Altair Lusso
Banned
Εγώ στα μέρη της Βοιωτίας που κυνηγάω, τα τελευταία 25 χρόνια, τα ίδια πράγματα βλέπω από τσίχλες. Μάλιστα την τελευταία 10ετια χτυπάω περισσότερες από παλιότερα.
Δηλαδη βρε Γιωργη αν πας τωρα στην Αγια Αννα στην Κορωνεια στην Ξηρονομη στην Ασωπια στην Δομβραινα ( αναφερω μερικους παραδοσιακους τσιχλοτοπους που παλιοτερα ξεμενες απο φυσεκια )Εγώ στα μέρη της Βοιωτίας που κυνηγάω, τα τελευταία 25 χρόνια, τα ίδια πράγματα βλέπω από τσίχλες. Μάλιστα την τελευταία 10ετια χτυπάω περισσότερες από παλιότερα.
Αμα το ριξουμε στο ισοζυγιο κοστος ανα θηραμα, παω και παιρνω μπριζολαρες απο τον χασαπη!τα 7 πουλια και τα 10 ανα εξοδο μια φορα εστω δυο την εβδομαδα
που στοιχιζει σε καθε Κυνηγο απο 30-50 ευρω
Αν και δεν απευθύνεται σε μενα η ερωτηση, τα ιδια πουλια δεν ξερω αμα θα τα κανεις, αλλα 30-40 φυσιγγια θα τα ρίξεις..Δηλαδη βρε Γιωργη αν πας τωρα στην Αγια Αννα στην Κορωνεια στην Ξηρονομη στην Ασωπια στην Δομβραινα ( αναφερω μερικους παραδοσιακους τσιχλοτοπους που παλιοτερα ξεμενες απο φυσεκια )
θα βρεις περισσοτρα πουλια απο πριν μια δεκαετια ;
Κώστα , ναι, βαράω περισσότερα από δέκα χρόνια πριν.Δηλαδη βρε Γιωργη αν πας τωρα στην Αγια Αννα στην Κορωνεια στην Ξηρονομη στην Ασωπια στην Δομβραινα ( αναφερω μερικους παραδοσιακους τσιχλοτοπους που παλιοτερα ξεμενες απο φυσεκια )
θα βρεις περισσοτρα πουλια απο πριν μια δεκαετια ;
Με αυτά που διαβάζω ξενερώνω ρε παιδιά.
Μα να μην υπάρχουν τσίχλες.....;;;
Αν και περπατητό δν έχω κάνει ακόμη,μάλλον από εβδομάδα που θα έρθει ο ξάδελφος...θα δούμε.
Πάντος σήμερα ξενέρωσα στο απογευματινό καρτέρι....οι τσίχλες πέρασαν αρκετές από τις 17:30 κ μετά....και σαν σαΐτες...έριξα 5 προσεκτικές τουφεκιές πήρα 2 και τις έχασα κι αυτές από το πολύ χορτάρι.....
View attachment 7833
View attachment 7834
View attachment 7835
Δν γ@μιέται που θα ξανά πάω στο συγκεκριμμένο μέρος ξανά........τέλος....από την επόμενη φορά θα πάω στο καρτέρι το (καλό) που το έδαφος είναι καραφλό κ δν χάνω πουλιά τόσο εύκολα....επίσης μια καρακάξα λιγότερη....![]()
Δεν νομίζω να υπάρχει Κυνηγός και ειδικά εδώ μέσαΑμα το ριξουμε στο ισοζυγιο κοστος ανα θηραμα, παω και παιρνω μπριζολαρες απο τον χασαπη!Διοτι με 30€ θελω τουλαχιστον 60 τσιχλες! Προσωπικα δεν παω για να "βγαλω τα λεφτα μου"..
Άμα σου τύχη κανένα μπασιμο καρακαξας άντε και κανένα σμήνος ψαρονιων ίσως και να καπνίσεις την κάννηΑν και δεν απευθύνεται σε μενα η ερωτηση, τα ιδια πουλια δεν ξερω αμα θα τα κανεις, αλλα 30-40 φυσιγγια θα τα ρίξεις..
Μόνο που είδα την τιμή, σταματάω το καρτέρι της.....ειπαμε...νεα κολπα οι τσιχλες( περνανε νυυχτα) νεα κολπα και εμεις
https://www.gadgetnow.gr/-/5970-kialia-night-vision-pulsar-edge-gs-1x20-head-mount-kit.html
Μπορεί να έχεις δίκιο δεν αντιλέγωΚώστα , ναι, βαράω περισσότερα από δέκα χρόνια πριν.
Στα μέρη που λες πάω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, καθώς με έπαιρνε ο πατέρας από το χέρι. Ποτέ δεν ξεμείναμε από φυσίγγια. Μάλιστα από πιτσιρικάς θυμάμαι το σλόγκαν, αν δεν περπατήσεις τσίχλες δεν βαράς!
Έχουμε μία τάση να θεοποιούμε το παρελθόν και να δημιουργούμε μύθους!
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Εγώ χθες απογευματινό στην Αγία Άννα τέσσερα πουλιά.Και μόνο αυτά μου πέρασαν.Μπορεί να έχεις δίκιο δεν αντιλέγω
εγώ εκείνες τις χρονιές συνάντησα άλλες εικόνες
αλλά σήμερα
οι μαρτυρίες και οι περιγραφές δεκάδων συναδέλφων δείχνουν αλλά αποτελέσματα σε σχέση με το παρελθόν
Χθες Συνάδελφος έγραφε σε εξόρμηση του από Δαύλεια και στην συνέχεια στον Άγιο Γεώργιο τέσσερα άτομα βαρεσαν έξι τσίχλες
Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις
Μπορεί να έχεις δίκιο δεν αντιλέγω
εγώ εκείνες τις χρονιές συνάντησα άλλες εικόνες
αλλά σήμερα
οι μαρτυρίες και οι περιγραφές δεκάδων συναδέλφων δείχνουν αλλά αποτελέσματα σε σχέση με το παρελθόν
Χθες Συνάδελφος έγραφε σε εξόρμηση του από Δαύλεια και στην συνέχεια στον Άγιο Γεώργιο τέσσερα άτομα βαρεσαν έξι τσίχλες
Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις