Είμαι συνηθισμένος από Remington αυτό είναι πτεζμαΕνταξει φιλε ολα τα οπλα κανουν καποτε απο καμια
Είμαι συνηθισμένος από Remington αυτό είναι πτεζμαΕνταξει φιλε ολα τα οπλα κανουν καποτε απο καμια
Φαρμακι αλλα οποτε θελειΕίμαι συνηθισμένος από Remington αυτό είναι πτεζμα
Μήπως με τόσο πάγο, βιάστηκες να φύγεις; Η βάρκα περπάταγε με τον πάγο;Σήμερα το πρωί από της 7 μέχρι 8,30 περνάνε κάτι πουλάκια μετά βαρέθηκα και έφυγα όλος ο βάλτος ήταν παγωμενοςView attachment 8175
Γιώργο ήταν ιδανική μέρα για πράσινα αλλά έχασα κάνα δυο τρεις τουφέκιες σηγουρες γιατί έριξα κόντρα στον ήλιο από την άλλη μεριά δεν έρχοντανε τίποτα σπαστηκα και τα μάζεψα έτσι καί αλιος αλά 5 θα βαραγαΜήπως με τόσο πάγο, βιάστηκες να φύγεις; Η βάρκα περπάταγε με τον πάγο;
Απο 391 light ειναιαλλαξες και την βιδα!ωραια μαγκια!ειναι καλυτερη της α400.
Τόλη πολύ καλή δουλειά....Μπράβο.!!Απο 391 light ειναι
Κώστα άμα έρθεις εδώ θα ζαλιστεις κανα πρωινό θα σε βγάλω βιντεάκι και θα στο στείλω FB να τρελαθείςΤόλη πολύ καλή δουλειά....Μπράβο.!!
Είχε παπάκια αρκετά;;;;
Καμι 20 αρια ειταν εξανα μια τριπλετα ξαναπερασανε εκανα αλλα δυο και το αλλο παρακατωΤόλη πολύ καλή δουλειά....Μπράβο.!!
Είχε παπάκια αρκετά;;;;
Ασε τα βιντεο και τουφεκα αυριο τελιωνουν τα περισοτεραΚώστα άμα έρθεις εδώ θα ζαλιστεις κανα πρωινό θα σε βγάλω βιντεάκι και θα στο στείλω FB να τρελαθείς![]()
Αύριο δεν θα πάω Παρασκευή αλλιώς σίγουρα ΣΚ......που να τελειώσουν ξέρεις τι γίνεται τα κοπάδια όπως έρχονται νομίζεις ότι έρχεται τσουνάμι με τον θόρυβο που κάνουν και όλο περνάνε αλλά σε απαγορευτική ώρα τα περισσότερα....Ασε τα βιντεο και τουφεκα αυριο τελιωνουν τα περισοτερα
Να μου λείπει το βίντεο.Κώστα άμα έρθεις εδώ θα ζαλιστεις κανα πρωινό θα σε βγάλω βιντεάκι και θα στο στείλω FB να τρελαθείς![]()
Μην αγχώνεσαι ροκανισμα πέφτει συνέχεια οπότε πάω έκτος από σήμερα ξέρει ο Τόλης χεχεΝα μου λείπει το βίντεο.
Ρε ντουφέκα να βλέπω παπιά γιατί εδώ κάτω ζήτω που καήκαμε.
ΑχαχαχαχαχαχαΜην αγχώνεσαι ροκανισμα πέφτει συνέχεια οπότε πάω έκτος από σήμερα ξέρει ο Τόλης χεχε![]()
Ρε μ....κα ενοω οτι τελειωνει η περιοδος για τα πρασιναΑύριο δεν θα πάω Παρασκευή αλλιώς σίγουρα ΣΚ......που να τελειώσουν ξέρεις τι γίνεται τα κοπάδια όπως έρχονται νομίζεις ότι έρχεται τσουνάμι με τον θόρυβο που κάνουν και όλο περνάνε αλλά σε απαγορευτική ώρα τα περισσότερα....
Έχουμε 22 μερουλες ακόμα ρε χαχαΡε μ....κα ενοω οτι τελειωνει η περιοδος για τα πρασινα
Αντε πηρες τσοκ και θα τις τελειωσεις παντως θα ερθω καπια μερα οπωσδηποτε θελω σαββατο αλλα ολο κατι γινετε ρε και χαλαει η δουλεια πρεπει να με πας καπου που παει το ιχ μου το τανκςΈχουμε 22 μερουλες ακόμα ρε χαχα
Τώρα πάει εκεί που κυνηγάω ειδικά πρωί που έχει και πάγο για πλάκα πάςΑντε πηρες τσοκ και θα τις τελειωσεις παντως θα ερθω καπια μερα οπωσδηποτε θελω σαββατο αλλα ολο κατι γινετε ρε και χαλαει η δουλεια πρεπει να με πας καπου που παει το ιχ μου το τανκς
Και 120 αχαχαχαχαΤώρα πάει εκεί που κυνηγάω ειδικά πρωί που έχει και πάγο για πλάκα πάς
Ναι πήρα και τι κατάλαβα ρε Τόλη στα 100 μέτρα όπλο δεν σηκώνω σαν κάτι άλλους που βλέπω εδω......
Εγώ πήγαινα και τραβούσα φωτό και βιντεακια σαρσελες ψαλίδια κιρκιρια σφυριχτάρια κουταλαδες καπακληδες και λίγα πράσινα έχει πάντα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου αν είναι πλυμηρισμενος ο κάμπος και μιλάμε για πολλά πουλιά στο σύνολο για την περιοχήΤωρα που το θυμαμε περισυ επεσαν ανοιξιατικες σαρσελες τελει φλαβαρη πρωτη φορα ειδα τοσο νωρις