Μπράβο καλή συνέχειαΕγώ έξοδο σήμερα βρήκα 6 πουλιά κράτησα τα δύο.... Αλλά οι μαγικές εικόνες που είδα γέμισα το μυαλό μού για όταν θα πέσω το βράδυ να κοιμηθώ....View attachment 8582
View attachment 8584
Μπράβο καλή συνέχειαΕγώ έξοδο σήμερα βρήκα 6 πουλιά κράτησα τα δύο.... Αλλά οι μαγικές εικόνες που είδα γέμισα το μυαλό μού για όταν θα πέσω το βράδυ να κοιμηθώ....View attachment 8582
View attachment 8584
δυσκολα πουλια φετος η ευβοια!μπραβο φιλε.Οι βασιλισσες συνεχιζουν να μας χαριζουν ομορφες στιγμες...View attachment 8613View attachment 8614
Σε ευχαριστω πολυ!Οντως λιγα πουλια κ δυσκολα φετος...δυσκολα πουλια φετος η ευβοια!μπραβο φιλε.
Μπράβο ρε Μητσάρα!!!! Πάντα τέτοια....Χωρίς ανάσα... 08:00-14:15.Τι άλλο να ΤΗΣ ζητήσω...;;
View attachment 8711
Μπράβο και στους δύο σας!!!Χωρίς ανάσα... 08:00-14:15.Τι άλλο να ΤΗΣ ζητήσω...;;
View attachment 8711
Ωραία φάση!Βγήκαμε με τον αγαπητό φίλο Κώστα σηνερα αλλά κατά τις 10 :30 προέκυψε ένα θέμα και φύγαμε αρον αρον. Ωστόσο παραλάβαμε να βρούμε τρία πουλάκια. Οι δύο γνωστές καιρό εκεί πιασμένες δεν είχαν όρεξη για ιστορίες. Η τρίτη νεοφερτη στο κομμάτι, σχετικά δεκτική στα σκυλάκια μας έδωσε την ευκαιρία να τη πλησιάσουμε. Πιάσαμε θέσεις, ο Κώστας έμεινε έξω στο καθαρό και εγώ μπήκα στο πυκνό. Ενω την περιμεμα να σηκωθεί κάπου μπροστά μου, η βασίλισσα ήταν αριστερά μου στα 2 μέτρα. Με ξάφνιασε και η πρώτη τουφεκιά έφυγε λίγο δεξιά της, με τη δεύτερη όμως την είδα να περνει τούμπα .....τουλάχιστον ετσι φάνηκε....τελικα το πουλί δε βρέθηκε, φάγαμε το τόπο με τα σκυλάκια, πουθενά το πουλί. Ψάξαμε και παραπέρα μήπως κρατησε τη τουφεκιά πάλι τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι έκανε ένα από τα μαγικά τους τσαλιμια και έφυγε αλώβητη. Πάντως έχοντας την εικόνα της στο μυαλό μου ακόμα είναι σίγουρος ότι έπεσε. ......Τέλος πάντων μακάρι να αστόχησα απ'το να πάει χαμένη.
σε αυτο που λες φιλαρακι εχης απωλητο δικαιοοοοο,,,και εγω με 2 γνωριμες ασχωληθηκα σημερα και μας σκασανεεεεΑν δεν κάνει αλλαγή καιρού....να ρίξει χιόνια και παγετό στα Βαλκάνια.... έτσι θα πάμε ως το τέλος.... έχουν μείνει παλιά πουλιά που ξέρουν καλά το μέρος και μόνο με καλή στρατηγική ή από τύχη τις βάζεις χέρι....θα δείξει
να σου φτιαξη δημητρη και μια ΦΡΑΠΑ για να ξεκουραστηςςςςfrpΧωρίς ανάσα... 08:00-14:15.Τι άλλο να ΤΗΣ ζητήσω...;;
View attachment 8711
Εύκολο γιατί τον πίνω και αχτύπητο...!!!!!!να σου φτιαξη δημητρη και μια ΦΡΑΠΑ για να ξεκουραστηςςςςfrp![]()
Εδω κατω πολυ λιγα πουλια ξεραθηκε ο τοπος εχει καιρο να βρεξει ολο παγωνιες εχει ,σε αυτο που λες φιλαρακι εχης απωλητο δικαιοοοοο,,,και εγω με 2 γνωριμες ασχωληθηκα σημερα και μας σκασανεεεε,,σημασια εχη οταν βγαινουμε να βρησκουμε πουλιααα και εως στιγμης πουλια εχηηηη,,απο εκη και περα θελη και τυχη στης ΠΟΝΗΡΕς
![]()