Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αρσενικος ειναι, 15 μηνων, λογικο ειναι να κανει λιγο την επανασταση του... Το θεμα ειναι επειδη τα βουνα εδω εχουν ρεματα, χαραδρες κ υψωματα να μην μεινει καμια μερα στο βουνο γιατι δεν θα μπορω να τον βρω, ειτε εγω αυτον, ειτε αυτος εμενα...
Δεν μου αρεσουν τα ανεξελεγκτα σκυλια οσες μπεκατσες κ αν βρισκουν, ειναι θεμα γουστου οποτε θα προσπαθησω να ερθουμε σε ισορροπια στα θελω μας...
Παντως πως αλλαζουν τα σκυλια μεσα σε λιγες μερες, απο εκει που δεν επαιρνε τοπο, τωρα τα βλεπει ολα ισια... :eek:
Mικρος ειναι, θελει το χρονο του και τις εμπειριες του... τ αρσενικα ειναι και λιγο ξεροκεφαλα,επαναστατες οπως ειπες,αργουν να στρωσουν...ο δικος μου(σεττερ) εστρωσε μετα τα τρια χρονια.Ισως καποιες μερες και να σου σπασει τα νευρα....να κοντευει να νυχτωσει και να μην ακους τιποτε....το χω παθει,φοβηθηκα οτι κατι συνεβη και μετα οταν το ακουσα να ρχεται νευριασα.....μια φορα τον αφησα στο βουνο επιτηδες για μια ωρα τη νυχτα και επεστρεψα μετα να τον παρω....περιμενε εκει που χα αφησει τ αυτοκινητο κι "εφαγε" τη πορτα να μπει στ αμαξι.Εσυ μπορει να τον χασεις,αυτος ποτε δε προκειται να χαθει...θα επιστρεψει απο κει που ξεκινησε.Παντως εχεις δικιο,οσες μπεκατσες και να βρει, τι να το κανεις εαν δε ξερεις καν που πηγε....αυτη την αποψη εχω κι εγω....μονη λυση(κατ εμε)υπομονη και επιμονη με πολλα εκπαιδευτικα για να καταλαβει οτι χωρις τον ανθρωπο,πουλι δε προκειται να δαγκωσει.

Σήμερα με Lena & Max με μια ωραία έξοδο στον κυνηγότοπο βρήκαμε τρία πουλιά πολύ ακατάδεκτα αλλά η επιμονή των σκυλιών τα δύο τα έφεραν στο μέρος μου όπου και ήρθαν μαζί μας .....

Ωραιος ο Στεφανος !!! καινουργιες αφιξεις Στεφανε ?

Σήμερα στο πρώτο 10λεπτο στην κορυφή μια ρεματιάς ο Μαξ μου με μια ωραία Φέρμα την βρήκε και αφού απογειώθηκε η κυρία μέσα από τα τσαλιά έπεσε με το πρώτο διασποράς!!!!! Στη συνέχεια άλλη μια έξυπνη η οποία για τρίτη φορά στο ίδιο ακριβώς σημείο την εντοπίζει ο μικρός αλλά με το τεταρτο πεμπτο μπιπ μας την κάνει πονηρά.....

Κάτι φάνηκε μέσα στη βδομάδα στο πουρνάρι... Καινούργια πουλιά, βαριά κ δεν σηκώνονταν με τίποτα... αλλά για λίγο ήταν το πάτημα τους, σκόρπισαν κ χάθηκαν...
Το κακό είναι που ο "μικρός" δοκιμάζει τα όρια του αποκτώντας δύναμη κ μαζί κ τη δικιά μου υπομονή κ ανοίγεται υπερβολικά πολύ στα τελευταία 2-3 κυνήγια...
Αρη τα πουλια σε μεγεθος ηταν καλα η παλι μικρες σε ρωταω γτ αυτη τη φορα ειχε κανονικα πουλια τουλαχιστον εδω στα μεροι μου

Αρη τα πουλια σε μεγεθος ηταν καλα η παλι μικρες σε ρωταω γτ αυτη τη φορα ειχε κανονικα πουλια τουλαχιστον εδω στα μεροι μου
Μικρές Τόλη, όλη τη χρονιά φέτος τα πουλιά είναι μικρά, δεν μου έχει ξανατυχει αυτό...

View attachment 8962 View attachment 8963 καλημέρα μια γρήγορη πρωινή βόλτα, μπαμπάς και γιος 7 μηνών φερμα στο πουλί που μόλις τουφεκισε ο φίλος Στέλιος
Μεγάλη ικανοποίηση.....! Ειδικά αν σαυτη την ηλικία την πάρει στο στόμα του...

Σήμερα μόνο πάλι με τον Max σε δύο μέρη, στο πρώτο τίποτα στο δεύτερο ενώ κατεβαιναμε ένα μονοπάτι με αραιή βλάστηση πέσαμε πάνω σε ένα ζευγάρι στη ρίζα ενός κλωναριου από τσαλί τελείως στο καθαρό την πρώτη δεν την πρόλαβα αλλά την δεύτερη την κράτησα..... Μου την έφερε ο μικρός και στη συνέχεια ακολούθησα την πορεία της πρώτης και στα 20 μετρα ο Max την εντοπίζει έχει Φέρμα πιάνω μέρος από κάτω και η κυρία μου την κάνει πονηρά από την πλάτη μου αφού είχε περπατήσει από το σημείο που την εντόπισε ο μικρός της έριξα ένα αλλά μου έβαλε δέντρα μπροστά...... Τα πουλιά αυτά ήταν καινούρια στο μέρος διότι από κει έχω περάσει πάνω από 4 φορές.....

