Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπραβο σε ολους παιδια !!!
Αστοχιες πολλες , εγω παω για ρεκορ φετος αλλα δεν πειραζει και μονο που συνανταμε μπεκατσες φετος φτανει
Στο ποταμακι σημερα απο την αλλη μερια του και τα κοριτσια εκει να καθονται για ωρα στην φερμα , η πρωτη πολυ κοντα στο σκυλο την προσπερασα και εφυγε πισω μου και αντε γεια , η δευτερη γυρναγα ωραια πλανα της λωρυ ενω η τριτη δεν σηκωνοταν περασα απεναντι απο το σκυλο και ετσι σηκωθηκε ψηλα και καταφερα να την τραυματισω , τελικα ψαχνοντας να την βρω ακουω θορυβο απο το σκυλι και νατη χαμηλα ισα που πεταει και προσγειωνεται μπροστα μου στα 4 μετρα , θελει και τυχη , ο σκυλος περασε τρεις φορες διπλα και δεν την μυρισε?????αλλιως δεν θα την βρισκαμε king boy names

Η λωρυ παντα σε κινηση

Μπραβο σε ολους παιδια !!!
Αστοχιες πολλες , εγω παω για ρεκορ φετος αλλα δεν πειραζει και μονο που συνανταμε μπεκατσες φετος φτανει
Στο ποταμακι σημερα απο την αλλη μερια του και τα κοριτσια εκει να καθονται για ωρα στην φερμα , η πρωτη πολυ κοντα στο σκυλο την προσπερασα και εφυγε πισω μου και αντε γεια , η δευτερη γυρναγα ωραια πλανα της λωρυ ενω η τριτη δεν σηκωνοταν περασα απεναντι απο το σκυλο και ετσι σηκωθηκε ψηλα και καταφερα να την τραυματισω , τελικα ψαχνοντας να την βρω ακουω θορυβο απο το σκυλι και νατη χαμηλα ισα που πεταει και προσγειωνεται μπροστα μου στα 4 μετρα , θελει και τυχη , ο σκυλος περασε τρεις φορες διπλα και δεν την μυρισε?????αλλιως δεν θα την βρισκαμε king boy names

Η λωρυ παντα σε κινηση
Θυμάστε που έλεγα ότι δεν μυρίζουν; Να το παράδειγμα.... έπρεπε να βάλεις το άλλο βίντεο..... πουλί το οποίο το φερμαρε η σκύλα πριν λίγο και να μη μπορεί να το βρει.... σκεφτείτε πόσες μπεκάτσες τραυματισμένες δεν βρίσκουμε....

Θυμάστε που έλεγα ότι δεν μυρίζουν; Να το παράδειγμα.... έπρεπε να βάλεις το άλλο βίντεο..... πουλί το οποίο το φερμαρε η σκύλα πριν λίγο και να μη μπορεί να το βρει.... σκεφτείτε πόσες μπεκάτσες τραυματισμένες δεν βρίσκουμε....
Να δες εδω περιμενα ενα τεταρτο να την βρει και να την πιασει η ιδια και τελικα περασε 3 φορες στο ενα μετρο και δεν μπορουσε να την μυρισει
ζωντανη μπεκατσα που ειχε πεταξει ως εκει!!!

Σήμερα δύο πουλιά σηκωσαμε.... φαντάσματα.....το ένα στην τρίτη φορά έμεινε στη φερμα και ήρθε μαζί μας το δεύτερο δεν έκατσε ποτέ... τρεις φορές είχε φύγει από την φερμα..... και δύο σηκώθηκε από μόνη της.... στο σύνολο την σηκωσαμε πέντε φορές χωρίς να μας δώσει τουφεκιά..... καλύτερα να ζήσει αυτό το πουλί....

Να δες εδω περιμενα ενα τεταρτο να την βρει και να την πιασει η ιδια και τελικα περασε 3 φορες στο ενα μετρο και δεν μπορουσε να την μυρισει
ζωντανη μπεκατσα που ειχε πεταξει ως εκει!!!
Το είχα ακούσει αλλά δεν έτυχε να το δω, δυνατό

Σήμερα δύο πουλιά σηκωσαμε.... φαντάσματα.....το ένα στην τρίτη φορά έμεινε στη φερμα και ήρθε μαζί μας το δεύτερο δεν έκατσε ποτέ... τρεις φορές είχε φύγει από την φερμα..... και δύο σηκώθηκε από μόνη της.... στο σύνολο την σηκωσαμε πέντε φορές χωρίς να μας δώσει τουφεκιά..... καλύτερα να ζήσει αυτό το πουλί....

μια ωμορφη εξωδος το πρωι βρησκωντας 3 κυριες,,η πρωτη φερμα ηρθε στο τεταρτο επανω, η κυρια δεχτηκη σε φερμαααα την κλησαμε καλα με τον σετερακο και μετα απο κανα τεταρτο πετωντας τηςςςς πετρες πηρε απωφαση να σηκωθη και μπηκε γυλεκο.well done.,,στο δευτερο πουλι αρχησε ο σετερακος τα ποντφερμαριζματα και η κυρια βγηκε καμια 50αρια μετρα παρακατω πετωντας χαμηλα σαν ορτυκι,,την ψαξαμε ξανασηκωθηκε αλα δεν την ξαναηδαμε,,,,και πηγαινωντας στο αυτοκηνιτο ξανα φερμα ο οσκαρ κανα 10αλεπτο και εκη πεταω πετρες τιποτα το μερως σφυχτοοο,ξαφνικα την ακουω που σηκωνεται αλα δεν την βλεπω το πουλι πρεπη να ητανε καμια 5 6 μετρα μπρωσταμου,,την ψαξαμε αλα ματεα:( παντως περασαμε ωμορφα και ο σετερακος της πηγς ΓΑΖΙ και σημερα.well done.

Μόνος μου σήμερα με την Ήρα και τον Μπράβο. 4 ώρες έψαξα γιατί μετά είχα μια υποχρέωση αλλά καλά πέρασα. Βρήκα 4 πουλάκια, οι τρεις γνωστές πιασμένες και μια νεοφερτη. Χάρηκα ιδιαίτερα σήμερα γιατί ο σκυλάκος έχει μπει γερά στο παιχνίδι, βρήκε δυο πουλιά σε πολλή δύσκολο κομμάτι, τον έπαιξαν οι μπεκατσες γιατί του έκαναν κόλπα με περπάτημα και φτερουγίσματα αλλά ο μικρός δεν τις άφησε σε ησυχία. Δεν κατάφερα να τουφεκισω καμία αν και η μια σηκώθηκε στα 5 μέτρα μπροστά μου αλλά πίσω ένα κισσό. Έβγαλα και ένα 2ωρακι την Ήρα, με ρεγουλα γιατί η σκυλίτσα μου έχει τα χρονάκια της αλλά περισιο πάθος.

https://postimg.cc/YvPpJZ5t
Πέντε πουλάκια στα σφιχτά σήμερα,καταφέραμε τα 2.Έχουν αγριέψει τα πουλάκια και είναι στα πυκνά...Καλησπέρα παιδιά,καλή συνέχεια.
Μπράβο για τις αγκαλίτσες με τα κορίτσια...
Εμάς εδώ μάλλον είναι αγριεμένες από την αρχή φένεται μιας και είναι μόνιμα στα πυκνά........hair..sarcastic.

Εγω σημερα στο ιδιο μερος δεν βρηκα τιποτα και ετσι καποια στιγμη πηγα να περασω το ποταμακι για να παω απεναντι κοντοσταθηκα λιγο για να δω απο που θα περασω και αμεσως σχεδον μια ομορφη μεσα απο μικρη βατσινια σηκωθηκε και εκανα την πιο ευκολη και καθαρη τουφεκια της χρονιας , η μπεκατσα επεσε ξερη αλλα δεν την βρηκα !!!! , ποσες φορες γυρισα πισω , βρηκα τον αδειο καλυκα , βρηκα τον διασπορεα εψαξα την ευθεια ξανα και ξανα , λιγο πιο κοντα πιο μακρια οργωσα το μερος τιποτα , ακομα και η λωρυ οσο αντεξε να ψαχνει μαζι μου τιποτα :mad:.hair.εδεσα την λωρυ τα μαζεψα και εφυγα

Status
Not open for further replies.
Back