Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σταυρε δες εδώ που κάνει την ψοφια....προπερσι ο κουμπάρος μου χτυπάνε μία....την απορταρει το σκυλί κανονικά και όπως την πετάει στον συγκυνηγο του να τη βάλει στο γιλέκο δίνει φτερό και γειά σας.... ούτε καν την ξαναβρήκαν....

Να συμπληρώσω ότι το πουλί δεν έδειξε σημάδι ότι είναι ζωντανό....σπαζοφτερουγο ή κάτι άλλο....
Δν το είχα ξανά δει κι αυτό.... :oops:
Ακριβώς αυτό το έχω συναντήσει ως τώρα 1 φορά μόνο, σε ορτύκι.

Εγω σημερα στο ιδιο μερος δεν βρηκα τιποτα και ετσι καποια στιγμη πηγα να περασω το ποταμακι για να παω απεναντι κοντοσταθηκα λιγο για να δω απο που θα περασω και αμεσως σχεδον μια ομορφη μεσα απο μικρη βατσινια σηκωθηκε και εκανα την πιο ευκολη και καθαρη τουφεκια της χρονιας , η μπεκατσα επεσε ξερη αλλα δεν την βρηκα !!!! , ποσες φορες γυρισα πισω , βρηκα τον αδειο καλυκα , βρηκα τον διασπορεα εψαξα την ευθεια ξανα και ξανα , λιγο πιο κοντα πιο μακρια οργωσα το μερος τιποτα , ακομα και η λωρυ οσο αντεξε να ψαχνει μαζι μου τιποτα :mad:.hair.εδεσα την λωρυ τα μαζεψα και εφυγα
Το παθα κι εγώ πριν 5-6χρονια....τρωει τη τουφεκια πέφτει, πάει ο σκύλος να τη πάρει.... τίποτε..."μ έφαγαν τα κρεμμύδια" που λέμε μεις εδώ. Πάω κι εγώ εκεί που έπεσε, βρίσκω λίγα φτερά αλλά μπεκάτσα πουθενά.... μωρέ δω είναι, μωρέ εκεί είναι... τίποτε.. ούτε γω, ούτε ο σκύλος.... τι έγινε, η γη τη κατάπιε, αφού τη είδα, έπεσε κι αν περπαταγε θα την είχε βρει ο σκύλος. Τέλος πάντων... τελικά πιστεύω ότι ξανασηκωθηκε και πήρε φτερό....η ρουφιάνα.:mad:

Σταυρε δες εδώ που κάνει την ψοφια....προπερσι ο κουμπάρος μου χτυπάνε μία....την απορταρει το σκυλί κανονικά και όπως την πετάει στον συγκυνηγο του να τη βάλει στο γιλέκο δίνει φτερό και γειά σας.... ούτε καν την ξαναβρήκαν....
Να συμπληρώσω ότι το πουλί δεν έδειξε σημάδι ότι είναι ζωντανό....σπαζοφτερουγο ή κάτι άλλο....
Μπεκάτσα δεν κυνηγώ, αλλά αυτή την πουτανιά, μου την έχουν κάνει τσίχλες αρκετές φορές. Να τη βλέπω, κι αφού τη βλέπω ψόφια να μην πηγαίνω να την πάρω για 5 - 10 λεπτά ή και περισσότερα. Και στο τέλος, όταν πάω να τη μαζέψω να ζωντανεύει και να γίνεται λούης !!! Είτε να πετάει κανονικά, είτε να ποδαρώνει (αν είχε σπασμένη φτερούγα) και να τρυπώνει στα πυκνά !!!
Άλλη όταν την πλησίαζα στα 1-2 μέτρα, άλλη μόλις έσκυβα κι άπλωνα το χέρι να την πιάσω ... μια μου την έκανε μέσα από το χέρι αφού την είχα πιάσει ψόφια και πήγαινα να την κρεμάσω στην πουλιάστρα !! .sarcastic. .hair.