και εγω μια πρωινη βωλτουλα,,ολα μεσα στην παχνη μιας και τα βουναμας στα συνορα ειναι χιονισμενα,,μια παλια γνωριμη βρηκαμε την σηκωσαμε δυο φωρες αλα δεν μας εδωσε περιθωρεια τουφεκιας,,,, πωλες τσαρτσαρες παιζανε σημεραααα θα μετρησα πανω απο 50 πουλια,,και τσιχλοκοτσιφαααα στ φουλλλλλλ

Μπράβο σας παιδιά για τις αγκαλίτσες και την προσπάθεια.
Εγώ 3 μέρες μέσα λόγω βλάβης του σαμουράι, από αύριο πρώτα ο Θεός θα περπατήσω για καμιά βασίλισσα.
Είχα όμως ανταπόκριση από το μέτωπο, σηνερα ο φίλος μου Κώστας βρήκε 2 πουλάκια αλλά δε τις ζυγωσει.
Χθες έκανε ένα υπέροχο κυνήγι αλλά στο τέλος αγχώθηκε και στεναχωρήθηκε πολλή.
Πήγε σε ένα κομματάκι μετά από χρόνια, βρήκε 4 πουλιά και κράτησε τα 2 αλλά στος τέλος του κομματιού την έπεσαν τα σκυλιά σε ένα κοτέτσι.....χαμός έγινε.....4 κότες off....έψαξε τον ιδιοκτήτη και τον αποζημίωσε ( χρυσάφι πλήρωσε τις κοτούλες).....ξινό του βγήκε, όχι για τα λεφτά αλλά το άγχος που πέρασα να μαζέψει δύο σκυλιά με τον πανικό και τις κότες. Γι'αυτό είχε εκεί πουλιά...δεν πάει κανένας..... .hair.

Μπράβο σας παιδιά για τις αγκαλίτσες και την προσπάθεια.
Εγώ 3 μέρες μέσα λόγω βλάβης του σαμουράι, από αύριο πρώτα ο Θεός θα περπατήσω για καμιά βασίλισσα.
Είχα όμως ανταπόκριση από το μέτωπο, σηνερα ο φίλος μου Κώστας βρήκε 2 πουλάκια αλλά δε τις ζυγωσει.
Χθες έκανε ένα υπέροχο κυνήγι αλλά στο τέλος αγχώθηκε και στεναχωρήθηκε πολλή.
Πήγε σε ένα κομματάκι μετά από χρόνια, βρήκε 4 πουλιά και κράτησε τα 2 αλλά στος τέλος του κομματιού την έπεσαν τα σκυλιά σε ένα κοτέτσι.....χαμός έγινε.....4 κότες off....έψαξε τον ιδιοκτήτη και τον αποζημίωσε ( χρυσάφι πλήρωσε τις κοτούλες).....ξινό του βγήκε, όχι για τα λεφτά αλλά το άγχος που πέρασα να μαζέψει δύο σκυλιά με τον πανικό και τις κότες. Γι'αυτό είχε εκεί πουλιά...δεν πάει κανένας..... .hair.
Κακό πράγμα όταν κάποια κουτάβια δν μεγαλώνουν από μικρά παρέα με άλλα ζώα.....

Μην το λες Κωστα..εχω ζησει περιστατικο σκυλι να ναι ολη μερα με τον τζομπανο και τα γιδια του και τα βραδυα εφευγε και πηγαινε και εσφαζε γιδια στα 10 χιλιομετρα απο αλλο κοπαδι και το καταλαβαν βαζοντας καμερες και στα 2 μερη και πραγματικα αυτο συνεβαινε επι 1 μηνα

Μην το λες Κωστα..εχω ζησει περιστατικο σκυλι να ναι ολη μερα με τον τζομπανο και τα γιδια του και τα βραδυα εφευγε και πηγαινε και εσφαζε γιδια στα 10 χιλιομετρα απο αλλο κοπαδι και το καταλαβαν βαζοντας καμερες και στα 2 μερη και πραγματικα αυτο συνεβαινε επι 1 μηνα
Ναι σίγουρα!!
Δν πέρνω όρκο πάνω σε αυτό που ανέφερα εννοείται........

Ναι σίγουρα!!
Δν πέρνω όρκο πάνω σε αυτό που ανέφερα εννοείται........
Σιγουρα εχουμε να κανουμε με σκυλια και διαφορετικους χαρακτηρες..αλλα το χω παρατηρησει και γω στον δικο μου..τις κοτες του πεθερου μου δεν τους δινει σημασια αλλα αν πετυχει αλλου κανει σαν παλαβος οπως και τα προβατα του το ιδιο κανει σε αλλα κοπαδια..μονο η σεττερινα που ειχα δεν τους εδινε σημασια και περναγε μεσα απο κοπαδια με προβατα ουτε που τα εβλεπε

Εμένα οι κότες επειδή είναι δίπλα τους και όταν ανοίγω να τα ταΐσω μπορεί να πάει κότα και να τρώνε μαζί από το φαγητό τους

Status
Not open for further replies.
Back