροχη παρέα των φίλων μου...
Το ότι το κοκεράκι του Νιονιου είναι κομάντο και σκούπα φίλιπς... δεν αφήνει τίποτα πίσω....
Το 303 που μου σέταρε ο Ψυλλάκης φαίνεται να μου κάθεται πολυ καλά...

Ο Χουντάλας περιποιηθηκε και 2 επιβλαβή όπως τους έπρεπε.....
Μπραβο ρε παιδια...

σημερα απογευματινο 8 χερι -6 χαμενες γιατi ΜΒ32 σε συνδιασμο με τη μπενελι τις εσβηνε στα μεσουρανα...
εχω μεινει εκπληκτος με το παντρεμα αυτο...κ με τις αποστασεις καταβολης ...απιστευτα πραγματα..

αρκετα πουλια μπορω να πω...

το περιεργο ηταν οτι ειχε συνεχη ροη πουλιων αλλα σε 10 καρτερια που υπαρχουν στο μερος ο μονος κυνηγος ημουν εγω κ φευγαν ολα ατουφεκιστα...

σημερα απογευματινο 8 χερι -6 χαμενες γιατi ΜΒ32 σε συνδιασμο με τη μπενελι τις εσβηνε στα μεσουρανα...
εχω μεινει εκπληκτος με το παντρεμα αυτο...κ με τις αποστασεις καταβολης ...απιστευτα πραγματα..

αρκετα πουλια μπορω να πω...

το περιεργο ηταν οτι ειχε συνεχη ροη πουλιων αλλα σε 10 καρτερια που υπαρχουν στο μερος ο μονος κυνηγος ημουν εγω κ φευγαν ολα ατουφεκιστα...
Ακη με τι τσοκ ντουφεκουσες και με τι φυσιγγια???

@dim63 και γω με τα F2 έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός..Και πιστεύω πως είναι ένα αξιόπιστο φυσίγγι για πάρα πολλά κυνήγια..Δλδ φυσίγγι γενικού κυνηγίου..

Τρια χρονια φωναζω, εσυ εκει αμεταπιστος... Τωρα που το βλεπεις με τα ματια σου καταλαβαινεις τη διαφορα απο ενα καλο φυσιγγι κ απο ενα φυσιγγι που σε αφηνει με ανοιχτο το στομα...

Είδες για να μην παίρνεις ένα τηλέφωνο για support τι παθαίνεις; :D:p

Για να ειμαι ειλικρινης, εχει κανει προταση ο Ακης κ μπραβο του... απλα μετα ηρθαν τα χιονια...
Κ για να καταλαβω.... Εσυ τι θα εκανες δηλαδη αν ησουν εκει???.buy..buy..buy..buy.

Status
Not open for further replies.
Back