Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο μια χαρά.. Εντυπώσεις από τα εν λόγω φυσιγγια? Έχω πάρει δύο κουτάκια για το δικανο αλλά ακόμα δν τα έχω δοκιμάσει.
Αψογο φυσιγγακι..με την 155 δεν μου κανει ολα τα χατηρια βεβαια, αλλα με το δικαννο κανει παπαδες το κενταυρος

Μεγαρα χαλια. 4,5 φυσιγγια ανα πουλι 4 πουλια ολα κ ολα δεν ειχε τιποτα. Αληθεια ποσα φυσιγγια ανα πουλι ξοδευετε στο ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ της τσιχλας?
Επειδή Ρωτάς....Στο περπατητο και εγω καπου εκει βγαινω καμια φορα αν τις παω και διαλεχτες μειωνω το ποσοστό ίσως κ σε 1 στα 3....Αλλά τι ν κανουμε??? Πρέπει να ρίξουμε φυσιγγια για ν δουλέψουν και τα μαγαζιά βρε αδερφεεε ;)

Περπατητό στη Βοιωτία με άλλα σημεία να κρατούν πουλιά και σε άλλα νεκρή φύση.. Ωραίος περίπατος και δύσκολες τουφεκιές. Ευτυχώς καμιά χαμένη, παρόλο που μια τουφεκίστηκε στα όρια και έπεσε τουλάχιστον 80 μέτρα μακριά. Αύριο πάλι.20191221_135203.jpg

Απογευματινό πάλι σήμερα στο γνωστό καρτεράκι στην Αργολίδα. Τα τελευταία 20 λεπτά ότι εγινε.... Όλη τη δουλειά πάλι ο Μάικ, ούτε 1 χαμένη παρόλο που το μέρος είναι πολύ σφιχτό.

Attachments

• IMG_20191221_174512.jpg
    IMG_20191221_174512.jpg
    107,9 KB · Προβολές: 26
Τι γίνεται με τις τσίχλες φέτος ρε παιδιά; Τα απογευματινά δουλεύουν πολύ ωραία, χθες έκανα 14. Το πρωί δεν κατεβαίνει τίποτα!!! Πιασμένα για περπατητό αρκετά....
Τι διάολο...με τα πόδια κατεβαίνουν το πρωί;

Status
Not open for further replies.
Back