Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν τουφεκισμένη μπεκάτσα να κάνει φτερό ;;
Μου έχει τύχει φίλε μου σε δασάκι Φέρμα η σκύλα λίγο μπροστά και αριστερά μου έχει περπατήσει δεξιά η μπεκατσα που για κακή της τύχη ήταν ο φίλος μου πετάει μπαμ της ρίχνει το διασποράς λίγο μακριά πέφτει καθαρά... Πάμε προς το πουλί και μπρος στα μάτια μας μόλις πλησιάζει ο σκύλος φρρ πάει να φύγει αλλά έφαγε και την δεύτερη

Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν τουφεκισμένη μπεκάτσα να κάνει φτερό ;;
Εμενα μου εχει τυχει δυο φορες...Η μπεκατσα ειχε πεσει κ τις 2 φορες ξεκαθαρα αλλα δεν ηταν στο σημειο της πτωσης,με το που επεσε ειχε ποδαρωσει...κ τις 2 φορες την ξαναβρηκαν τα σκυλια καμια 10αρια μετρα παρα περα τρυπωμενη κ ξανασηξωθηκε αλλα εμφανως αδυναμη αλλα αν ημουν αδειος θα τις εχανα!!Το πρωτο πραγμα που κανω πλεον ειναι να γεμισω!!!

Σημερα ηθελε να μας τις δωσει και μας τις εδωσε με αρκετη τυχη θα ελεγα , τρεις ωραιες φερμες , απο την λωρυ και μια που σηκωθηκε βιαστικα χωρις να ξερει που ειμαι, ηρθε ψηλα απο πανω μου και εφαγε το κεφαλι της , ενω απο τις τρεις στην φερμα τουφεκισα την μια και με τουφεκια μπηχτη στο θορυβο των κλαδιων , την καταφερα
ο καιρος νοτιας αλλα παντου ειναι ξερα ετσι τα πουλια τα βρηκα οχι μακρια απο το νερο 100-200 μετρα απο αυτο
τα πουλια δυσκολα εμπειρα μεγαλα σε βαρος και ηλικια
ειναι εντυπωσιακο πως φευγουν περπατοντας και μετα με αθορυβο πεταγμα , ακομα και οταν νομιζεις οτι εχεις κλεισει το μερος σωστα

cute german shepherd puppies wallpaper
Ωραίος ο Σταύρος

Πλεον οταν ειναι ξαπλωτη η φερμα ειμαι σιγουρος οτι ειναι μπεκατσα , γιατι ενα θεμα με τα κοτσυφια και οχι μονο ,το εχει η λωρυ
Φτου φτου φιλε,να την χαιρεσαι!!!Ποσο ειναι τωρα η λωρη Σταυρο;Νομιζω ειναι θεμα χρονου να σταματησει να ασχολειται με τα υπολοιπα...

Φτου φτου φιλε,να την χαιρεσαι!!!Ποσο ειναι τωρα η λωρη Σταυρο;Νομιζω ειναι θεμα χρονου να σταματησει να ασχολειται με τα υπολοιπα...
Ευχαριστω Πετρο , ειναι 3,5 χρονων
Ελπιζω να σταματησει να ασχολειται με τα υπολοιπα αν και δεν το πιστευω οτι θα το σταματησει εντελως , απλα σταματαει και με κοιταει να δει εαν εγω δειχνω ενδιαφερον

Ευχαριστω Πετρο , ειναι 3,5 χρονων
Ελπιζω να σταματησει να ασχολειται με τα υπολοιπα αν και δεν το πιστευω οτι θα το σταματησει εντελως , απλα σταματαει και με κοιταει να δει εαν εγω δειχνω ενδιαφερον

Μην στεναχωριέσαι θα το ελατώσει κατα πολύ! Και μένα έτσι έκανε τωρα σπάνια κάνα κοτσύφι θα την ακινητοποιήσει (όχι φέρμα) και με εντελώς αλλη εικόνα στο σκυλι, και θα με κοιτάει διαρκώς να της δώσω άδεια μόλις εγω φύγω απο την αλλη το παρατάει. Και σταδιακά το ελατώνει κιάλλο με αποτέλεσμα το τελευταίο μηνα να μην το χει κάνει καθόλου και σε κοτσυφότοπο που δεν πηγαινα για να μην την ξεμυαλίζω!

Και μένα ίδια ηλικία είναι

IMG_20200126_104605.jpg IMG_20200126_104627.jpg καλημέρα, 2.30 ώρες γεμάτες ένταση από τις πολλές φερμες αλλά τα πουλιά ανυσηχα πολύ δεν μας άφηναν να τις στριμωξουμε , αυτή η μία ήταν εντελώς στο ανοιχτό την πήγε 20 μέτρα με ποντα ο τορρο και μετά ήρθε το τέλος της, ωραία φάση εντελώς στο καθαρό με τον μοναδικό πεύκο, εκεί ήταν, καλά περάσαμε άλλωστε τα νούμερα δεν με ενδιαφέρουν, 2 3. Όμορφες φερμες και γεμίζουν οι μπαταρίες

Last edited:
View attachment 8806 View attachment 8807 καλημέρα, 2.30 ώρες γεμάτες ένταση από τις πολλές φερμες αλλά τα πουλιά ανυσηχα πολύ δεν μας άφηναν να τις συριμωξουμε, αυτή η μία ήταν εντελώς στο ανοιχτό την πήγε 20 μέτρα με ποντα ο τορρο και μετά ήρθε το τέλος της, ωραία φάση εντελώς στο καθαρό με τον μοναδικό πεύκο, εκεί ήταν, καλά περάσαμε άλλωστε τα νούμερα δεν με ενδιαφέρουν, 2 3. Όμορφες φερμες και γεμίζουν οι μπαταρίες
Μπράβο Βικ!!!!.hunter.1

View attachment 8806 View attachment 8807 καλημέρα, 2.30 ώρες γεμάτες ένταση από τις πολλές φερμες αλλά τα πουλιά ανυσηχα πολύ δεν μας άφηναν να τις στριμωξουμε , αυτή η μία ήταν εντελώς στο ανοιχτό την πήγε 20 μέτρα με ποντα ο τορρο και μετά ήρθε το τέλος της, ωραία φάση εντελώς στο καθαρό με τον μοναδικό πεύκο, εκεί ήταν, καλά περάσαμε άλλωστε τα νούμερα δεν με ενδιαφέρουν, 2 3. Όμορφες φερμες και γεμίζουν οι μπαταρίες
κατι μας ειπες τωραααααα.think..very happy.pengκαι με δυο φυσιγκια κιωλας;;;;

Αυλαία σήμερα σε μια πολύ δυνατή χρονιά...
Και του χρόνου να είναι δυνατό το τιμ... Καλή συνέχεια σε όλους.
View attachment 8852
View attachment 8853
Κρίμα που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σε κάνουν να ριξεις αυλαία απο τώρα σε μια καλή χρονιά για τα μέρη σου.
Και του χρόνου φιλαράκι να σαι καλά και να αλωνίσετε και πάλι.
Αληθεια ,αυτο διπλα από τα τυριά ειναι καβουρμάς ; .yel.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back