Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περπατητο 2 ατομα πευκενεα μεγαρων 5 πουλια τα 3 χαμενα. Συνθηκες ιδανικες πουλια πολυ λιγα κ νευρικα δεν μπορουσαμε 2 ατομα να τα στριμωξουμε σηκωνονται απ τα 50 μετρα. Ευκαιριες για τουφεκια ελαχιστες και οσες πηραμε με οριακες τουφεκιες. Νευρα νευρα και νευρα. Πειτε καμια ιδεα που να παω αττικοβοιωτια ειμαι ετοιμος να πουλησω τα οπλα κ να παρω βαρκα.
Αύριο πάω Υψηλάντη ,χωρίς πληροφορίες.... μαζευτείτε!.hunter.1

- Απογεματινό προπαραμονής Χριστουγέννων, (πάρα) πολύ λίγα τα τσιχλάκια, μόλις 2 η συγκομιδή...
- Απογεματινό ανήμερα Χριστουγέννων, ελάχιστα τα τσιχλάκια, μόλις 1 στο σακούλι...
- Απογεματινό σήμερα, σαφώς πιότερα τα πουλάκια, αρκετά δηλαδή (όχι όμως πολλά), 8 στην πουλιάστρα...!
(Παραμονή Χριστουγέννων και χτες, δεν κυνήγησα καθόλου. Απαγορευτικό, λόγω ισχυρών βοριάδων...)

Last edited:
Από το ποτάμι και δώθε μέχρι την περασμένη εβδομάδα που ήμουν για ελιές, απελπισία σκετη....τώρα με τα κρύα ίσως να παίξει κάτι!
Kαταλαβα με βλεπω να παιρνω την 302 ανα χειρας
και να κανω καλυψη -αποκρυψη στα σφενταμια και στις αγριλιες :rolleyes::confused:

Με κρύο+υγρασία το παρατηρώ αυτό Στέφανε, πολύχρονος κιόλας!
Στο κοντάκι τι μοντα έχεις κάνει; Από 155 είναι το πέλμα;
Ναι, στην 155 που πήρα πριν καν την δοκιμασω με το πελμα το αλλαξα, εβαλα ενα απο Beretta, αλλαξα και το pitch με κατι προσθηκες που φτιαχνω μονος. Οπότε περίσσεψε της 155..μεχρι που ειπα να το δοκιμασω στο δικαννο..και γαμω τα πελματα να ξερεις!

Συναδερφε αν νιωθεις μονος στο βουνο εδω ειμαστε για βοηθεια!
Αν και δεν εχω προβλημα με τον διαλογισμο του μοναχικου περπατητου.sarcastic..sarcastic. η καλη παρεα ειναι πάντα καλοδεχούμενη και πρωτη προτίμηση!
Ευχαριστως να κανονισουμε και να τα πουμε και απο κοντα!
Στον Πευκενεα ειχα λιωσει το '16 με τις απειρες τσιχλες! Η πρώτη μου χρονια που κυνηγησα! Απιστευτη χρονια, και φαντασου να ειναι και η πρώτη για κάποιον! Πρωτη φορα να κυνηγας και να γυρνας σπιτι με 25 πουλια!

Αν και δεν εχω προβλημα με τον διαλογισμο του μοναχικου περπατητου.sarcastic..sarcastic. η καλη παρεα ειναι πάντα καλοδεχούμενη και πρωτη προτίμηση!
Ευχαριστως να κανονισουμε και να τα πουμε και απο κοντα!
Στον Πευκενεα ειχα λιωσει το '16 με τις απειρες τσιχλες! Η πρώτη μου χρονια που κυνηγησα! Απιστευτη χρονια, και φαντασου να ειναι και η πρώτη για κάποιον! Πρωτη φορα να κυνηγας και να γυρνας σπιτι με 25 πουλια!
Ναι φιλε να κανονισουμε να παμε παρεα καμια μερα. Το 16' πηγα και γω πρωτη φορα εκει αλλα προς το τελος και ειχε οντως πολλες! Κοντινος κ ωραιος προορισμος!

Απορώ.
Πως με τις συνθήκες (πολιτικές παρουσίες) που έχουν ...διαμορφωθεί´ στην περιοχή των Ιωαννινων;)
δεν έχουν "λακίσει" οι τσίχλες προς τα ...."κάτου" ή "χάμου.sarcastic.
Εκτός και αν τράβηξαν προς τα ..... "πάνου".big smile.

