Πρωτη εξορμηση ηταν με το οπλο,κ απο φυσιγγια ειχα παρει κατι gorilla να δοκιμασω αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος.επισης παρατηρησα οτι αν δεν κλεισει με φορα το κλειστρο κ δεν πατησει καλα η περιστρεφομενη κεφαλη δεν ντουφεκαειΌτι αλλάζει αλλάζει... είναι το όπλο στα μέτρα σου όμως ;;; Επίσης έχεις βρει τι φυσιγγια χωνεύει η μπενελλο;
Το navaro 30 ειναι μαλακο φυσιγγι?Το όπλο δεν είναι κάτι ξένο για το σώμα μου.
Δεν μου προσθέτει βάρος ή κούραση στα χέρια όση ώρα κι αν το κουβαλάω...
Είναι πλέον μια φυσική προέκταση των χεριών μου.
Και...Όταν υπάρξει η παραμικρή ευκαιρία για βολή δεν ρίχνω εγώ, αυτό γίνεται μόνο του.
View attachment 8287
Ναι το λεγόμενο benelli κλικ...μόνο με τον αναστολεα για να κλείνει καλά η κεφαλή.. μη τη περνεις στραβά από την αρχή γιατί όλο κάτι θα σε ενόχλει μετά και δε τα το ευχαριστηθείς.. κατά 99% δεν είναι στα μέτρα σου φίλε.. καλό θα ήταν να κάνεις το τεστ στα 15 μέτρα να δεις που είσαι...Πρωτη εξορμηση ηταν με το οπλο,κ απο φυσιγγια ειχα παρει κατι gorilla να δοκιμασω αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος.επισης παρατηρησα οτι αν δεν κλεισει με φορα το κλειστρο κ δεν πατησει καλα η περιστρεφομενη κεφαλη δεν ντουφεκαει
Μόνο με φορά πρέπει να κλείνει έτσι είναι φτιαγμένο έτσι πρέπει να κλείνει .Πρωτη εξορμηση ηταν με το οπλο,κ απο φυσιγγια ειχα παρει κατι gorilla να δοκιμασω αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος.επισης παρατηρησα οτι αν δεν κλεισει με φορα το κλειστρο κ δεν πατησει καλα η περιστρεφομενη κεφαλη δεν ντουφεκαει
Φίλε μου νομίζω πως Ναι.Το navaro 30 ειναι μαλακο φυσιγγι?
Δεν απαντώ θα θεωρηθεί στημένο το παιχνίδιΡε παιδια μια ερωτηση γιατι θα τρελαθω,υπαρχει περιπτωση να πας απο fabarm σε benelli κ να μη μπορεις να σταυρωσεις πουλι;;;η ημουν σε κακιστη μερα η αλλαζει τοσο πολυ η ντουφεκια απο κανη σε κανη;;;
Βοηθώ, φέτος με έβγαλε ασπροπροσωπο στο μποστάνι, πότισμα ΑΑΑ ο νεροσωλην. Εκεί που έδωσε ρέστα όμως ήταν στις φασολιες, να δεις τι ωραία που έπλεκαν πάνω στη ΜπενελιΔεν απαντώ θα θεωρηθεί στημένο το παιχνίδι
![]()
![]()
Μη βάζεις λόγια στο στόμα μουΒοηθώ, φέτος με έβγαλε ασπροπροσωπο στο μποστάνι, πότισμα ΑΑΑ ο νεροσωλην. Εκεί που έδωσε ρέστα όμως ήταν στις φασολιες, να δεις τι ωραία που έπλεκαν πάνω στη Μπενελι![]()
Τεστ σε χαρτονι εννοεις;Ναι το λεγόμενο benelli κλικ...μόνο με τον αναστολεα για να κλείνει καλά η κεφαλή.. μη τη περνεις στραβά από την αρχή γιατί όλο κάτι θα σε ενόχλει μετά και δε τα το ευχαριστηθείς.. κατά 99% δεν είναι στα μέτρα σου φίλε.. καλό θα ήταν να κάνεις το τεστ στα 15 μέτρα να δεις που είσαι...
Ναι.. φουλ τσοκ ή μονοβολα.. 5 ντουφεκιες όπως ρίχνεις στο κυνήγι.. να δεις που πάει το κέντρο των σκαγιών σου...Τεστ σε χαρτονι εννοεις;
Χτύπαγαν τα σκάγια σου τα πουλιά και δεν έπεφταν;Ρε παιδια μια ερωτηση γιατι θα τρελαθω,υπαρχει περιπτωση να πας απο fabarm σε benelli κ να μη μπορεις να σταυρωσεις πουλι;;;η ημουν σε κακιστη μερα η αλλαζει τοσο πολυ η ντουφεκια απο κανη σε κανη;;;
Λοιπόν ωραία η πλάκα που έκανα αλλά συνάδελφε τ όπλο είναι στα μέτρα σου?Ρε παιδια μια ερωτηση γιατι θα τρελαθω,υπαρχει περιπτωση να πας απο fabarm σε benelli κ να μη μπορεις να σταυρωσεις πουλι;;;η ημουν σε κακιστη μερα η αλλαζει τοσο πολυ η ντουφεκια απο κανη σε κανη;;;
Θα του δωσω λιγο χρονο μηπως το συνηθισω κ μετα ξεκιναω ψαξιμο για κοντακι κτλΛοιπόν ωραία η πλάκα που έκανα αλλά συνάδελφε τ όπλο είναι στα μέτρα σου?
Προφανώς τα δυο οπλα εχουν διαφορετικα μετρα σε σχεση με εσενα...δλδ μπορει το καινουργιο να ειναι σωστο, αλλα επειδη το παλιο ηταν λαθος, εχεις μαθει πανω στο λάθος..θα πρεπει να επιμεινεις και φυσικα να σε δει καποιος που ξερει, να επωμιζεις να σου πει τι και πως..Δεν ξερω τι γινοταν,σε καποια φαση βγηκαν 2 πουλια στα μουτρα μου κ περασαν σαν να μην τα ντουφεκισα,πουλια που με το fabarm ηταν τσαντα.εχει ανοιγμενο κωνο,υπαρχεο περιπτωση να φταιει αυτο;;
Αν δεν κλείσει σωστά θα ήταν επικίνδυνο να τουφεκαει...σκέψου το.Πρωτη εξορμηση ηταν με το οπλο,κ απο φυσιγγια ειχα παρει κατι gorilla να δοκιμασω αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος.επισης παρατηρησα οτι αν δεν κλεισει με φορα το κλειστρο κ δεν πατησει καλα η περιστρεφομενη κεφαλη δεν ντουφεκαει
Θυμάσαι τα μέτρα και τις κλίσεις της φαμπαρμ τουλάχιστον να κάνεις μια πρώτη μικρή σύγκριση?Θα του δωσω λιγο χρονο μηπως το συνηθισω κ μετα ξεκιναω ψαξιμο για κοντακι κτλ
Το εχω το οπλο ακομα λες να μετρησω τα κοντακια;Θυμάσαι τα μέτρα και τις κλίσεις της φαμπαρμ τουλάχιστον να κάνεις μια πρώτη μικρή σύγκριση?