Το βιντεάκι από το κατόρθωμα του Σαββάτου..... .hair. .sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Γιαννη δεν ξερω τι ειναι χειροτερο αυτο που επαθα εγω η αυτο που επαθες εσυ , παντως υπομονη αυτο το πουλι θα μας τρελλανει !!!
Βασιλη η αληθεια ειναι πως επειδη σηκωθηκε ψηλα ειδα καθαρα οτι την πηρε μπαλα η τουφεκια , για αυτο και εψαξα λιγο πιο μακρια , αλλα απο αυτο το πουλι τα περιμενω ολα, για αυτο και μου αρεσει το κυνηγι της
Το παθα κι εγώ πριν 5-6χρονια....τρωει τη τουφεκια πέφτει, πάει ο σκύλος να τη πάρει.... τίποτε..."μ έφαγαν τα κρεμμύδια" που λέμε μεις εδώ. Πάω κι εγώ εκεί που έπεσε, βρίσκω λίγα φτερά αλλά μπεκάτσα πουθενά.... μωρέ δω είναι, μωρέ εκεί είναι... τίποτε.. ούτε γω, ούτε ο σκύλος.... τι έγινε, η γη τη κατάπιε, αφού τη είδα, έπεσε κι αν περπαταγε θα την είχε βρει ο σκύλος. Τέλος πάντων... τελικά πιστεύω ότι ξανασηκωθηκε και πήρε φτερό....η ρουφιάνα.:mad:
Λεωνιδα εγω δεν βρηκα ουτε φτερα , τι να πω δεν θελω να το σκεφτομαι

Καλημέρα μπεκατσάδες!

Κυριακάτικη εξόρμηση στην Αττική...καταφέραμε να σηκώσουμε πουλιά. Δύσκολα για μια ακόμη φορά...αφού δεν προλάβαμε να φτάσουμε τα σκυλιά. Δυστηχώς όμως...για μια κυρία...την είδαμε που έπιασε...και στην δεύτερη προσπάθεια αφού την αφήσαμε να ηρεμήσει...καταφέραμε να την μπλοκάρουμε και να μας ακολουθήσει.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα.....
Σήμερα από 10:00 έως 11:45 σε μια πλαγιά με τσαλιά και μεσέδες σήμερα με τα δύο σκυλάκια μου είχαμε 2 συναντήσεις η πρώτη εκεί που καθόμουνα και περίμενα τα σκυλιά πετάχτηκε από μόνη της πάλι η πονηρή 15 μέτρα αριστερά μου και στο πρώτο φυσίγγια μου έκοψα ένα κλαδί και κει την έχασα, η δεύτερη ήρθε μετά από λίγο με φέρμα της Λένας μου δέχτηκε καλά η φερμα της αλλά ο μικρός από την ορμή του δεν μου έκανε συνέναιση, την μπλόκαρα απέναντι από την σκυλίτσα και στο σηκωμά της την έφαγε....
ΥΓ φασούλι το φασούλι το πάμε κάθε φορά....

new vegas weapons

Εγω σημερα στο ιδιο μερος δεν βρηκα τιποτα και ετσι καποια στιγμη πηγα να περασω το ποταμακι για να παω απεναντι κοντοσταθηκα λιγο για να δω απο που θα περασω και αμεσως σχεδον μια ομορφη μεσα απο μικρη βατσινια σηκωθηκε και εκανα την πιο ευκολη και καθαρη τουφεκια της χρονιας , η μπεκατσα επεσε ξερη αλλα δεν την βρηκα !!!! , ποσες φορες γυρισα πισω , βρηκα τον αδειο καλυκα , βρηκα τον διασπορεα εψαξα την ευθεια ξανα και ξανα , λιγο πιο κοντα πιο μακρια οργωσα το μερος τιποτα , ακομα και η λωρυ οσο αντεξε να ψαχνει μαζι μου τιποτα :mad:.hair.εδεσα την λωρυ τα μαζεψα και εφυγα
Όχι ρε Σταύρο κρίμα....

Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα.....
Σήμερα από 10:00 έως 11:45 σε μια πλαγιά με τσαλιά και μεσέδες σήμερα με τα δύο σκυλάκια μου είχαμε 2 συναντήσεις η πρώτη εκεί που καθόμουνα και περίμενα τα σκυλιά πετάχτηκε από μόνη της πάλι η πονηρή 15 μέτρα αριστερά μου και στο πρώτο φυσίγγια μου έκοψα ένα κλαδί και κει την έχασα, η δεύτερη ήρθε μετά από λίγο με φέρμα της Λένας μου δέχτηκε καλά η φερμα της αλλά ο μικρός από την ορμή του δεν μου έκανε συνέναιση, την μπλόκαρα απέναντι από την σκυλίτσα και στο σηκωμά της την έφαγε....
ΥΓ φασούλι το φασούλι το πάμε κάθε φορά....

new vegas weapons
Δν έχει σημασία Στέφανε αν είναι μια...σημασία έχει πως είδες 2 πουλιά κ τα σκυλάκια στη φέρμα.
Μπράβο φίλε.!!

Καλημέρα, το 20 μπήκε σχετικά καλά αν συγκρίνω την "ανομβρια" του Δεκέμβρη... Δύο πολύ δύσκολα πουλιά σήμερα απο τα τρία που σήκωσα. Ενώ έδειξαν αρχικά πολύ ανησυχες με την ανάλογη πίεση μπλοκαριστηκαν υποδειγματικα... Άλλη μια προχθές κ γενικά δεκαριά πουλιά τον Γενάρη.. Θερμοκρασία - 7 με - 3, όλα τα πουλιά του Γενάρη σε νοτιοανατολικά κομμάτια. 20200120_115503.jpg

Δν έχει σημασία Στέφανε αν είναι μια...σημασία έχει πως είδες 2 πουλιά κ τα σκυλάκια στη φέρμα.
Μπράβο φίλε.!!
Συμφωνώ Κώστα καμία σημασία ο αριθμός της κάρπωσης ποιο πολύ η εξέλιξη του νεαρού μ ενδιαφέρει και οι εικόνες της κάθε εξόδου που μας γεμίζουν!!!!

Καλημέρα, το 20 μπήκε σχετικά καλά αν συγκρίνω την "ανομβρια" του Δεκέμβρη... Δύο πολύ δύσκολα πουλιά σήμερα απο τα τρία που σήκωσα. Ενώ έδειξαν αρχικά πολύ ανησυχες με την ανάλογη πίεση μπλοκαριστηκαν υποδειγματικα... Άλλη μια προχθές κ γενικά δεκαριά πουλιά τον Γενάρη.. Θερμοκρασία - 7 με - 3, όλα τα πουλιά του Γενάρη σε νοτιοανατολικά κομμάτια. View attachment 8569
Ωραίος Μπράβο και χιονακι..... Μια χαρά!!!!

Όλα ξεκινούν κ τελειώνουν από τον κυνηγό, το ήθος του κ τον σεβασμό του απέναντι στο θήραμα... Κανένα μαραφετι δεν είναι κακό, ωραίο είναι να μπορείς να χαίρεσαι τη Φέρμα του σκύλου σου είτε για κάποιον που κυνηγά με τσοκανι στα δέντρα, είτε για αυτόν που κυνηγά στα πουρνάρια με μπιπερ κ gps κ τα χρειάζεται για να τον βρει... Έχω κυνηγήσει πολλά χρόνια δίπλα στον πατέρα μου με κουδούνι, κυνηγάω πλέον με μπιπερ από ανάγκη λόγω βιότοπου... Μακάρι να μπορούσα να κυνηγάω μόνο με κουδούνι, να είχα τέτοιους τοπους κοντά μου κ αυτή την επιλογή... το παλεύω η αλήθεια είναι με το κουτάβι για αισθητικούς λόγους, θα δείξει αν θα τα καταφέρω...Το σίγουρο είναι ότι το μπιπερ δεν με κάνει ανήθικο, αυτός που θέλει απλά να σκοτώσει όσο περισσότερα γίνεται θα το κάνει με χίλιους δυο τρόπους ότι βοήθεια κ αν έχει...
Σημασία έχει στο τέλος της μέρας να νιώθεις μεγάλος κυνηγός στην καρδιά σου κ όχι στους άλλους κ αυτό δεν αλλάζει με κανένα ηλεκτρονικό καλουδι...
Πολύ σωστός πάντοτε.

Σήμερα 09:30 με 12:30 άλλαξα τρία μέρη για να δω εάν έχει πουλιά στο πρώτο τίποτα στα επόμενα δύο Τρεις βρήκαμε την πρώτη με φέρμα του Μαξ μέσα σε πυκνά την έχασα και κρίμα για το σκυλάκι, η δεύτερη ατουφεκιστη από μια ρεματια μας έφυγε και την τρίτη πάλι ο Μαξ την ξεπεταξε από μια πλαγιά απέναντι την έριξα και έφαγε κεφάλι εκεί που έφευγε αντίθετα από μένα τραβάει μια στροφή στον αέρα και έρχεται ξανά κατά πάνω μου εκεί έφαγε την χαριστική....

Status
Not open for further replies.
Back