Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μήπως με τόσο πάγο, βιάστηκες να φύγεις; Η βάρκα περπάταγε με τον πάγο;
Γιώργο ήταν ιδανική μέρα για πράσινα αλλά έχασα κάνα δυο τρεις τουφέκιες σηγουρες γιατί έριξα κόντρα στον ήλιο από την άλλη μεριά δεν έρχοντανε τίποτα σπαστηκα και τα μάζεψα έτσι καί αλιος αλά 5 θα βαραγα
Η βάρκα επέλεγε με πολύ δυσκολια

Ασε τα βιντεο και τουφεκα αυριο τελιωνουν τα περισοτερα
Αύριο δεν θα πάω Παρασκευή αλλιώς σίγουρα ΣΚ......που να τελειώσουν ξέρεις τι γίνεται τα κοπάδια όπως έρχονται νομίζεις ότι έρχεται τσουνάμι με τον θόρυβο που κάνουν και όλο περνάνε αλλά σε απαγορευτική ώρα τα περισσότερα....

Αύριο δεν θα πάω Παρασκευή αλλιώς σίγουρα ΣΚ......που να τελειώσουν ξέρεις τι γίνεται τα κοπάδια όπως έρχονται νομίζεις ότι έρχεται τσουνάμι με τον θόρυβο που κάνουν και όλο περνάνε αλλά σε απαγορευτική ώρα τα περισσότερα....
Ρε μ....κα ενοω οτι τελειωνει η περιοδος για τα πρασινα

Έχουμε 22 μερουλες ακόμα ρε χαχα
Αντε πηρες τσοκ και θα τις τελειωσεις παντως θα ερθω καπια μερα οπωσδηποτε θελω σαββατο αλλα ολο κατι γινετε ρε και χαλαει η δουλεια πρεπει να με πας καπου που παει το ιχ μου το τανκς

Αντε πηρες τσοκ και θα τις τελειωσεις παντως θα ερθω καπια μερα οπωσδηποτε θελω σαββατο αλλα ολο κατι γινετε ρε και χαλαει η δουλεια πρεπει να με πας καπου που παει το ιχ μου το τανκς
Τώρα πάει εκεί που κυνηγάω ειδικά πρωί που έχει και πάγο για πλάκα πάς
Ναι πήρα και τι κατάλαβα ρε Τόλη στα 100 μέτρα όπλο δεν σηκώνω σαν κάτι άλλους που βλέπω εδω......

Τωρα που το θυμαμε περισυ επεσαν ανοιξιατικες σαρσελες τελει φλαβαρη πρωτη φορα ειδα τοσο νωρις
Εγώ πήγαινα και τραβούσα φωτό και βιντεακια σαρσελες ψαλίδια κιρκιρια σφυριχτάρια κουταλαδες καπακληδες και λίγα πράσινα έχει πάντα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου αν είναι πλυμηρισμενος ο κάμπος και μιλάμε για πολλά πουλιά στο σύνολο για την περιοχή
Επίσης ένα ωραίο πράγμα που βλέπω αυτές τις μέρες κοντά στο μέρος που πάω κυνήγι έχει ένα κοπάδι γύρω στους 60-70 κύκνους και με τις φωνές τους ξεσηκώνουν τον τόπο

Status
Not open for further replies.
Back