Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το όπλο δεν είναι κάτι ξένο για το σώμα μου.
Δεν μου προσθέτει βάρος ή κούραση στα χέρια όση ώρα κι αν το κουβαλάω...
Είναι πλέον μια φυσική προέκταση των χεριών μου.
Και...Όταν υπάρξει η παραμικρή ευκαιρία για βολή δεν ρίχνω εγώ, αυτό γίνεται μόνο του.
20200112_191250.jpg

Ότι αλλάζει αλλάζει... είναι το όπλο στα μέτρα σου όμως ;;; Επίσης έχεις βρει τι φυσιγγια χωνεύει η μπενελλο;
Πρωτη εξορμηση ηταν με το οπλο,κ απο φυσιγγια ειχα παρει κατι gorilla να δοκιμασω αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος.επισης παρατηρησα οτι αν δεν κλεισει με φορα το κλειστρο κ δεν πατησει καλα η περιστρεφομενη κεφαλη δεν ντουφεκαει

Το όπλο δεν είναι κάτι ξένο για το σώμα μου.
Δεν μου προσθέτει βάρος ή κούραση στα χέρια όση ώρα κι αν το κουβαλάω...
Είναι πλέον μια φυσική προέκταση των χεριών μου.
Και...Όταν υπάρξει η παραμικρή ευκαιρία για βολή δεν ρίχνω εγώ, αυτό γίνεται μόνο του.
View attachment 8287
Το navaro 30 ειναι μαλακο φυσιγγι?

Πρωτη εξορμηση ηταν με το οπλο,κ απο φυσιγγια ειχα παρει κατι gorilla να δοκιμασω αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος.επισης παρατηρησα οτι αν δεν κλεισει με φορα το κλειστρο κ δεν πατησει καλα η περιστρεφομενη κεφαλη δεν ντουφεκαει
Ναι το λεγόμενο benelli κλικ...μόνο με τον αναστολεα για να κλείνει καλά η κεφαλή.. μη τη περνεις στραβά από την αρχή γιατί όλο κάτι θα σε ενόχλει μετά και δε τα το ευχαριστηθείς.. κατά 99% δεν είναι στα μέτρα σου φίλε.. καλό θα ήταν να κάνεις το τεστ στα 15 μέτρα να δεις που είσαι...

Μόνο με φορά πρέπει να κλείνει έτσι είναι φτιαγμένο έτσι πρέπει να κλείνει .

Η αλλαγή όπλου θέλει συνήθεια καμία φορα

Δοκίμασε ξανά ίσως θέλει και το κοντάκι λίγο αλλαγή μπορεί να ψηλοτουφεκας με μπενελι

Ρε παιδια μια ερωτηση γιατι θα τρελαθω,υπαρχει περιπτωση να πας απο fabarm σε benelli κ να μη μπορεις να σταυρωσεις πουλι;;;η ημουν σε κακιστη μερα η αλλαζει τοσο πολυ η ντουφεκια απο κανη σε κανη;;;
Δεν απαντώ θα θεωρηθεί στημένο το παιχνίδι
.vert funny. .vert funny.

Δεν απαντώ θα θεωρηθεί στημένο το παιχνίδι
.vert funny. .vert funny.
Βοηθώ, φέτος με έβγαλε ασπροπροσωπο στο μποστάνι, πότισμα ΑΑΑ ο νεροσωλην. Εκεί που έδωσε ρέστα όμως ήταν στις φασολιες, να δεις τι ωραία που έπλεκαν πάνω στη Μπενελι .yel.

Βοηθώ, φέτος με έβγαλε ασπροπροσωπο στο μποστάνι, πότισμα ΑΑΑ ο νεροσωλην. Εκεί που έδωσε ρέστα όμως ήταν στις φασολιες, να δεις τι ωραία που έπλεκαν πάνω στη Μπενελι .yel.
Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου .sarcastic.συ ειπας

Ναι το λεγόμενο benelli κλικ...μόνο με τον αναστολεα για να κλείνει καλά η κεφαλή.. μη τη περνεις στραβά από την αρχή γιατί όλο κάτι θα σε ενόχλει μετά και δε τα το ευχαριστηθείς.. κατά 99% δεν είναι στα μέτρα σου φίλε.. καλό θα ήταν να κάνεις το τεστ στα 15 μέτρα να δεις που είσαι...
Τεστ σε χαρτονι εννοεις;

Ρε παιδια μια ερωτηση γιατι θα τρελαθω,υπαρχει περιπτωση να πας απο fabarm σε benelli κ να μη μπορεις να σταυρωσεις πουλι;;;η ημουν σε κακιστη μερα η αλλαζει τοσο πολυ η ντουφεκια απο κανη σε κανη;;;
Χτύπαγαν τα σκάγια σου τα πουλιά και δεν έπεφταν;

Δεν ξερω τι γινοταν,σε καποια φαση βγηκαν 2 πουλια στα μουτρα μου κ περασαν σαν να μην τα ντουφεκισα,πουλια που με το fabarm ηταν τσαντα.εχει ανοιγμενο κωνο,υπαρχεο περιπτωση να φταιει αυτο;;

Λοιπόν ωραία η πλάκα που έκανα αλλά συνάδελφε τ όπλο είναι στα μέτρα σου?

Δεν ξερω τι γινοταν,σε καποια φαση βγηκαν 2 πουλια στα μουτρα μου κ περασαν σαν να μην τα ντουφεκισα,πουλια που με το fabarm ηταν τσαντα.εχει ανοιγμενο κωνο,υπαρχεο περιπτωση να φταιει αυτο;;
Προφανώς τα δυο οπλα εχουν διαφορετικα μετρα σε σχεση με εσενα...δλδ μπορει το καινουργιο να ειναι σωστο, αλλα επειδη το παλιο ηταν λαθος, εχεις μαθει πανω στο λάθος..θα πρεπει να επιμεινεις και φυσικα να σε δει καποιος που ξερει, να επωμιζεις να σου πει τι και πως..
Σχετικα με το benelli, σημερα στο κυνηγι ειχε ερθει φιλος που ξεκινησε το κυνηγι φετος με μια montefeltro dukas καινουργια..την δοκιμασα ωραιο οπλο κτλ, αλλα παρατηρησα οτι η συνηθεια που εχω απο την mp155 να κρατω το κλείστρο οταν παταω τον αναστολέα για να μην κοπαναει, εδω δημιουργουσε προβλημα...πρεπει το κλειστρο να τα σκαει μπροστα με την φορα του κανονικα...

Αν δεν κλείσει σωστά θα ήταν επικίνδυνο να τουφεκαει...σκέψου το.

Το κλειστρο να κλείνει με φορα και είναι οκ.

Εχω μπενελλι και δεν είχα ποτέ κλικ διότι χειρίζομαι το όπλο αυτό σωστά.

Status
Not open for further replies.
Back