Tolis SBE1
Banned
Ωραιο κοντακι το bredaΟι τσίχλες είναι αμέτρητες...
Που να σφήξουν κι οι ζέστες...!
Φοβερή χρονιά μοιάζει η φετινή!
Χαλαρό περπατητό Βοιωτία.
up load pictures
Ωραιο κοντακι το bredaΟι τσίχλες είναι αμέτρητες...
Που να σφήξουν κι οι ζέστες...!
Φοβερή χρονιά μοιάζει η φετινή!
Χαλαρό περπατητό Βοιωτία.
up load pictures
Αψογο φυσιγγακι..με την 155 δεν μου κανει ολα τα χατηρια βεβαια, αλλα με το δικαννο κανει παπαδες το κενταυροςΜπράβο μια χαρά.. Εντυπώσεις από τα εν λόγω φυσιγγια? Έχω πάρει δύο κουτάκια για το δικανο αλλά ακόμα δν τα έχω δοκιμάσει.
Επειδή Ρωτάς....Στο περπατητο και εγω καπου εκει βγαινω καμια φορα αν τις παω και διαλεχτες μειωνω το ποσοστό ίσως κ σε 1 στα 3....Αλλά τι ν κανουμε??? Πρέπει να ρίξουμε φυσιγγια για ν δουλέψουν και τα μαγαζιά βρε αδερφεεεΜεγαρα χαλια. 4,5 φυσιγγια ανα πουλι 4 πουλια ολα κ ολα δεν ειχε τιποτα. Αληθεια ποσα φυσιγγια ανα πουλι ξοδευετε στο ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ της τσιχλας?
Το ,3 τι ειναι εριξε το 1/3 κ η υπολοιπη γομωση εμεινε μεσα;χαχαχαχαχαχαΕπίδαυρο περπατητο....η πλάκα έγινε πάλι!!! Και για τους περίεργους ....3575,3 φυσίγγια και οι δύο με bell!!View attachment 7536
Ήταν τζουφιο βρεΤο ,3 τι ειναι εριξε το 1/3 κ η υπολοιπη γομωση εμεινε μεσα;χαχαχαχαχαχα
ΕναΜεγαρα χαλια. 4,5 φυσιγγια ανα πουλι 4 πουλια ολα κ ολα δεν ειχε τιποτα. Αληθεια ποσα φυσιγγια ανα πουλι ξοδευετε στο ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ της τσιχλας?
Ποιοs σε πείραξε?Επίδαυρο περπατητο....η πλάκα έγινε πάλι!!! Και για τους περίεργους ....3575,3 φυσίγγια και οι δύο με bell!!View attachment 7536
και κανενα καμια φορα....με πετρα....
Ούτε καν με πέτρα ...εγώ περνάω δίπλα τους και από τον φόβο ψωφανε!!!
View attachment 7539
Μ Α Λ Ι Σ Τ Ακαι κανενα καμια φορα....με πετρα....![]()
Οχι και πλακα απλα! Τις καψατε! Ωραιοι παιδια μπραβο..Επίδαυρο περπατητο....η πλάκα έγινε πάλι!!! Και για τους περίεργους ....3575,3 φυσίγγια και οι δύο με bell!!View attachment 7536