Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακριβώς.
Έχει χωριά που μεθανε και βαράνε με τα πιστόλια μέρα μεσημέρι λες και είσαι παλιά στο Τέξας.

Χτες που πήγα για τσιχλες με το παιδί άκουγα το καλασνικοφ μέρα μεσημέρι κι εριχνε στα 2 χλμ.

Λέω κοίτα δω τώρα...να φάει καμία το παιδί να κάνω εγώ μετά τι;
Τρέλα πράγματα.
Έχεις δίκιο , είναι ανήσυχα τα κοπέλια , και το αίμα βράζει , Θέλει προσοχή .

Έχεις δίκιο , είναι ανήσυχα τα κοπέλια , και το αίμα βράζει , Θέλει προσοχή .
Πρόσφατα είχαμε εδώ πάλι έναν βοσκο που σκότωσε ένα συνάδελφο θα το ακουσατε.

Οι άνθρωποι ψάχνονται.
Σταματάει ένας μένα φορτηγάκι χτες την ώρα που ξεκινούσα για τσιχλες μου λέει για τσιχλες ηρθες;
Λέω Ναι...λέει εδώ έχω αμπέλια και μου κάνετε ζημιες(Και καλά να φυγω).
Του λέω ούτε να το ξαναπείς αυτό για μένα.
Και αφού με είδε ότι τα πήρα έφυγε και έλεγε και καλά έχω κάνει καταγγελία κτλ.
Λέω κοίτα δω ρε.
Σαν να με κλέψουν εμένα σπίτι μου και να του πω δεν θα περνάς απ εξω γιατί εμένα με κλέψανε.
Τους καταλαβαίνω ρε παιδί μου αλλά άμα δεν δεις τον άλλον να σου κάνει ζημιά δεν μπορείς να του λες τα δικά σου.

σκ ,απο κεντρικη ευβοια ,βοιωτια ,φθειωτιδα ,επεξαν κατι πουλακια καρτερι της υπομονης βεβαια αλλα εγινε δουλιτσα .οση εκαναν περπατητο το ιδιο πηραν πουλια ,το καλο ειναι οτι τα πουλια αρχισαν και επεσαν με τα μανιας στης ελιες.αρτα εμφανιστηκαν πολλες κοκκινοτσιχλες.

μιας και ειχα να παω καιρω για τσιχλονια εκανα ενα απογευματινο απο της 5,,εως 6 ωρα,,,ωντος πουλακια παιζανε ,κοβανε για κανα 10λεπτο και αρχηζανε παλι,,εαν ειχα κανα δυο τουφεκια δεξιαμου και αριστεραμου θα ειχε πωλη τουφεκιαα,,,,παντως το καλο ειναι που δεν παιζουνε μωνο οταν σουρουπονε ερχωνται και απο της 5 καιι,, 5 στο χερι και 3 χαμενες στης ελιες

Χθες και πάλι στον Άγιο Θωμα πήγαμε αλλά αυτή τη φορά πουλιά ελάχιστα ως καθολου. Στο καρτέρι 3 άτομα αυτή τη φορά ένας κοτσυφας και 4 τσίχλες. Περπατητο δεν κάναμε καθολου. Αυτό είναι για σπάσιμο νεύρων φέτος ,την μια μέρα να ρίχνεις 2 κουτιά φυσίγγια και την άλλη στο ίδιο μέρος με το ζόρι 5.

Χθες και πάλι στον Άγιο Θωμα πήγαμε αλλά αυτή τη φορά πουλιά ελάχιστα ως καθολου. Στο καρτέρι 3 άτομα αυτή τη φορά ένας κοτσυφας και 4 τσίχλες. Περπατητο δεν κάναμε καθολου. Αυτό είναι για σπάσιμο νεύρων φέτος ,την μια μέρα να ρίχνεις 2 κουτιά φυσίγγια και την άλλη στο ίδιο μέρος με το ζόρι 5.
Δλδ τις προαλλες στο καρτερι τα κανατε τα πουλια? Γτ εγω καταλαβα περπατητο...
Αμα εγιναν σε καρτερι 35 πουλια, και μαλιστα πρωινο καρτερι ειναι ειδηση!

3 τσιχλακια σήμερα 2 στο περπατητο και 1 στο καρτέρι.
Το καρτερισιο δε βρεθηκε.
Τουφεκισα και μια φασσα αλλά τίποτα.
Γρήγορο πουλί αυτό θέλει προσκοπευσεις.
Καλύτερα που δεν την πέτυχα διότι αν επεφτε θα γινόμουν κιμας για να την βρω και δεν θα την εβρισκα.

Status
Not open for further replies.
Back