Spinning

ΒΒ και 6/0 και στο Spinning βλεπω... Ακου 18αρη νημα για να βγαζεις γυλους κ περκες... :p
Φιλαρακι στο ξεκηνημα μου ειχα 22 παραμαλο .2γαμημενες φορες που επιασα ψαρι ηταν απο την αγρια μερια και τα εχασα γιατι εκοψε το φλουοκαρμπον.Μολης εβαλα 47ρι παραμαλο τα φερνω εξω με κολοτουμπες.Αλλα σε πονηρα μεροι σηγουρα θελει ψυλο παραμαλο ....Μεχρι να τσιμπησει κανα γοφαρι

Παντος οταν αποκτησω εμπηρια θα φτιαξω ενα καλαμι με τον παλιο μου μηχανισμο που ειχε το καλαμι wft 3000.με 12ρι νιμα και ποοολυ ψυλο παραμαλο Τωρα ειμαι ακομη αγαρμπος .Μαθαινω..

Ακουω γνω μες τι ποιστευετε οτι ειναι καλο για ηρεμα λιμανια πχ.που τα λαυρακια ειναι καχιποπτα και παμπονιρα.Τι συνδιασμος καλαμι νιμα παραμαλο?

Ακουω γνω μες τι ποιστευετε οτι ειναι καλο για ηρεμα λιμανια πχ.που τα λαυρακια ειναι καχιποπτα και παμπονιρα.Τι συνδιασμος καλαμι νιμα παραμαλο?
Καλάμι 7-23, μηχανισμός 2000 ή 2500, νήμα pe 1 και fluorocarbon 0,22 με 0,26. Τεχνητά θα έλεγα σιλικόνες καλύτερα αλλιώς μικρά wtd και έπειτα minnow.

Καλάμι 7-23, μηχανισμός 2000 ή 2500, νήμα pe 1 και fluorocarbon 0,22 με 0,26. Τεχνητά θα έλεγα σιλικόνες καλύτερα αλλιώς μικρά wtd και έπειτα minnow.

Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλησαντα.

Αν και προσωπικά δεν έχω έχω ψαρέψει και δεν θα ψαρευα μέσα σε λιμάνια όσο καθαρά και αν φαίνονται...

ΥΓ. Και με lrf μπορείς να ψαρεψεις λαυρακια με μικρά πλανακια, μινοου αλλα και σιλικονες. Απλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στο μάζεμα λόγο λεπτών εργαλείων.

Ευχαριστω Βιλ. Το Pe1σε τι νουμερο αντηστηχει?? Ενα 3κιλο ψαρι το κανεις καλα δλδ??
Εύκολα Γιώργο. Το ΡΕ είναι μέτρηση πάχους και όχι αντοχής. Μπορεί ένα νήμα ΡΕ 1 μιας εταιρείας να έχει αντοχή 10 κιλά και ένα νήμα ΡΕ 1 μιας άλλης εταιρείας να έχει αντοχή 12 κιλά. Παρόλα αυτά οι διαφορές είναι μικρές και δεν έχουν καμία σχέση με τις αντοχές της τρίχας.

1580907438591.png

Εγώ αυτό που έκανα πριν 1 μήνα περίπου ειναι μα πάρω ένα γνωστό καλό νήμα από Ιαπωνία. Η αξία του κάτω από 22 ευρώ και δεν είχα θέμα κανένα με τελωνείο. SUNLINE SIGLON PE x8 300m-2.0(35lb) Multi Color αυτο πηρα. Τωρα τα κινεζικα θα πρέπει να το έχει πάρει κάποιος για να σου πει τη γνώμη του. Αλλά δεν αξίζει θεωρώ.

Back