Φετοσ θα μασ τρελανουν η κιχλεσ σημερα περασα απο ενα απογευματινο ποστο πηγενωντασ για ψαρεμα και ηταν η ελιεσ γεματεσ κιχλεσ.δεν ειχα οπλο μαζι μου σιγουρα θα ανεβηκαν το βραδια πουλια.
Μπράβο Νίκο, σεβασμός και σωστη διαχειρισει του θηράματος.Παιδιά καλησπέρα και απο μένα , σημερα πηρα τις πρώτες δυο τσιχλίτσες και γω ! Περπατητό απόγευμα είχαν πιάσει αρκετά πουλιά μεσα σε ενα πυκνό ρέμα αλλα βάραγα όσες θα μπορουσα να πιάσω !
Μπράβο Νίκο, σεβασμός και σωστη διαχειρισει του θηράματος.
Έτσι πρέπει Νίκο, σεβασμός στην περιουσία του συμπολίτη μας, ή εικόνα με τους κάλυκες και τα κάθε λογής σκουπίδια που αφήνει ο κάθε βρομιαρης στο ξένο κτήμα είναι τουλάχιστον αποκρουστική.Να σαι καλα σε ευχαριστω! Εγω Γιάννη μαζεύω και τους καλυκές μου ! Αμα εχω την benelli μαζι και οχι το δικανάκι πιο πολυ ωρα ψάχνω ενα κάλυκα παρα μια τσίχλα![]()
Όντως φοβερή θα ειναι, αλλά Τάσο μου δεν χρειάζεται πατέντα, παρά 5 λεπτά να μαζέυουμε τους κάλυκες και τα σκουπίδια.Κάπου είχα δει μια πατέντα στο ίντερνετ με ένα ισχυρό μαγνήτη(λαμακι) στην βάση της καραμπίνας κάτω από το κλείστρο.Ο τύπος έριχνε 5 βολές με διάφορα βάρη γόμωσης κ όλοι οι κάλυκες κολλούσαν πάνω!!!Φοβερή πατέντα!!
Ιδιαίτερα χρήσιμο στους ιδιογωμοτες
Φυσικά κ δεν είναι Γιάννη.Το κακο είναι ότι για να μαζεψει τους κάλυκες ο καθένας πρέπει να υπάρξουν κ κίνητρα.Ο ΚΣ Σπάρτης έδωσε 10 κουτιά φυσίγγια πέρσι σε όποιον θα μάζευε τους περισσότερους..Περιττό να πω πόσοι μαζεύτηκαν..Όχι μόνο ο καθένας μάζευε κ τους δικούς του αλλά έψαχνε παντού για να βρει και ξενους.Όντως φοβερή θα ειναι, αλλά Τάσο μου δεν χρειάζεται πατέντα, παρά 5 λεπτά να μαζέυουμε τους κάλυκες και τα σκουπίδια.
![]()
Είναι αυτή εικόνα;