τι α τς κανουμε, α τς στειλουμε σε εσας προς τα κατ' να πεθανουν απ' το καυσαεριο?
τη βενζινη που θα φας μεχρι τον κυνηγοτοπο με ολη την κινηση δεν τη σκεφτεσαι?
ασε, καλυτερα να μεινουν εδω .yel.

Σήμερα έκανα το καλύτερο περπατητο, μπροστά ο ‘μεγάλος’ και εγω να τον ακολουθώ χωρίς όπλο κουβαλώντας φυσίγγια και πάντα έτοιμος να κανω το καλύτερο απορτ... καμία 10αρια τουφεκιές έριξε αλλά δεν έπεσε κανένα και αλλά 20 φύγαν ατουφέκιστα...δεν το βάζει όμως κάτω... την επόμενη φορά θα ρίξει σίγουρα σε περισσότερα!!
Έγινε το βάπτισμα... Σε 2,5χρονια θα πάμε για όπλο τελικά... Η χαρά μεγάλη. Συγκρατήθηκε και δεν έκανε τούμπες!!

Attachments

• DSC_2320.JPG
    DSC_2320.JPG
    254,1 KB · Προβολές: 96
Δεν είδα άλλη να πετάει!!!
Μακράν η χειρότερη χρονιά στη τσίχλα και στα μέρη μου...για κότσυφα δε λέω γιατί φέτος είναι είδος προς εξαφάνιση.Σ όσα καρτέρια περνάνε λίγες τσίχλες(καμμιά δεκαριά) είναι πολύ αργά σχεδόν νύχτα και στρωτά.Το μόνο που γίνεται ειναι βιαστικές τουφεκιές, άρα πολλλές αστοχίες και πολλά νεύρα.Τη μέρα ΔΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.....

Και εδω από ότι μαθαίνω τα ίδια χάλια έχουμε, εγώ και ο pain λέγαμε ότι δεν θα είναι καλή χρονιά στα τσιχλοκοτσιφα αλλά κάποιοι επέμεναν είναι νωρίς ακόμη, τέλος πάντων καλή συνέχεια

Μακράν η χειρότερη χρονιά στη τσίχλα και στα μέρη μου...για κότσυφα δε λέω γιατί φέτος είναι είδος προς εξαφάνιση.Σ όσα καρτέρια περνάνε λίγες τσίχλες(καμμιά δεκαριά) είναι πολύ αργά σχεδόν νύχτα και στρωτά.Το μόνο που γίνεται ειναι βιαστικές τουφεκιές, άρα πολλλές αστοχίες και πολλά νεύρα.Τη μέρα ΔΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.....
Δυστυχώς κι εδώ τα ίδια.αργα τα πουλιά αλλά όχι στρωτά

Δυστυχώς κι εδώ τα ίδια.αργα τα πουλιά αλλά όχι στρωτά
Τουλαχιστον εαν εχουν και λιγο υψος κατι μπορεις να κανεις,καποιες τουφεκιες θα φχαριστηθεις....εδω μιλαμε για F16, mirage 2000, f35, mig29..................νευρα τσατάλια....αν ειναι δυνατον στις τσιχλες.Θυμαμαι καποτε,οπου και να κοιταζα στον ουρανο......παντου τσιχλες.....τοτε ηταν ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ,πραγματικα το απολαμβανα,τωρα μας εμεινε η "αρρωστια".Καθε χρονο και χειροτερα.....ιδιως φετος.......

Προς Βόλβη μεριά καρτέρι μια τσίχλα μου πέρασε και την πήρα!
Δεν είδα άλλη να πετάει!!!
Θέλει παγωνιά το μέρος και σήμερα δεν είχε όσο θα περίμενα.
γιασου φιλαρακι γιωργαραααα,,εδω σε εμας απο τσιχλοκοτσιφα εχη στο ΦΟΥΛΛΛ αλα ειναι χωμενα μεσα στα πουρναρια,,σε κυνηγι μπεκατσας που παω πεταγωντε σαν τρελα 5 6 7 μαζι,,,καπια απογευματινα καρτερια που εκανα και κανο ξερης το μερως ;) ;) αναιβενουνε αργαααα και σου περνουν το καπελοοοο,,,βεβαια ο καιρως της τσιχλας που εχη καλο παιχνιδη ειναι ο γεναρης φλεβαρης τουλαχιστων στα μερημου;) καλα κυνηγια να εχης φιλαρακι και εαν σε μηνουνε φυσιγκια ξερης που θα τα ρηξουμεεεε.think..sarcastic.how tall is cj so cool.well done.

Status
Not open for further replies.
Back